Jump to content

poker

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sta da se kaze onaj Phil hejmult skrnavi , a Phil Ivey je moj najbolji igrac za mene , on mi najvise pase .

Matusov je ok , Criss Ferguson je isto kull , Sam Farha je dobar , svi su do jaja samo sto se zna ko je najbolji Phil Ivey :)

Gde gledas nove epizode online ?

ne znam... meni je bolji bio Jamie Gold koji blefira Phila Helmutha u jednoj epizodi PADa.

Na riveru Jamie betuje i Phil razmislja, i kaze nesto u stilu: "If I CALL..." s tim sto se ono "If I" uopste nije culo i svi su mislili da je rekao samo "CALL". Jamie je zgrabio da okrene karte, pogledao Phila i rekao mu: "You call!?" To je bio taj briljantni momenat i potez Jamie Golda kad se Phil usrao da ovaj zaista ima ruku. Phil je poceo da se (za njega klasika) pravda kako nesto nije uradio. Onda je razmisljao jos nekih par minuta i na kraju se zabacio, i Jamie mu je pokazao blef. Phil je bio u svom klasicnom tiltu "I can't belive this.." itd. [:D]

Edited by Radule_

ToSsGirL fighting ^^

u PAD najbolji Helmuth momenat je kad ga Dojl izblefira ko budalu negde oko sredine mecha i ovaj pizdi jede govna bla bla

i onda na kraju ostanu njih dvojica heads up i dojla krenu karte i krene da pritiska non stop i svaki put kad je fil foldovo ovaj mu kazhe sta je imao...strashne stvari =o))

Da phil svojom ne predvidivom igrom je zajeban , ali inace je ok lik samo sto ponekada sere ko foka .

pravi opis Phila Helmutha. Meni je super, al nekad tolko ide na kurac drugim igracima == naravno kad tvrdi da nesto NIJE uradio a JESTE == pa ga zato i zovu deriste (brat). Al kad prica il se zeza sa nekim deluje kao stvarno zanimljiva osoba i osecas da nije smarac. [:D]

ToSsGirL fighting ^^