gruja Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 TOO CHUPAM SE OPET SE CHUPAM DO JAJA :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 obala bjelokosti pere po ocekivanju.. jbt svaka cast milanu ja sam tu vido 1x provereno..pato ih vadi za 4to mesto.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 ubo saragosu,sevilju i ferol i onda deo dobitka prebacio na bjelokost i barsu sve u svemu,na nuli sam za vikend,ako izuzmem da sam soma dindzi ostavio na poker aparatu jebem li mu majku u picku gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 cek samo da kazem ruru.. IGRAM SUTRA KECA NA AJNTRAHT..5000 DINARA..1.75kv I NISTA NIKAKAV CURSE TU NEMOZE DA UCINI ..SAMO POBEDA.. (mozda treba da se deremo da bi nam proso tiket:) i jos ima i da odigram neku sicu da ce ludi slovak martin fenin da da gol:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ne vredi ti ako stvarno ne verujes u to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 JA ODIGRAH KECA NA OBALU SLONOVACHE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ja cu pokusati ovako: NISI JEDINI!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 I JA SAM ODIGRAO SINGL NA OBALU Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ja sam odigro dvojke na kamerun (4.1) i egipat (6.6) za po 10e. po meni gana i obala slonovache jesu favoriti ali bash toliki nisu. sve u svemu kamerun je dobio tako da sam vec dupliro pare, ako dobije i egipat kojim chudom bice slavlja \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 NEMA CHUDA,POLIZHESH NAM MUDA gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 +1 za obalu slonovace Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ali kakav gol jebote kakav usran gol gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 12' Ivory Coast [0 - 1] Egypt :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 AJMO PREOKRET BJELOKOSCANI 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 au je bo te au je bo te ovi kako predju centar prave dar mar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ali drogba sta je promasio neverujem.. bice valjda PREOKRET.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 reve popushi mi kurac i ti rure takodje gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ZAMALO :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Koji OWN hahah znaci objasnili su im kako se igra fudbal xD.Ja odigrao x obe utakmice tako da se na ovu drugu nisam ni nervirao:).A Darko se veseli sad;) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 koja nevera, ja ne znam sta da kazem!!! ali ne znam jebeno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 \o/ mislim da je svima jasno na koga da stave sve nekretnine u finalu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 zaki je zakopao sve..pizda li mu materina.. ako nishta darko je bar pobedio rur..mislim morao je neko.. da je bio bas zao curse je mogao doneti x pa da ga svi poduvaju..ovako ima nade da moze da se pobedi.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 da li singl tiket mozhe da pobedi rur? we will find that out in the next episode of "betting topic", specially on klanrur.rs Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 ali ovo je vise previse da bi bila slucajnost :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 force is weak in you young padawan! rur is wicked! Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts