RaveN Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ne koristim ni jedno ni drugo a ni msn ne koristish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 apruvovala sam te bre, al si i ti meni stalno offline? Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 NENE, ZNAM JA KAD SAM NEPOZELJAN! Ne znam šta je majkemi, palim ga jednom dnevno minimum, po 10 minuta :) edit: sad se vidimo \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 [roflmao] @topik.. myspace jer tako i zaradjujem! facebook gushi.. sa raznoraznim aplikacijama.. kontam da ga ugasim.. eo danashnjeg favorita! link ne vredi ne mogu da je adujem stavila je ono mail ili ime da bih mogao da je adujem :D daj neku drugu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) slika dana.. link edit: Ena Popov i Hip Hop Edited January 12, 2008 by lazy* Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 kako kreativna mlada dama... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Zashto volite i koristite MySpace? Zashto volite i koristite Facebook? Zashto ne volite i ne koristite MySpace? Zashto ne volite i ne koristite Facebook? Shta bi ste im sklonili ili dodali? 1. gomila sveta koje znam sa IRC-a, i gomila sveta koji sam upoznao posle toga. 2. mrzi me da se regujem i ponovo popunjavam jedna ista sranja. 3. blah :P 4. koliko vidim, te aplikacije svima idu na jaja, pa eto, i ja cu to navesti :) 5. sa spejsa samo degene koji ostavljaju glitter gifove. btw ako planiras da napravis neki svoj community, razmisli jos jednom... po meni to nema sanse da uspe. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nemam myspace nalog, a Facebook imam zbog gomile ljudi koje nisam video dugo. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Elem diskusija se odnosi na sve i one koji ih koriste i one koji ih ne koriste... Znachi: Zashto volite i koristite MySpace? Zashto volite i koristite Facebook? Zashto ne volite i ne koristite MySpace? Zashto ne volite i ne koristite Facebook? Shta bi ste im sklonili ili dodali? Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odzivu :) Shitspace/Failbook koristim samo kad imam nechije phish-ovane naloge i kad sam stoga u mogucnosti da im obrishem/uznemiravam "frendse" i stavim krvave kucheve i gnojave anuse kao pozadinsku sliku. Jedva chekam da naletim na nalog nekoga koga poznajem pa da infliktujem kritikal damaz... A ne volim ih zato shto: 1. nisam jebeni feget/camkurva. 2. nisam (josh) toliko ochajan za kurcem/pichkom (shta ko voli, jel'te). 3. nikako da se naviknem na retarde koji koriste 1337 sp34k 4 rael. 4. ?????? 5. Profit! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 http://www.videosift.com/video/Whos-Really-Using-MySpace-SNL Malo smara ovaj smeh u pozadini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 http://www.videosift.com/video/Whos-Really-Using-MySpace-SNL Malo smara ovaj smeh u pozadini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 http://www.videosift.com/video/Whos-Really-Using-MySpace-SNL Malo smara ovaj smeh u pozadini... Dobro je skroz :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 brate to su legalni sajtovi za gubljenje vremena.. ali glupo gubljenje vremena.. fb sam ukljucio pre par dana da vidim sta je,majspejs me mrzi kad bi se imalo vremena/mogucnosti/sredstava mogao bi se napraviti fb 1000 puta bolji,bez hiljade beskorisnih aplikacija, glupih pojava i nezeljenih sranja..da stvarno ima kakvu takvu korisnost..i da se lepo zaradi, to je naravno kljucni motiv:) srbe je najlakshe napaliti na bilo sta `fensi` Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 citam topic i slusam pesmu Thanx for the Add :) nemam nista od tih spaceova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Danica neće da me apruvuje, stalno mi je offline :( apruvovala sam te bre, al si i ti meni stalno offline? Zabranjena ljubav? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Igrajte charazay umesto da gubite vreme na tim MySpace/Facebook glupostima :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Myspace mi se nikada nije svidjao, nekako mi lichi na html sajtove iz 1996... Facebook sam otvorio, dodao ljude, mislio sam ono slika, profile, mala galerija... onda su krenule invitacije za superwal, superhero, hero list, write wall to wall... kada sam poceo da dobijam chain mailove "ako ne prosledis na bla bla -> umrece ti komsinica" Login>Profile>Deactivate... Imam pametnijih mesta da napravim svoju stranu a da ne pricamo o boljim nacinima za gubljenje vremena Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Koristio sam myspace , posto je vecina drustva imala isti , ganjao sam se sa njim mesec dana dok nisu pocele da sa mog myspace-a stizu reklame za marihuanu , shish i ostale gluposti svima u mojoj listi ... a fb nisam ni probao , msn ftw Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 i kolko ti je trava? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Imam facebook zbog kontakta sa par ljudi koji su toliko kompjuterski azurni da otvaraju na svakih pola godine novi icq/msn jer su zaboravili password a skajp "vise nemaju" ... pa eto kad vise na fejsbuku napravio sam nalog da budem sa njima u kontaktu :) Inace miranda (icq/msn) i skajp su mi dovoljni za komunikaciju ... btw, voodoo ad me ya biatch!1 Edited January 17, 2008 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Koristio sam myspace , posto je vecina drustva imala isti , ganjao sam se sa njim mesec dana dok nisu pocele da sa mog myspace-a stizu reklame za marihuanu , shish i ostale gluposti svima u mojoj listi ... a fb nisam ni probao , msn ftw promeni pasword :D to se svima desilo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 myspace sam napravio da bi video neku sliku jednom a facebook upravo da bi video shta je to :D a nisam koristio oba zajedno vishe od 5 puta =P ukljucujuci i onda kad sam se registrovao =P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Facebook, zbog par prijatelja preko bare.A onda me naslo pola srednje skole i svi imaju preko 150 aplikacija :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 koristim mayspace....i imam samo ljude koje znam,drugare,drugarice i tako.....a one smarace sto zele da imaju 23652369526 frendova i sto mi salju invitation cim vide nepoznat nalog,samo reject... ; P p.s. mada ako je dobra mala neka... : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Ja majspejes koristim iskljuchivo da ostanem u kontaktu sa ljudima iz Jagodine od kad sam u bgu,i eventualno da se malo bolje upoznam sa nekim ljudima koje znam u rl ali nemam vremena da se vidjam sa njima ovako. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts