Lucky Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 Dobra ideja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Samo neshto da pitam,da li u izvlachenje ulaze SVI koji su glasali,bez obzira kako se kotira igra za koju su glasali? Glupo pitanje,ali znam da negde ima i takvih nagradnih anketa :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 U obzir ulaze svi koji su glasali a ne samo oni koji su glasali za pobednicku igru, jer je nagradna anketa, a ne ono, prognozirajte pobednika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Dobra ideja :) OMG OMG [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Požurite! Ostalo je još nešto više od nedelju dana do završetka glasanja za Igru godine 2007. i do proglašenja najsrećnijih glasača koji će dobiti vredne nagrade iz našeg nagradnog fonda za Veeeeliku nagradnu anketu. Važna informacija za sve jeste da smo danas "resetovali" ograničenje po pitanju broja SMS poruka koje možete poslati, tako da svi koji su glasali (a i oni koji nisu) mogu poslati još po maksimalno pet SMS poruka na naš broj 1990 i time dati predlog igre godine, ali i uvećati šanse za dobijanje neke od vrednih nagrada. Iskoristio bih priliku i da se zahvalim svima koji su do sada glasali, jer su nam svojim predlozima za igru godine stavili do znanja da se njihov izbor ne razlikuje mnogo sa izborom uredništva, što znači da će zaista najbolji naslovi poneti tu laskavu titulu ovoga puta. Još jednom, glasanje je otvoreno do 31. januara 2008. godine u ponoć, glasa se u formatu "GAM omiljena_igra" SMS-om na broj 1990, a nakon tog 31.1. ćemo obračunati sve glasove i predloge, a koji dan nakon toga proglasiti i dobitnike u nagradnoj anketi. Srećno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 evo ja sam glasao! i vec mi struji krv! Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ali ti si saradnik lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 laki rekao si da je do 20og :(( marketinski potez?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ali ti si saradnik lol! kontam da ova nagradna igra neukljucuje moderatore/admine na rur forumu :D btw, poslao sam 7 poruchica ? how about you vudsone ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ali ti si saradnik lol! Urednik softverske rubrike, molim lepo :) a i to nisam ja vec moj zli brat blizanac! koji se pritom razume u softver! ja smem da konkurisem ho, a i nikad se nece znati ko sam ja, ima samo broj mob - ima da posaljem kevu / sestru / curu po nagradu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 laki rekao si da je do 20og :(( marketinski potez?? Ajmo daki, možeš ti i bolje. Odeš lepo na prvi post pa vidiš šta piše. Ne znam odakle ti taj 20. uopšte. @ dvny - Znamo i kako izgledash!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 btw, poslao sam 7 poruchica ? how about you vudsone ?! Ja samo jednu, i relano voleo bih da dobijem onaj Neverwinter, ostalo mi ne treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Prosto veoma, glasanje je vezano za PLAY! magazin, koji je mesečnik. Tako da je potrebno tek da se jave ljudi koji će čitati časopis. Moguće da će rok biti skraćen za recimo 5 do 10 dana jer ipak treba da se spremi novi broj sa glasovima publike i da se pojavi do 1. februara, ali je glasanje do 20. januara sasvim sigurno. laki nisam izmislio :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 da sam znao da ce biti ovo povecanje za poruke, poslao bih 5 odmah, a 5 posle povecanja, ovako sam samo 8 poslao :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ajmo daki, možeš ti i bolje. Odeš lepo na prvi post pa vidiš šta piše. Ne znam odakle ti taj 20. uopšte. @ dvny - Znamo i kako izgledash!! sad si mi doskocio! moracu nesto drugo da smislim Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 laki nisam izmislio :(( Ma jel si se ti prijavio ili samo kukash nesto? ;) Izvalio sam šta sam napisao, ali nisam baš tako mislio, no jebi ga, ispalo je da jesam pa - jesam :) Ali sad računaj da je do 31.1.2008. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 moze josh da se glasa za ovo? Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 laki gledaj da mi je 31. januara rodjendan pa ono... gledaj da me obradujes nekim lepim poklonom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 I još jednom, specijalno iznenađenje: Skinuli smo ograničenje po pitanju količine poslatih SMS glasova za igru godine! Nismo to hteli da radimo od početka, da se ne bi svi poprimali, ali smo odlučili da vas ipak obradujemo poslednjih pet dana do krajnjeg roka kada primamo glasove za igru godine i omogućimo svima DA POŠALJU KOLIKO GOD ŽELE SMS PORUKA, i na taj način uvećaju svoje šanse da osvoje neku od vrednih nagrada. Još jednom, glasanje je otvoreno do 31. januara 2008. godine u ponoć, glasa se u formatu "GAM omiljena_igra" SMS-om na broj 1990, a nakon tog 31.1. ćemo obračunati sve glasove i predloge, a koji dan nakon toga proglasiti i dobitnike u nagradnoj anketi. Srećno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 i sad ja imam mnogo manje sense nego neko ko ima brdo para. prljavo prljavo :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Opet je sreća na strani bogatih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Opet je sreća na strani bogatih! kralju Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 Znate i sami da ko god je dobio Bingo ili loto, uplatio je samo jedan listić a ne pet, tako da ne brinite, biće sigurno nešto i za vas siromahe, sa najnovijim računarskim konfiguracijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Poslao sam samo jednu, valjda ce biti dovoljno, rodjendan mi je 1. Februara :) Poslao bi jos koju poruku ali nemam para jos mi nije uplacen honorar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ovaj laki iskusan, ko da radi u blizzardu Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts