Veljok Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 onaj prvi nash domatji dj je meni bio najbolji to veche.... i posle kad je dosho benassi nisam imao snage da skochim jednom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 I meni je goran bio dobar, Beni tu i tamo, oduševio me sa deadmau5... larok... mene je baš oduševio sa Dr. Dre :) samo je pustio 2 minuta ali jebi ga :) al mu je jebao kevu na kraju sa Rise Upom.... čovek nije mogao da poveruje kakvu je pesmu na pravaio, kolko se samo oduševio :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Yves Larock je pustio Apocalypse? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 (edited) jeste, kolko se secam.. tj. znam da je bila 2put a benny je nije pustio tako da verovatno da je pustio.. Edited January 15, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 ali za cene pitja nemam rechi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 STO DINARA VODA! Jebote, taj klabing ili koji kurac nije za ljude sa normalnim primanjima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) OMG PA TAMO SE NOSI BELO A PICE CISTO AKO SI ZEDAN! Pa sva raja koja ide na ta mesta pre toga stuce flajku viskija a tamo uzmu 1 pivo :) Edited January 16, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 rece mi ortak da je pustio nirvanu i house of pain - jump a armand je vrteo RATM - Killin in the name of Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Bilo je dobro, samo kolko sam skontao benasije zasrao al tad shto se mene tiche mogli su da budu i trubaci...i ne stuku bash svi flajku viskija pre...neki je stuku i tamo xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 pa pricamo o normalnoj populaciji,ipak si ti jebach iz pesama Sasa Matica :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 pa pricamo o normalnoj populaciji,ipak si ti jebach iz pesama Sasa Matica :) Ako ja nisam normalan, shta je onda Dom Perignon populacija? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sponzorushe i celave chike :(( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sponzorushe i celave chike :(( I ne vidim dodirnu tachku izmedju njih njihovog Dom Perignona od 24000 i mene i ljudi oko mene i flashe Vodke od 7000din max...? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Platiti 7k za flashu vodke? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) i ja ne vidim dodirnu tachku izmedju flase vodke od 7k i 3 piva Edited January 16, 2008 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ali za cene pitja nemam rechi... e naivan si :D poneses od kuce flasicu vode i posle samo dosipas u wc-u ;D svasta sa tobom :D a i jebiga bg je mnogo skuplji od bilo kog grada u srbiji....... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 hmmm... si ti bio na sng u expou... i jel si video kakvi se wc-ei?? doneli 30-ak onih plastichnih kutjica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 hmmm... si ti bio na sng u expou... i jel si video kakvi se wc-ei?? doneli 30-ak onih plastichnih kutjica... ona dezinfekciona technost te bole radi od tekile! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 tamo ima i onaj normalni wc sa sve cesmama i normalnim kabinama ...... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 koji je bio zagradjen i u koji nisi mogao da udjesh, sem ako nisi bio 'pametan' pa da se preskochish preko onoga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 da,to je poznata boljka sa expoom,sto nam stavljaju tojtoje,verovatno da se podsetimo exita i mirisa borove shume Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 e jebiga maskirajte se kao ja :D i onda su vam sva vrata otvorena :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 jebote jebote jebote 7k za cirku za dva-tri lika, cetiri-pet ako nece da se urnisu!!! znaci, potpuno sam ozbiljan: da, ja ne vidim razliku izmedju 24 000 i 7 000, al stvarno ne vidim, iznad neke cifre je stvarno svejedno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 dredlorde pao si u nasim ocima..... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 i ja ne vidim dodirnu tachku izmedju flase vodke od 7k i 3 piva Ja samo u tome da je nekom dovoljno 3 piva nekom flasha vodke da postigne isti efekat... jebote jebote jebote 7k za cirku za dva-tri lika, cetiri-pet ako nece da se urnisu!!! znaci, potpuno sam ozbiljan: da, ja ne vidim razliku izmedju 24 000 i 7 000, al stvarno ne vidim, iznad neke cifre je stvarno svejedno. Meni ipak ima razlike, jel ovde za 24000 dobijesh 0,7 shampanjca koji je "omg" ali nemozhe ni tebe samog da dotakne a za 7000 dobijesh vodku sa kojom mozhe neshto da se postigne po pitanju intoksiniranosti, a i stvarno da bacam 24000 nemam nit bi mi bilo lepo da uradim - 7000 mogu da bacim a josh tje mi biti i lepo...i Dom Perignon dobijesh sa prskalicom da lepo budesh vidjen gde ide...flashu vodku neferma niko sem tebe i ekipe koja pije sa tobom...drugo u NSu je flasha vodke skoro duplo jeftinija i ja sasvim lepo mogu da popijem i tu u NSu, i ovu na Ambisu, i onu kod ortaka na gajbi za 800 dinara a ta protjelava majmunchina sa azijatkinjom u krilu nemozhe nishta da pije ako to nije potpisao Moet & Chandon i nema prskalicu na sebi - ok jesam ja shaban, al nisam dileja u mozak. dredlorde pao si u nasim ocima..... Eo satju sutra u Teatro da uzmem Crystal 45000din, mozhe? Tju dobijem natrag svoj status eminentnog shabana? olololololololol hu. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts