Doolio Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 taj rad indid:) @topic: addujem 5 minutes alone Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 the knife - pass this on i od istih - like a pen michael jackson- thriller /beat it .. lfo-freak ..seticu se jos necega :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nikad nisam kapirao "suštinu" blek metala onako kako je npr. Mejhem postavio, jer je blek nastao "zato što je death metal postao fejk", što je totalno van pameti. Ako je ono što su svirali Darkthrone, Death, At The Gates itd. krajem osamdesetih bilo fejk, onda ne znam. Mislim realno, prešli su s konja na magarca, da kasnije nije bilo svetlih tačaka kao što su Emperor ili većim delom Dimmu Borgir, žanr bi crko samo tako + ga sad održavaju nove ruske, poljske i druge ne-skandinavske grupe koje do jaja bolje sviraju. Jebiga, razumem ja taj skandinavski paganizam, ne moš' ti nekog ko živi na hladnom severu ubediti da ga Džizus voli, al metal je prvo muzika pa ideologija (ako ista postoji), ako ja moram nešto da propustim kroz ekvilajzer da bih razaznao melodiju, zajebi takav pos'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 meni je do jaja konfuzan ovaj tvoj post:) ne znam jesam li ja glup ili si ti nakaradno iskonstruisao... u svakom slucaju, rusi i poljaci svoju gotivnost duguju iskljucivo muzici i nicemu drugom, zato su i dobri. e sad, ja mislim da sam se slozio s tobom, koliko kontam, al i dalje mi je tvoj post navrat-nanos:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ma ja da znam lepo da izložim ono što mislim, sad bih bio najmanje direktor :) Jbg, soreh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 pogledajte ovaj, sniman "odjedared", ponavljan x puta dok se nije snimio kako treba Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=qSS_DY_z-Dc Snoop Dogg -Sensual seduction (official Video) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nolofinwe Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Najbolji spot ikada stvarno je gotta see! The Firm-Star Trekkin' I pesma je dojaja tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Khm Static X - COld http://youtube.com/watch?v=3wPfcOx5WRg gg :S jaooo kad se samo setim... kako sam se lozio kao klinac. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Nisu oni loshi bili. ne znam sta je sad s njima ali i ja sam ih slushao i lozio na Weyna i njegov spajki look :) Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 AUTECHRE - GANTZ GRAF Spot pravljen sest meseci. huge trip man. eo skidam u high res. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ganz graf je pravljen kao eksperiment u kom su ovi iz autekra rekli "ajde da vidimo da li mozhe video da isprati zvuk" i eto, uspelo gariju Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 vidim spominje se neki lsd trip!? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 The Prodigy - Smack my Bitch up The Prodigy - Breathe Rakim and Eric B - Don't Sweat the tehnique (old school carevi) Oasis - Wonderwall Eminem - Stan Ima tu josh nekih 10 klasicnih. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 meowember ! Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Preporucite mi neki dobar sajt za skidanje spotova (for free ofc:D), ne moraju da budu bas HD, ali recimo da budu neki prosek, znaci samo da je bolje od youtube-a :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proparts Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 i meni bi dobro dosao koji sajt ili sajt za torrente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts