Jump to content

Novobeogradjani...

Recommended Posts

nope, ledjima si okrenut ka 44. bloku, ulica je zakrivljena ulevo i na kraju se vidi novi blok

to mi je tek posle palo na pamet, ja se istripovo da slika ka gradu, a ne ka ivana ribara, pa mi se nikako nije uklapalo...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

jeste mirrorovana slika

slikano je otprilike sa alenove zgrade u bloku 45, gleda prema uglu nehruove i jurija gagarina, a ova raskrsnica u prvom planu je dušana vukasovića i gagarina. lepo se s druge strane gagarinove vide ono novo klizalište kod užičke, sama užička i ona mesara/roštiljarnica na autobuskoj stanici.

ono u pozadini nije krukov blok već one nove zgrade kod mladosti, vide se i reflektori na kranovima

sjajna fotka, inače.

kali i dule, sram vas bilo, moram ja da vas ispravljam a ne živim u kajblu već eonima :( :D

e jebiga sad, znaci da sam normalno tripovo, ali me zbunio kali svojom samouverenoscu...ja sam istripovo da je ono uzicka ali mi je bilo cudno posto bi onda fotograf morao da stoji negde na piramidi sto se ne uklapa u sliku, ako je mirorovano, onda okej.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ako invertovana znaci duplirana ;D onda je u pravu :D

tako de bi trebalo da je krukov blok nema onakvog osvetljenja :D taj deo ne svetli :D

takodje slika je fejk !:D jer ova suma ovde sto je odma tu dole ne postoji :D

nesto je uradjeno sa njom....

Нема  будућности без истине.

knpr?

ja imam veliku dioptriju, ali neke stvari nikako ne stoje na svom mestu... stanice u odnosu na raskrsnicu ili prodavnice pored puta... ono crnilo nikako ne mogu da definisem... :) porazno je koliko sam dezorijentisan u prostoru dok gledam ovu sliku... :)

prvo sam pomislio da je mozda stari snimak... ali vidi se ledena hala kod uzicke... ;)