Jump to content

Rami ne poznaje klasike

Recommended Posts

shta/ko je goonies?

Dakle, zaista te celodnevne vezbe iz posipanja pepela na Akademiji za proevropske i prodane "Soros" ne ostavljaju vremena za mnogo toga drugog u zivotu....

Nesreco, jesi li ti odrastao samo na Glasu Amerike, kada ne znash sta su Gunisi ?!?!? [}:)][:D] [:D]

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

split topica u "napushte ramija sto je javno otkrio da nije ukorenjen u pravim vrednostima"? ;o)

pa to mi odavno znamo, pitaj ga za koga ce da glasa odma ce ti biti jasno :PPPPPPPP

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

e duvajte ga hejteri :D

sad sam overio na imdb-u goonies. znam bre shta je sad kad sam prochitao tamo, ali ste vi bash narkomani shto pamtite ime tako nechemu. ali neka, sretjan sam shto sam napokon nashao ime dotichnog filma. to je bio jedan od fazon 3-4 koje jurim godinama. a ne znam gde da pohnem da objashnjavam ljudima shta mi treba kad se setjam samo par scena iz svakog :]]

e duvajte ga hejteri :D

sad sam overio na imdb-u goonies. znam bre shta je sad kad sam prochitao tamo, ali ste vi bash narkomani shto pamtite ime tako nechemu. ali neka, sretjan sam shto sam napokon nashao ime dotichnog filma. to je bio jedan od fazon 3-4 koje jurim godinama. a ne znam gde da pohnem da objashnjavam ljudima shta mi treba kad se setjam samo par scena iz svakog :]]

ma jeste svi ti verujemo, nemoj sad da se vadis. lepo priznaj da si jeo govna, bas tim recima, bez moljenja, jeo si govna i radio si to i to jer si bio slep pored ociju. Bar si nas par matorih mogao pitati, koju god scenu da spomenes setili bi se filma naseg detinjstva :D :*

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

dal' je narkoman neko ko pamti ime jednom od filmova koji je definisao vishe generacija mladih gikova ili neko kom u secanju ostaju samo sporadichne scene iz filmova koje gotivi i juri godinama? ;o)

pa dobro, iskren da budem, pojma nemam da je taj film absh toliko uticajan bio. ja sam ga gledao dok sam zhiveo kod tjaletove druge zhene, pa mi njena tjerka pushtala to jer je imala na kaseti. ali tad sam imao jebenih 5-6 godina, najjache da tje goonies da me definishe :]

iz tog filma se setjam scena u nekoj petjini sa brodom, pa tu neko klizi niz konopce i tako to... a ovog lika sa slike shto ste okachili se setjam, samo ne bih u ovom zhivotu izvalio u kom filmu sam ga video :[

shto se tiche scena iz tih ostalih filmova... malo tezhe to ide :] to kao da krenem da vam objashnjavam neki apstraktni san.

recimo da se setjam scene gde neki klinac-tinejdzer valjda, smutjka (ili nadje, lol) neku plavu technost. e sad, ima scena kad onu tu palvu technost prolije (ili se sama prolije, lol) po posteru neke extra cupi koji ima u sobi... i ova ozhivi tu pred njegovim ochima (waaau)!!! film je iz osamdestih (zhivele te mlade rock-n-roll zdravuljice koje kao da su izashle iz spota gnr).

generalno su mi do jaja svi ti tinejdzerski filmovi iz osamdesetih. prosto se oseti rock-n-roll generacija tog doba :]

dobri su i oni sa skejterskim "bandama" i tako to.

shto se tiche scena iz tih ostalih filmova... malo tezhe to ide :] to kao da krenem da vam objashnjavam neki apstraktni san.

recimo da se setjam scene gde neki klinac-tinejdzer valjda, smutjka (ili nadje, lol) neku plavu technost. e sad, ima scena kad onu tu palvu technost prolije (ili se sama prolije, lol) po posteru neke extra cupi koji ima u sobi... i ova ozhivi tu pred njegovim ochima (waaau)!!! film je iz osamdestih (zhivele te mlade rock-n-roll zdravuljice koje kao da su izashle iz spota gnr).

Nije film, serija. Jedna od onih rej-bredberi-kratke-priche, mozda bash to.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

sjajan su wulfi. namerno nisam napisao da kontam da je mozhda bila neka serija u tom "kratke priche" fazonu da bih bio 100% siguran ako neko od vas kazhe shta je. super, sad samo da pretim nekom americhkom giku da mi to narezhe i poshalje :[

jebem ti nashe televizije. jel mogutje da smo boli program imali tokom devedesetih nego sada? :[

mada kapiram da tada nijedna telvizija nije platjala prava pa im se moglo :]

Ahahah kole priznaj nam SVE! SVE!

.....

"a jednoom sam se toliko prejeo cokolade da sam povracao ovako....bljaargh....bljaaargh"

u redu je Sloth - ocesh Babe Ruth chokoladicu? ;oP

edit

rami brate bmx banditi i gospodar skejta...to su sve klasici ;o)))

namerno nisam napisao da kontam da je mozhda bila neka serija u tom "kratke priche" fazonu da bih bio 100% siguran ako neko od vas kazhe shta je.

opet lazes. nisi hteo da rizikujes da ponovo ispadnes glup u drustvu! ni helikopter te ne bi spasio ovaj put.

:D

pa vetj ispadam glup kad ne znam kako se zovu stvari koje mi trebaju :D

tako da ne, ne lazhem. zaista sam kontao da mozhe da bude neka serija, pa sam logichkom dedukcijom doshao dotle da ako jeste serija, mora biti neka od tih sa "kratke priche" fazonom jer mi je to chega se setjam delovalo kao pricha za sebe :]

po samom izvodjenju, podsetja na onaj film (dem maj memori) gde neki vanzemaljac dodje po glavnog junaka, tinejdzera, da ga vodi u svemir jer ovaj treba da spase ne znam koga on ne znam kakve imperije. mali naravno prihvati, a njih dvoje ostave androida dublera umesto klinca da niko na zemlji ne izvali da ovog nema. pa tako neke peripetije :]]