pilauda Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 jel znate na koji blok gleda ova slika? ili jos bolje odakle je slikana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 mislim da je slikana iz bloka 63 iz onih crvenih solitera i da gleda na 61 ili 62 (tamo gde je fenix). nek me blokemoni isprave ako gresim :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pa lichi da je tamo kod stare okretnice 95ice. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 to je detelinara gleda na liman3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 slikano je iz 45. bloka i gleda na shezdeset neke blokove. Ova crna zgrada shto viri na dnu slike je beli trzhni centar gde je foto toto i fjuz nekad bili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 misterija resena znaci, ok, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 To je Fjuz? Do jaja, znači bio sam i u Fjuzu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ja sam pomislio tako nesto, al zar nije onda slika okrenuta ko u ogledalu? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nope, ledjima si okrenut ka 44. bloku, ulica je zakrivljena ulevo i na kraju se vidi novi blok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Pa kako ... nije ... ove "stepenice" su sa desne strane jurija gagarina, ako se ne varam, a taj trzni centar je sa leve strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ja mislim da nemanja mora da ode na google earth i oznachi tamo crvenim linijama limite terena koji su prikazani na slici i onda to da postuje ovde posto zhivi u blokovima veci deo svog zhivota i stoga mu je slab kredibilitet ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nope, ledjima si okrenut ka 44. bloku, ulica je zakrivljena ulevo i na kraju se vidi novi blok to mi je tek posle palo na pamet, ja se istripovo da slika ka gradu, a ne ka ivana ribara, pa mi se nikako nije uklapalo... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 jeste mirrorovana slika slikano je otprilike sa alenove zgrade u bloku 45, gleda prema uglu nehruove i jurija gagarina, a ova raskrsnica u prvom planu je dušana vukasovića i gagarina. lepo se s druge strane gagarinove vide ono novo klizalište kod užičke, sama užička i ona mesara/roštiljarnica na autobuskoj stanici. ono u pozadini nije krukov blok već one nove zgrade kod mladosti, vide se i reflektori na kranovima sjajna fotka, inače. kali i dule, sram vas bilo, moram ja da vas ispravljam a ne živim u kajblu već eonima :( :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 e jebiga sad, znaci da sam normalno tripovo, ali me zbunio kali svojom samouverenoscu...ja sam istripovo da je ono uzicka ali mi je bilo cudno posto bi onda fotograf morao da stoji negde na piramidi sto se ne uklapa u sliku, ako je mirorovano, onda okej. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 slika je invertovana vise puta... dosta stvari se ne poklapa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 knpr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ako invertovana znaci duplirana ;D onda je u pravu :D tako de bi trebalo da je krukov blok nema onakvog osvetljenja :D taj deo ne svetli :D takodje slika je fejk !:D jer ova suma ovde sto je odma tu dole ne postoji :D nesto je uradjeno sa njom.... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pa ne vidi se ivana ribara na ovoj slici, ono u daljini je mladost, delta city, airport city i ostali stitiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Kali mislim da ono nije shuma nego samo red drvetja iza kojih je chistina koja nije osvetljena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 FOTOMONTAZA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 what ivan said, slikano sa enjub trznog centra u bloku 45 ka gradu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ja, kao autohtoni novobeogradjanin, odbijam insinuacije da su blokovi deo Novog Beograda. To su dve razlicite celine. FONTANA - REPUBLIKA!!! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Verujem i da stanovnici kućica oko solitera na Bežaniji oštro protestvuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 knpr? ja imam veliku dioptriju, ali neke stvari nikako ne stoje na svom mestu... stanice u odnosu na raskrsnicu ili prodavnice pored puta... ono crnilo nikako ne mogu da definisem... :) porazno je koliko sam dezorijentisan u prostoru dok gledam ovu sliku... :) prvo sam pomislio da je mozda stari snimak... ali vidi se ledena hala kod uzicke... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 nije sa enjuba, šeče, već sa solitera iza njega. ovo sa trostrukim krovom u dnu slike je enjub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts