HellFire) Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 kup uefa,liga evrope je raj za igru gg :) Ti si lud,to je najogavnije takmicenje ikad.Ranije je bilo krace pa je bilo podnosljivo ali sada ima da se opare kladze samo tako. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) ne znam dal si me razumeo lepo,mislio sam na igru "gg" (obe ekipe daju gol) ne gg-good game :) ,samo to igram na kupu uefa i cesto uzimam KES Edited October 1, 2009 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) razumeo sam te,al eto vidis po danasnjim rezultatima da ni to ne prolazi :) ps.bar sto se tice ovih utakmica u 19:00,sad cemo da vidimo dalje Edited October 1, 2009 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 pa dobro,ne ulaze sve,treba znati :) evo,ja sam utrefio tuluz,bremen i nacional i cekam jos » Click to show Spoiler - click again to hide... «sturm,bazel i valensiju na 200 kinti 5 k ps.jebe mi se za rur kletvu,stavio sam spojler :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 jbt smorio sam se,sjebali su me bate borisov 1x i djenova x2,a sav sam bio ponosan na poluvremenu i jedne i druge tekme :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 galata je kolko sam shvatio svima pljunuo u cufa.. a i tuluz je izdao odvratno.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 odrace nas kladionice ovaj vikend... kako je petak poceo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 ko danas pomene jedan par, majka mu je celava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 BAJERN HAEHAEHAHEHAEHAHEHAE igrao sam 0-2,kvota 3 :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 BAJERN HAEHAEHAHEHAEHAHEHAE Kvota 1.17 HAEHAEHAHEHAEHAHEHAEHAEHAEHAHEHAEHAHEHAEHAEHAEHAHEHAEHAHEHAEHAEHAEHAHEHAEHAHEHAE HAEHAEHAHEHAEHAHEHAEHAEHAEHAHEHAEHAHEHAEHAEHAEHAHEHAEHAHEHAEHAEHAEHAHEHAEHAHEHAEH AEHAEHAHEHAEHAHEHAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 bravo vlado igrao si na bajern jebem ti mater MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 igrao sam na keln +1.5AH !!!! prosao ^_^ jbg, nema riberija, nema robena..... raspadaju se :) francuzi nisu dosli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Sve sto sam odigrao danas sam puko :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) AJDE PREMRTVI INTERU DAJ GOL NABIJEM TE NA KURAC edit: HAHAHHA '93 i 2:1 za 19 crvenih!! a 2 minuta pre toga Di Natale promashio 1na1 sa Cesarom, smrzlo mi se govno u tom trenutku Edited October 3, 2009 by LetsBrushYourTeeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 hahahaha ladno ga dade snajder We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 metalist mi izvukao subotu(videh na pricajte u 90om golcina),tako da sam vratio kes i u plusu sam 1k :s,da mancester nije prodao bio bi jako,za mene,dobar :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 ja odigrah na cartaginu jebenu i srusi mi do jaja tiket,imao sam hanover,portsmut ah2,barnli ah1,barnet i luton.Posle odigrah nicu,inter i alkmar i dodam jebene madjare,papa lombard,koliko samo glup treba biti da uopste odigras na tim sa takvim imenom i sjebu me samo oni naravno.In the other news,imao sam jedan tiket gde sam ubo oud heverle dvojku,kvota 5,ali sam tu igrao i x2 na leman i 2 na serkl brizh.I da,onaj tiket gde sam imao bajern 0-2,nista drugo nisam uhvatio a imao sam barnli 0-2,portsmut 3+,kristal palas 2-3 itd..Minus soma i po,nije strasno,ali u principu da sam mogao da se krecem odigrao bih ja te tikete mnogo drugacije,ovako sam morao da smaram ortaka da mi uplati pa da chekam.Danas mi se nista ne svidja u principu,ali naci ce se nesto :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 oshashavio me vikend, mnogo lose bilo... da bi se izvadio, stavio velike pare na standard (1:0) i marsej (1:2)... naravno, znate sta se zbilo... sve u svemu epax filazor... ponedeljak mora biti dobar ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 ja da nisam juche uhvatio rozenborg dvojku(kvota 8) i bran dvojku(kvota 3) u singlu bio bih mozda 50 jura u minusu za vikend,ovako sam tu negde oko 500 u minusu... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 mene fascinira kako vi ne odustajete, a gubite pare konstantno :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Jbg, nema choveka na planeti koji prati, a pritom da ne odigra neki listic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 na kraju ne znam ni ja kako ali samo sam samo soma ipo u minusu za vikend a rusilo me sta je stiglo..mrtvi everton, jos mrtviji viljareal..sreca pa postoji to uzivo kladjenje plus sam singliro celzi..to je malo izvuklo situaciju. i onda slag na tortu vecernji tiket. standard, real gg, porto i marsej koji su prenosili uzivo u kladzi..ulazim na pol. 2:0 za monako..u 20 min kolko sam gledao drugo poluvreme, ben arfa 2 precke, nijang stativa, brandao 2x 1na1 masi..golman monaka se pretvorio u petra ceha brani sve kao lud..plakalo mi se.. ALI IGRACU IH OPET SLEDECE NEDELJE JER JE TO MARSEJ! 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 mene fascinira kako vi ne odustajete, a gubite pare konstantno :) jbg, kockari smo.... i onda slag na tortu vecernji tiket. standard, real gg, porto i marsej koji su prenosili uzivo u kladzi..ulazim na pol. 2:0 za monako..u 20 min kolko sam gledao drugo poluvreme, ben arfa 2 precke, nijang stativa, brandao 2x 1na1 masi..golman monaka se pretvorio u petra ceha brani sve kao lud..plakalo mi se.. hvala sto si mi ovo rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 a jebiga brate, reko bice vam lakse :) bice bolje, bice bolje! ne treba gubiti nadu u pljacku mocarta! 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) ukraine - belgium x FT 1:1 finland - holland 2-2 0:1 ( 0:1) Greece : portugal x-2 1-0 ( 2:1 ) Mogao sam da budem dobar 100 e :( Mrtvi Portugalci !! Edited October 9, 2009 by ArktickaLubenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts