Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

cska me nije prodao ni jednom ove godine, imam los predosecaj :(

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mene real prodao

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ne mogu da verujem..srecom sam spavao inace bih polomio nesto...

igrao cska 1, djokovica i valensiju 1 za 1000 --->4k i vidim da je valensija vodila 2:0 i u89 2:2 pa mater im jebem poslednja 3 dana na po jedan pari to na kakav nacin svei mejbem iasjdopiasfapsfj

▲

▲ ▲

^tako je to kad gledas rezultate posle 10 sati spavanja :D

▲

▲ ▲

Gibina lista najjadnijih klubova koji su zaduzeni za neznanje i gubljenje od bednih protivnika em zato sto su jadni em s ciljem da naprave stetu ljudima koji se klade:

1. AC MILAN

-

-

-

-

-

-

-

-

2. Ajax Amsterdam

3. Club Atletico de Madrid

4. Tottenham Hotspur

5. Bayern Munich

6. Fiorentina

...

dugi niz godina mi je trebalo da prozrem ko je najbedniji..i dugo me ajax zavaravao svojim gubljenjem od utrehta kuci, dugo sam bio zaslepljen atletikovom nesposobnoscu da da gol almeriji ili bajernovom nedostatku moci da ne izgube od kelna i kotbusa..Ali sve stvari kad tad dodju na svoje mesto..i prava slika se pokaze..

Milan od sinoc ponosno preuzima presto..posto nisu uspeli da izbace jednu od (ove sezone) najretardiranijih i najbespomocnijih timova bundeslige..Sta je sledece za bekama, pirla i pata?..poraz od Menhengladbaha? Krila Sovjetova?..sanzacemo uskoro nadam se..

milan=bwin :).zanimljivo mi je to sto nema nijednog portugalskog kluba,recimo sportinga.kakva je to mafija od lige jbt

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

mendzi, jebi ga :)

mene venlo oborio, batalio nerviranje....

btw, verovatno ste provalili, ali veceras francuzi (2 naravno) 6 ikseva i 3 dvojke, nijedan domacin nije dobio Oo

▲

▲ ▲

everton, arsenal, celzi- samo odabrati 2/3 posto jedan mora prodati

leyton bi morao doci 3+, milvol bi trebao dobiti

herta NECE dobiti menshen, dortmund kechina

lacio mi je kechina jaka

fener bi mogao samo zbog imena, mislim, SIVAS EEEJ! NE MOZE sivas biti prvi u turskoj jednostavno NE MOZE!!!

to je moje misljenje, sta cu igrati- stvarno ne znam!

u svakom slucaju SRECNO DRUGARI!!!!

uuuuuu fin dan fin dan :) sve dolazilo perfektno od starta nisam se nervirao...

herta 1

real 2 (prespavao ovo samo video sad rez kad sam ustao :) )

klub briz 1

fk brisel 1

lierse 3+

sturm 3+

rapid 1

400 ---> 5933.92 :)

▲

▲ ▲

dosla je herta,ja sam igrao dvojku :)))

sjebe me tuzni anderleht na jednom,arsenal na trecem,liverpul na drugom.STA SE DESAVA SA SVETSKIM FUDBALOM BRE !!!!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...