prota_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Sjajno zaista !!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) bravo proto hejteru sad si kul... Edited June 12, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Lol ja sam uvek kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Sjajno zaista !!1 Da sam ja moderator na ovom delu tvoj post odavno ne bi postojao jer je retardiran, pointless i veoma truo h8. Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 pa ne znam zashto bravo za meridijan, nije da su to radili za dz ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ako sam ja dobro skapirao, liga/turnir je, a ne cash game te im profit i nije toliki na tim partijama, a finansiraju pobedniku uceshtje ... verujem da nisu ostali kratki ali s obzirom kako sve ostalo funkcionise u srbiji, super je sto su to organizovali. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 pa ne znam zashto bravo za meridijan, nije da su to radili za dz ? Pa oni su samoinicijativno odlucili da kupe licencu- kontam da je taj neki fazon. Ligu su oni organizovali- kuca od lige nema profit ili je minimalan. Uostalom pruzaju priliku tom jednom liku koji ce pobediti da igra sa naj naj svetskim igracima. Koliko god to njima bio marketinski potez super je! Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Da sam ja moderator na ovom delu tvoj post odavno ne bi postojao jer je retardiran, pointless i veoma truo h8. Sledeći rur sketba dekolte i dobijaš moderatora na barem još 2 foruma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 [mohi] to je taj humor, corey [/mohi] :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Da sam ja moderator na ovom delu tvoj post odavno ne bi postojao jer je retardiran, pointless i veoma truo h8. Ali sam i dalje kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ne Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) @post ispod: E to je vetj neka informacija ! Ozbiljan sam. (nije jebeni hejt, nemojte da smarate) Edited June 12, 2008 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Za one koje interesuje veceras 22 h 3. kolo nase domace online lige. Registrujes se na site-u i dobijes 200 promotivnih dinara koliko je i ucesce za ligaski turnir. www.flertpoker.com Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 jel to znaci da ja mogu veceras da igram takodje ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 jel to znaci da ja mogu veceras da igram takodje ? Naravno da znaci. Samo moras da se regujes na site-u. Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 sad se regovah i dobih nishta :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Evo drugari da vam javim i ovde da sam izduvao jako na onom fnatic grand finalu :( zavrsio sam 17. od 20 :/ Znaci presudna ruka, u kojoj nisam ispao ali sam psiholoski pao bila je kad sam sa A-K igrao protiv lika koji je isao all-in sa K-10 i imao je duplo manje cipova od mene u tom trenutnku, na flopu izadje K J 5, da bi ne riveru izasla desetka mrtva. Lik koga je spasila ta desetka od ispadanja je na kraju osvojio turnir, cisto da bi se ja osecao jos losije :) Posle sam bio short-stacked i morao sam da idem all-in sa QQ vs AA i tu je bio kraj za mene :( Nesreca, sta drugo reci... Evo link ako nekog uopste zanima... http://www.fnatic.com/news/2799/Fnatic-Pok...ight.html#66985 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 dobro bar si ushao u finale, sledeci put cesh imati vishe sretje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 realno, sledeceg puta nece biti!!! glupi togfu :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Sreca te nije pratila jb g, bice bolje sledeci put, ja sam na bestpoker-u javi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Osvojila sam veliki mesecni turnir, 54 ucesnika, u Meridijanu sad u subotu 1. 92.000 2. 50.000 3.30.000 :)))) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Opa, svaka cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Osvojila sam veliki mesecni turnir, 54 ucesnika, u Meridijanu sad u subotu 1. 92.000 2. 50.000 3.30.000 :)))) A ti li si ta sto svi pricaju o tebi :) Ja osvoji prosle nedelje onaj nedeljni kod nas u NS :) Edited August 4, 2008 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 A ti li si ta sto svi pricaju o tebi :) Ja osvoji prosle nedelje onaj nedeljni kod nas u NS :) :) Bravo! jel se i to boduje za ligu. Meni ovaj menadzer nesto napricao kao bodovi za neki qually pravo da ti kazem nisam ga ni slusala ;)) Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Osvojila sam veliki mesecni turnir, 54 ucesnika, u Meridijanu sad u subotu 1. 92.000 2. 50.000 3.30.000 :)))) svaka ti cast.Ti si moj novi idol.Pricaj nam neke hajlajte tvog umeca :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts