Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

jebote

sta reci a ne zaplakati

crveni od 9og minuta

rur jebeni curse

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salzburg u gostima, da li da stavim, da li, DA LI?

koliko su me samo puta sjebali,jurim ih celu sezonu u gostima :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

naravno to sam pogodio i jos brdo sranja za 7000 (100 din uplata) ali zato bastija mora da srusi.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

mene mrtvi jebeni smrdlji kork srushi za pare

mamu li im jebem

jos sam bio srecan kad je st.patrik gubio,kao fazon,ovi prodaju,pa ce zato ovi da dodju

mrsh mamu im jebem

ali zato pao flesh rojal na dobrom starom domacinu i jos mala sicushna orfanela posle toga se okretala,uzeo sam barem tu lepu sumu :))

gruja novi alen

Ali sto je Bastia prejebeno prodala....meni jos to bio najsigurniji tip kao juce... -.- ....

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

zabo pul i shalke, ispushio na bayern 4+, charltonu i live betu na man city :/ jebote, gledam livescore, gledam futbol24 i betfair, kvota na city 25, 70. minut. rekoh ja sebi, neshto ovde ne valja, chekao sam tri minuta da vidim da li ima gola, na kraju kad se nishta nije deshavalo odigrao sam. iste sekunde kad sam confirmovao zachuo se futbol24 i gol za reading.

ja odigrao lids,donkaster,charlton i liverpul i sjebali me idioti iz Charltona za 5 soma,ne znam dokle ce vise da gube gajbi mamu li im jebem.

Ali zato lepi tiket,na 200 kinti askoli,piterboro i yeovil,dobitak 2100,a bio mi odlozen dunfermline,a bas sam uveren da bi on doshao,ali neka :)

gruja novi alen

a men' je tek 16 ljeta :( moram da se cimam do kladionice, danas se uspavao mrzelo me da idem, jedan tiket bih pogodio, milan 2, juventus 2, fiorentina 0-2, roma 2, drugi bih pukao na sevilju 1-1 i arsenal :(

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

pokopao me sporting na 2 tiketa a ubadao sam takve bolestine aaa tipa viljareal,everton,totenhem 1-1,majorka,roma itd

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

au ljudi,ja sad dolazim ko neki kurton ovde,ali sta sam danas uplatio,to sam pogodio :))

uzeo sam oko 9 hiljada cisto danas

gruja novi alen

keln,hofenhajm u 2,lacio i katanju u 3,salzburg,totenhem i bazel za 4,majorku,osasunu i bilbao za 5,i vecernji tiket wba,lion,juve i anderleht.Da nije bilo midlzbroa u 3,ne bih imao promasen tiket juche.

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...