vlada92 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 sastavljam tikete 3 sata vec ...... btw proslo meni i drugu : totenhem - chel(s/z)i 7+ ahahahah najretardiraniji ( btw odlican ) dobitak :D dali po 50 dinara kao ''zamisli usere nas " :DDDD hahaa jos uvek mi je smesno :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) totenhem brechin i stranrear \o/ - <edit> HVALA TI BANE \o/ upravo odigrao: lids marsej herenven Edited March 22, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 morao si da spomenes parove u kurac :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 totenhem brechin i stranrear \o/ - <edit> HVALA TI BANE \o/ nema na cemu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Eh.Srecan sam.Nije da nisam.Ali jebote,jebote.Za 1500 imam kombo,herenven,antwerpen i alkmar.Herenven se zavrsio,antwerpen hekla pichku i u 84om minutu alkmar skache 1:0,delirijum urnebes i jebeno VRATI 0:0.Plach i mizerija.Ostao je samo gorak ukus na moje majstorstvo. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 pu picku ebem ti inter... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 prodao me marsej ruznooooooo sutra stavljam chelsea i man utd x-1 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 aaaaaaaaa promasim mrtvi marsej na onom vecernjem i promasim jebenog nadala u kombu sa juventus dvojkom!!! al koliko sam srecan sto u poslednje vreme non stop pogadjam te derbije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 pizdo igras na Nadala :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 hahaah Ja odigrao chiasso 1 djokovic bh1 cekam aue 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 rofl lol igrao sam salzburg keca, 12. min 0-3 a pogodio rubin i keln, cekao bi saragosu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 uspavao sam se, nisam uplatio nista, sve prolazi....ako prodje sve ubicu nekog... hahahaha manager 0:5 ht ahaha :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 prodao me mutd x za 3 soma :(,jbm ti glupog maskerana,morao je lik da prisere sudiji... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 ja sam sve zivo singlirao pola pogodio pola promasio ali su sve jake kvote jena i aggov apeldorn a promasio sam rize i aue ali cekam na jednom tiketu poli ejido za 3100. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Mrtvi aue mislim da sam ga stavio na bar 4 tiketa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 bih 1 brazil 2 germany 2 frisk/asker 0-6 wales 2 20e Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 ima danas dosta toga, izdvajam: bohum-borusija 1, hamiltom-partik 1, darlington-bradford 1, gilingem-karlajl 2, chester-stokport 2, lucern-bazel 2 ima toga jos, al treba izdvojiti, staviti prave parove na tiket! idem, pa sta mi bog da :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Sistem 4/5: Zadar - Cibalija 1 (15:00) Betis - Barselona 2 (20:00) Soso - Nica X (20:00) Terek - Spartak N. X (17:00) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) Terek ti je 1, 1.10 na ruskom sajtu kvota Edited March 29, 2008 by Demian Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Sad vidim, pala kvota... X 6.00 Nije bitno, sasvim fin tiket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 drugi tiket ceko derry c 3+ za 15k :(( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 za sutra Thun:Young boys 2 1.7 River plate:Arsenal S 1 1.6 Kayseri:istanbul 1 1.6 Panathinaikos:Panionis 1 1.35 Juve:Parma 1 1.35 Benfica:ferreira 1 1.25 Naval:Sporting 2 1.8 Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 ja stvarno ne znam da li je iko danas pogodio nemce, oni rezultati su u najmanju ruku smesni. sve sam zivo popadao.. sada sam uplatio (a cim ovde javljam odmah sam se oprostio od tiketa): mancester aston vila 3+ kaljari roma 3+ betis barsa 2 rapid tirol 1-1 valerenga alesund 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 werder za 5 i po hiljada gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) Singlirao: Derbi 1 [2:2] Arsenal 2 [2:3 ne znam ni ja kako :)] Slaven 1 [1:0] Ankara 1 [1:0] Barsa 2 [trenutno je 0:2] Puko jedan tiket od 20 dinara, i sad cekam Atletiko 2+ za neku sicu prosla barsa, mancester i terek. Edited March 29, 2008 by zytherius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts