Jump to content

Kupujem onog logitech staaarog misa

Ste

Recommended Posts

taj mis s to si okacio decko nije kuglicni nego laserski :D znam to jer ga ja koristim :D

a ovaj kuglicni ima moj drug :D mada je to moj mis :D samo ne znam sta je uradio sa njim :D ako je ziv mogu da ti ga poklonim

Нема  будућности без истине.

taj mis s to si okacio decko nije kuglicni nego laserski :D znam to jer ga ja koristim :D

a ovaj kuglicni ima moj drug :D mada je to moj mis :D samo ne znam sta je uradio sa njim :D ako je ziv mogu da ti ga poklonim

kolko se ja secam bio je taj mish i u kuglichnoj varijanti, ali ga nije bilo po igraonama (chini mi se da je neverhood igrao na takvom).

a ako neko ima ovog misha rado bih ga otkupio

wingman.jpg

Edited by darko

ali kako je ruzan ovaj mis sto je darko okacio da trazi...

hahaha

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Ako je ono laserski mis , onda sam ja Klepopatra :D

To je optika i ja sam ga korsitio 4 godine :)

• Create New...