manager Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 a jel si uplatio to?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 a jel si uplatio to?? :) Zahvaljujuci tvojoj organizaciji nisam :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) danas RKC - Fortuna 7+ :)) a juce igrao singl Munchen 1860 1 za 1000 din i na tiketu Munchen 1860 - Wehen 1 2:1 Bellinzona - Wohlen 1 4:4 Everton - Chelsea 2 0:1 River Plate - San Martin 1 5:0 za 500 :((((( mrtva belinzona Edited April 18, 2008 by Ak4t0R Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) dajte nesto kvalitetno za danas da mislite da vredi 1k din uplate ... Edited April 18, 2008 by Rshum.Travar -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 dajte nesto kvalitetno za danas da mislite da vredi 1k din uplate ... ODIGRAO xamax 1 lask 1 ajax 2+pp kaljari 1 DRUGI TIKET: njukasl 1 viljareal 1 r.sosijedad 1 milan 1 ajax 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 (edited) Ajax - Heracles Almelo 1 Aston Villa - Birmingham 1 Vejle BK - Olstykke FC 1 Tripl, uplatio za 100e Ajax prosao, Aston Vila prosla, Vejle vodi 4 - 1 70' :) edit: 5-1 Edited April 20, 2008 by Lisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 ja sam bio alav, i pare koje sam uzeo na koji singl u toku nedelje umesto da sacuvam za tipove za koje sam bio siguran da ce doci ( i dosli su mada su ih neke druge utakmice pokopale) , ja hteo jos i igrao neke mrtve singlove.... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 prodao me raspali real sosijedad ... za sada skor na njih 2-2, mislim, dva puta dobio, kada sam ih cekao i dva puta pao.. danas za lepu sumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 kakav sam imbecil, uplacivao retardirane singlove zato sto je neki tamo rekao za neki tamo klub da ce doci kurci palci.... a hteo da uplatim neke dubl/tripl tikete koji bi dosli jer su danas favoriti objasnili koliko sam provalio.... juventus,milan,inter,psv,ajax,heerenveen,real madrid, feyenoord sve je doslo jbt -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Wolverhampton 3-0 (2-0) Cardiff City Hereford United 2-0 (1-0) Wrexham FC \o/ grujoooooooooo!!! jel si vezao sa pravim tekmama? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 naravno da nisam odigrao sam wulvs,hereford,halifax 2,liver 0-2 i aldershot keca.Aldershot promasio penal.Ponekad pomislim da mi se zivot smeje u facu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Danasnji RS Waasland - Royal A. X2 Midtjylland - Horsens 1 Nacional M. - Cienciano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 na nisam smeo nacional da odigram... btw edituj post mada sada je vec kasno baci tiket :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 rasturam tenis,pogadjam 9 od 10...danas ubo gaskea,ferera,fereroa,almagra i kverija :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 na nisam smeo nacional da odigram... btw edituj post mada sada je vec kasno baci tiket :D Ma jok, ovaj tiket bi trebao da razbija curse :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 danas je manchester jako zreo za singl gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) meni je nekako bilo previse isforsirano to na man utd iako ej barsa u kurcu.... nisam hteo da odigram bas da ne bude omg wtf barselona - manchester 2:0 ili sl. a i koliko vidim ne mirise mi bas na pobedu mana ;D mrtvi Midtjylland -.- Edited April 23, 2008 by Rshum.Travar -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 a u picku materinu Midtjylland 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 rur curse,sta ste ocekivali. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) za subotu spremam deo para od ekskurzije za spaniju i gadjam dve najmrtvije ekipe koje MORAJU pobediti - na 50 jura..za * ce da nameste ako treba oni ne smeju ispasti, a * je em novi trener em su realno kvalitetniji mnogo od * Edited April 25, 2008 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Koji uzas danas jbt... Luzern dobio sa dva crvena u gostima Young Boyse, Bayern remizirao... Sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 (edited) dobro je :)) molim te edituj post,i meni su njih dve fiksevi vikenda,molim te edituj post ! Edited April 25, 2008 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 hahahah koji kralj :DD NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 evo grujo editovo sam:) valjda ne vidi kroz zvezdice.. ali licno mislim da se rur moze ponekad pobediti..u nekim krucijalnim momentima.. a ovo je jedan od njih!..idem da se pakujem i da uplatim shtoshta u omiljenom mocartu.. p.s. kako stojite na onoj listi za cayenne:)) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts