`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 @Ramiz Ne moze isti mail, mada mi se chini da ni ne morash da ga verifiqjesh da bi se ulogovao... Edit: napravio sam ja sad sto Hold'em > low > drnickxyz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ja se trudim da te nadjem niche al ne ide :C Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Moguce da te je bacio na drugi server... :/ Koje tabove vidish u glavom pozoru, hold'em play ili texas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pa vidim holdem real, holdem play, omaha, 7 stud, 5 draw, private. odaberem holdem play a ispod ima micro, low, medium, high tu izaberem low i opet nema :C Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Da, mi smo na drugom serveru... :/ Jedino da probash da napravish drugi acc... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) ffs! ajd idem da pravim drugi !@#$%^!@#$ edit: koj moj napravio sam novi nick... i dalje ne vidim sto G_G Edited January 22, 2008 by SkEeToOlJkO Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ^e skituljko, na medium smo, ne na low, dnrxyz's Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 sabio sam turnir tamo uz pomoc dr nick riviere :) skapirali smo da moze i private turnir da se pravi samo nam je tesko bilo da prebacimo na tournament da bi izvalili tu opciju :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ^pa moze private tournament ali samo u REAL money, pricali smo o tome vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Sad mozemo i raising blinds da namestimo! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 opa! to nam kazhi! (btw nije valjda da igrate do 5 ujutro...ja nolifujem uz tenis, ali kerpo...zlo ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ^e skituljko, na medium smo, ne na low, dnrxyz's sreca pa se nisam smarao sat vremena na low :D mada bacio sam bio pogled i na medium i high al nisam video nijedno poznato ime :P nvm vishe sretje vecheras :) Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Hocemo igrati vecheras? 00? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ja sam stalno za, samo ako uspem da vas nadjem. ne znam, meni uvek izbacuje taj hold'em play.. nisam josh video texas da pishe. jel to znachi da moram da pravim naloge dok me ne stavi u texas ili mozhe da mi se desi sa ovim nalogom da me baci kod vas? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jbg to je zajeb. ima 2 (ili vishe) servera koji nisu povezani. izgleda da po acc te za taj dan rasporedi na koji server mozhesh da udjesh i to je to .. nema leka za to sem da chovek ima 5acc, a onda opet mozhe da mu se zalomi da mu svih 5 bude na istom serveru tog dana. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Obichno nove naloge baca na hold'em play, a stare na texas, tako da ce pre biti da cemo mi (sa ovog servera) morati da pravimo nove naloge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ma i ja vas trazim vec 5 dana, jedino smo se nasli ja i ramirez, mislim! Probacu opet veceras!!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 tu sam i ja veceras ako uspem da vas nadjem that is Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) aj em in!!! nego, http://www.meridianbetpoker.com/ ako je neko zainteresovan da se ide :)) ja sam naravno za!! :) evo rami je napravio sto, na low, al onaj server koji vas pita da li ocete play ili real money... znaci napravio sam novi acc i vidim njega.. Edited January 22, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Za koliko krecemo??? Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 evo nashao sam stoL i poslao ramiju poruku :) chekam da me pusti da se sigramo \o/ Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pushten si, samo sit outuj dok ne dodju svi :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 e jbg nisam znao :( neko je vec igrao pa sam mu uzeo 29 doRala :) Quote Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) aj em in!!! nego, http://www.meridianbetpoker.com/ ako je neko zainteresovan da se ide :)) ja sam naravno za!! :) evo rami je napravio sto, na low, al onaj server koji vas pita da li ocete play ili real money... znaci napravio sam novi acc i vidim njega.. cuo sam da kad se pojavio tur u meridijanu da je bio djubre... blajndovi su isli nenormalno brzo i nije bilo toliko taktike koliko je sreca odlucivala... a cuo sam od pro lika, koji je dobro prosao na turu... :)) p.s. znam da vam ne nedostajem, ali da znate da cu doci tek kad se skinem sa droge zvane wow... ^%$#@&^&^#!@%^ svima i sebi samom sto me naterase iako sam znao da je zlo... Edited January 22, 2008 by Sarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) I ja sam pristig'o... Rami pushtaj me... xD Edit: probaj da napravish nov nalog... Edit2: o5 mi ne radi chat... =[ Edited January 22, 2008 by DNR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts