vlada92 Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 cska me nije prodao ni jednom ove godine, imam los predosecaj :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 ja sam ih uplatio jos juce.I to jako. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 koju kvotu si uvatio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 veceras sklopio 3 keca (real, celyi, viljareal) i kecx na sporting za 500 kinti 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 odigrao neki skill tiket: celzi-juve 2-3 viljareal-pao 2-3 sporting-bajern 3+ real-lpool 1 midlzbro-vest hem 2+ prvo pa sta bude!!! cisto da se isprati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 sutra i preksutra cu izgubiti puno paraa tralalalalaaaa rur me nije izneverio 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 singliram chelzi na stamfordu, za koji kesh josh nisam odluchio dakle? :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 mene real prodao -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 ladno sam pogodio milan x i totenhem x.nema veze sto sam puko pored toga jedno 5-6 parova,zadovoljan sam :))) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 ne mogu da verujem..srecom sam spavao inace bih polomio nesto... igrao cska 1, djokovica i valensiju 1 za 1000 --->4k i vidim da je valensija vodila 2:0 i u89 2:2 pa mater im jebem poslednja 3 dana na po jedan pari to na kakav nacin svei mejbem iasjdopiasfapsfj -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 ^ lol 0:1 '34 1:1 '45 2:1 '54 2:2 '73 :D inache danas nisam stigao da igram, al po onome kakvi su rezultati doshli pola ne bi prosho:) btw. 'glavni' favorit, Milan, ispao lol... u kakvoj je formi werder ochekivao sam bar minimalnu pobedu milana ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 ^tako je to kad gledas rezultate posle 10 sati spavanja :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Gibina lista najjadnijih klubova koji su zaduzeni za neznanje i gubljenje od bednih protivnika em zato sto su jadni em s ciljem da naprave stetu ljudima koji se klade: 1. AC MILAN - - - - - - - - 2. Ajax Amsterdam 3. Club Atletico de Madrid 4. Tottenham Hotspur 5. Bayern Munich 6. Fiorentina ... dugi niz godina mi je trebalo da prozrem ko je najbedniji..i dugo me ajax zavaravao svojim gubljenjem od utrehta kuci, dugo sam bio zaslepljen atletikovom nesposobnoscu da da gol almeriji ili bajernovom nedostatku moci da ne izgube od kelna i kotbusa..Ali sve stvari kad tad dodju na svoje mesto..i prava slika se pokaze.. Milan od sinoc ponosno preuzima presto..posto nisu uspeli da izbace jednu od (ove sezone) najretardiranijih i najbespomocnijih timova bundeslige..Sta je sledece za bekama, pirla i pata?..poraz od Menhengladbaha? Krila Sovjetova?..sanzacemo uskoro nadam se.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Totenhem 4.? Zasluzuje on vishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 danaske moze da se dira ekselsior, bastia, keln... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 milan=bwin :).zanimljivo mi je to sto nema nijednog portugalskog kluba,recimo sportinga.kakva je to mafija od lige jbt Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 mendzi, jebi ga :) mene venlo oborio, batalio nerviranje.... btw, verovatno ste provalili, ali veceras francuzi (2 naravno) 6 ikseva i 3 dvojke, nijedan domacin nije dobio Oo -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 (edited) zbilja interesantan podatak :) nego,mene proda PSV,po ko zna koji put,tako da i on moze na spisak :D al ne prevazidjen je TOTENHEM HOTSPUR ! Edited February 28, 2009 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 everton, arsenal, celzi- samo odabrati 2/3 posto jedan mora prodati leyton bi morao doci 3+, milvol bi trebao dobiti herta NECE dobiti menshen, dortmund kechina lacio mi je kechina jaka fener bi mogao samo zbog imena, mislim, SIVAS EEEJ! NE MOZE sivas biti prvi u turskoj jednostavno NE MOZE!!! to je moje misljenje, sta cu igrati- stvarno ne znam! u svakom slucaju SRECNO DRUGARI!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 dakle? :) na kraju nisam singl a vezao ga sa realom i stavio crvenu :( Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 nemoj bre da mi mracis sivu, gotivim je ekstra i prosle i ove godine mi donose pobede kuci, igram na njih cesto:) al stvarno je tesko verovati da ce galata i fener da dozvole da se siva baskari.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 samo cu reci arsenal.... mislim, cenim, dakle, da je dovoljno ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 uuuuuu fin dan fin dan :) sve dolazilo perfektno od starta nisam se nervirao... herta 1 real 2 (prespavao ovo samo video sad rez kad sam ustao :) ) klub briz 1 fk brisel 1 lierse 3+ sturm 3+ rapid 1 400 ---> 5933.92 :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 dosla je herta,ja sam igrao dvojku :))) sjebe me tuzni anderleht na jednom,arsenal na trecem,liverpul na drugom.STA SE DESAVA SA SVETSKIM FUDBALOM BRE !!!! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 ja sam pogodio midlzbro keca ^_^ al sam promasio arsenal, naravno :( u globalu, sve je doslo kako treba... sem premrtvih arsenovaca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts