Mickeyyy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Kao prvo nadam se da nisam pogreshio mesto gde cu da postavim topic! Znachi, rec je o MSN-u Kao sto mnogi znaju msn ima brojne opcije, od kojih je jedna da kad npr. napisete "poz" umesto tih slova izadje neka slichica na ekranu(npr. neka zivotinjica mase rukom). Takodje postoji opcija da sami napravimo te slichice, samo je (meni) problem u tome sto sve slike sto ja napravim su male, tj malo su vece nego slova sto kucam....E pa da li zna neko kako da povecam te slike???Puno bi mi znachilo... Da bude jasnije evo objasnicu kako ja pravim sam slike: Iznad teksta gde kucam kliknem na ikonu smjali, pa onda na show all i onda create, i onda izaberem sliku koja mi treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 mislim da su ograničili veličinu upravo da ti (i većina drugih korisnika) ne bi napravio smajli od pola metra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 a zato je meni izlazilo "micaa" kad sam pričao s nekim ženama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 " kad sam pričao s nekim ženama... kakva gnusna lazh :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kolko se secam do neke velicine ide ok s dimenzijama, a posle se umanji na velicinu default smajlija <- like this one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 Evo kako ide: http://www.metacafe.com/watch/862363...msn_messenger/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 a zato je meni izlazilo "micaa" kad sam pričao s nekim ženama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Čekaj da nađem Wulfgara da mi protumači sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 @Mickeyyy Ne shljaka ti link... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 http://www.metacafe.com/watch/862363/big_e..._msn_messenger/ evo ovaj je pravi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Svakog ko mi šalje to smeće na messengeru stavljam na block. Mrš! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 mmm cao mali santo...mislim ne tebe :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts