Wanderer Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Gde kupiti memorisku karticu za telefon sony ericsson k550i... karticu koju koristi je memory stick micro m2 ... znaci gde kupiti i za koliko para ?!?! naravno sto jeftinije je u interesu :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Možeš da kupiš skoro bilo gde :) Većina radnji za hardver prodaje kartice. Ne bih ti preporučio da kupuješ u radnji za telefone jer oni umeju da deru :) Jedino što ako koristi Sony kartice to je uvek blago skuplje nego da je neki drugi tip, ali sta da radiš kad imaš Soni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 a video sam preko neta da neki baja prodaje kartice i to jeftino.. i kao pozoves ga da se dogovorite gde cete da obavite transakciju i to je to... pa me zanima koliko je to pouzdano Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Pa verovatno mozes ali ne znam sto bi to radio? Nisu te kartice ne znam koliko skupe, kapiram da ta koja tebe zanima nije vishe od 25 evra, a on je prodaje za 23 ili tako nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Pa verovatno mozes ali ne znam sto bi to radio? Nisu te kartice ne znam koliko skupe, kapiram da ta koja tebe zanima nije vishe od 25 evra, a on je prodaje za 23 ili tako nesto :) samo cu reci ne nikako uzimao sam od likova sa neta sony kartice izgledaju kao orig i sve su lepo upakovane ali su fake,fora nesto im menjaju tako da prijavljuju kao da su 4gb a u stvari su 2gb i imas velike probleme sa njima kao ja,najlakse mozes da proveris (ako imas psp bar) je ako kada ides na information za Magicgate:stoji unknown onda je fake.................najveci crnjak juce odem i kupim u radnji novu karticu( u jebenom torontu ne srbiji) i dodjem gajbi,proverim magicgate:unknown,stavim gomilu iso'a za psp i pola su corrupted,stavim cd image za pc od 3 i nesto giga da proverim pravu velicinu kartica se zakuca skroz nece vise da radi ni format............lmao............ al neka sutra pada ucena ili inspekcija. edit: image je bio 3.1gb a kartica je prijavljivala 3.66 slobodno ili tako nesto Edited January 16, 2008 by marxus Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Pa verovatno mozes ali ne znam sto bi to radio? Nisu te kartice ne znam koliko skupe, kapiram da ta koja tebe zanima nije vishe od 25 evra, a on je prodaje za 23 ili tako nesto :) ovako kosta 25e a ako bi tako kupio kosta 10e :D nije malo tih 15e :D ali ok odlucio sam se ipak da dam 25e... fala lepo dovidzenja ! Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ja sam kupio u Imtelu Kingston rsmmc i telefon ju je prepoznavao ali nije hteo nista da usnimi od podatak na nju, znaci ni fotografiju, niti neku pesmu, nista Na kraju odem kod njih i zamenim, nisu pravili probleme U principu bi mogao da uzmes od tog lika, ali da isprobas karticu pred njim, da vidis da li radi, sad moze da ti rikne posle nekog vremena, ali ne verujem, retko se desava bas Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts