Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

kup uefa,liga evrope je raj za igru gg :)

Ti si lud,to je najogavnije takmicenje ikad.Ranije je bilo krace pa je bilo podnosljivo ali sada ima da se opare kladze samo tako.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam dal si me razumeo lepo,mislio sam na igru "gg" (obe ekipe daju gol) ne gg-good game :) ,samo to igram na kupu uefa i cesto uzimam KES

Edited by alpha

Um caruje, Dundo Maroje!

razumeo sam te,al eto vidis po danasnjim rezultatima da ni to ne prolazi :)

ps.bar sto se tice ovih utakmica u 19:00,sad cemo da vidimo dalje

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

jbt smorio sam se,sjebali su me bate borisov 1x i djenova x2,a sav sam bio ponosan na poluvremenu i jedne i druge tekme :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja odigrah na cartaginu jebenu i srusi mi do jaja tiket,imao sam hanover,portsmut ah2,barnli ah1,barnet i luton.Posle odigrah nicu,inter i alkmar i dodam jebene madjare,papa lombard,koliko samo glup treba biti da uopste odigras na tim sa takvim imenom i sjebu me samo oni naravno.In the other news,imao sam jedan tiket gde sam ubo oud heverle dvojku,kvota 5,ali sam tu igrao i x2 na leman i 2 na serkl brizh.I da,onaj tiket gde sam imao bajern 0-2,nista drugo nisam uhvatio a imao sam barnli 0-2,portsmut 3+,kristal palas 2-3 itd..Minus soma i po,nije strasno,ali u principu da sam mogao da se krecem odigrao bih ja te tikete mnogo drugacije,ovako sam morao da smaram ortaka da mi uplati pa da chekam.Danas mi se nista ne svidja u principu,ali naci ce se nesto :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ja da nisam juche uhvatio rozenborg dvojku(kvota 8) i bran dvojku(kvota 3) u singlu bio bih mozda 50 jura u minusu za vikend,ovako sam tu negde oko 500 u minusu...

gruja novi alen

mene fascinira kako vi ne odustajete, a gubite pare konstantno :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

na kraju ne znam ni ja kako ali samo sam samo soma ipo u minusu za vikend a rusilo me sta je stiglo..mrtvi everton, jos mrtviji viljareal..sreca pa postoji to uzivo kladjenje plus sam singliro celzi..to je malo izvuklo situaciju.

i onda slag na tortu vecernji tiket. standard, real gg, porto i marsej koji su prenosili uzivo u kladzi..ulazim na pol. 2:0 za monako..u 20 min kolko sam gledao drugo poluvreme, ben arfa 2 precke, nijang stativa, brandao 2x 1na1 masi..golman monaka se pretvorio u petra ceha brani sve kao lud..plakalo mi se..

ALI IGRACU IH OPET SLEDECE NEDELJE JER JE TO MARSEJ!

mene fascinira kako vi ne odustajete, a gubite pare konstantno :)

jbg, kockari smo....

i onda slag na tortu vecernji tiket. standard, real gg, porto i marsej koji su prenosili uzivo u kladzi..ulazim na pol. 2:0 za monako..u 20 min kolko sam gledao drugo poluvreme, ben arfa 2 precke, nijang stativa, brandao 2x 1na1 masi..golman monaka se pretvorio u petra ceha brani sve kao lud..plakalo mi se..

hvala sto si mi ovo rekao.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...