Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja 2k, sve po jedan par al jbga...

btw

JAMO JAMO JAMO

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

au koji sok jbt....

na 100 din sad pukao za 7k na metz 0-2

sve jebeno doslo, plus lozana 4+ 2.6 kvota... i metz 2 komada padne u 38 i 39...2 :1 gg

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

100 kinti

empoli 0-2

lids

belenenses

kajzer

st.galen

mec X

sto je najgore,francuze tradicionalno igram 3+ ponedeljkom i ne,ja odigram mrtvi X i sjebu me za 7 soma

hteo sam da plachem

jos kad sam video da je empoli ostao 0-2 nisam imao rechi

jebote kako sam prso.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja odigrao

flitvud,kembridz,altrinchem 1x,rochdejl 3+,hartlpul 3+ i mrtvi darlington i karlajl.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ja preskocio, pre cu da odem da stavim sve pare koje imam na crno na ruletu nego da odigram kup i pritom da napravim pristojnu kvotu.. :P

▲

▲ ▲

ja danas 1800 u cistom plusu, s obzirom da su bile prijateljske utakmice, ovo je stvarno epic win :)

danas ukupno 13 pogodjenih parova, na dva tiketa , sve 1+ 2. pol :))

stvarno razmisljam da iskljucivo ovog igram, kada imam da ulozim 1k+

▲

▲ ▲

pa i ti bi isao na kunt u 9 da te budi petao u pola6 da nahranis krave i svinje :)

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...