Jump to content

5'9" slam dunk

Recommended Posts

kakvo trchanje i skakanje sa tegovima, to je magla koju prodaju nasi "uceni" treneri... nista gore za kolena i ligamente, samo u vrlo ogranicenim kolicinama :( i to dok si extra fit.... jednostavno radjash se sa toliko velikim odrazom ne mozesh da ga nagruvash nikako...

fallout_table.gif

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stvarno,cemu pricha,spud je kucao sa 168

ja se opusteno uhvatim sa 180,da mesec dana radim gusterov let i naravno da naucim kako pravilno da drzim loptu kucao bih bez problema

svaka liku cast,sve to stoji,ali nije sad to omg jebote sta radi,imao sam ja i ortake po skoli koji su oko 180 i trenirali su basket pa su isto kucali besno.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

kakvo trchanje i skakanje sa tegovima, to je magla koju prodaju nasi "uceni" treneri... nista gore za kolena i ligamente, samo u vrlo ogranicenim kolicinama :( i to dok si extra fit.... jednostavno radjash se sa toliko velikim odrazom ne mozesh da ga nagruvash nikako...

ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

AHAHAHAHAHAHAHAHAHhAHAHAHHAHAHA RADJAS SE SA ODRAZOM OD metar i po HAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

decko ti si... blago receno... ili lose obavesten ili nenormalno glup... ti da bi mogao da skocis toliko kao prvo moras da nabudzis noge i drugo moras da naucis da skaces pravilno... sad mi jos reci da su ljudi prirodno pametni [|)]

She's soft and warm and almost weightless.

Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes.

I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away.

I tell her i love her

nemoj da kacim klipove gde preskacem auto, te lovacke price da se rade treninzi sa tegovima su za LOVCE.

covek koji trenira skok u dalj moze da skoci 8metara u dalj, ali moze kitu da zakuca zato sto je vezbao da skace u dalj.

isto tako covek koji trenira basket moze da skoci koliko mu treba ali zato u dalj moze da ga doji tako da smo se razumeli.

i pored svega toga

PARCOUR > SVET

Edited by FATA

prevelik ti avatar m8

majke mi... kako bese onaj njutnov ili od koga jebem li se sad zakon... sila skoka u dalj jednaka je sili skoka u vis [:D](ili sam to upravo izmislio...)

She's soft and warm and almost weightless.

Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes.

I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away.

I tell her i love her

stvarno,cemu pricha,spud je kucao sa 168

ja se opusteno uhvatim sa 180,da mesec dana radim gusterov let i naravno da naucim kako pravilno da drzim loptu kucao bih bez problema

svaka liku cast,sve to stoji,ali nije sad to omg jebote sta radi,imao sam ja i ortake po skoli koji su oko 180 i trenirali su basket pa su isto kucali besno.

grujo, mi ovde pricamo o liku koji sa 1,75 radi 540 windmill iza ledja, to je nesto sto nigde ne mozes videti.

I ja sam 180 i ucestvovao sam pre dve godine na and1 takmicenju u kucanju, ali ovaj lik sto radi stvarno nije zdravo.

Btw, bio sam shesti. :( od 12 ukupno

facebook.com/speed.rs

grujo, mi ovde pricamo o liku koji sa 1,75 radi 540 windmill iza ledja, to je nesto sto nigde ne mozes videti.

I ja sam 180 i ucestvovao sam pre dve godine na and1 takmicenju u kucanju, ali ovaj lik sto radi stvarno nije zdravo.

Btw, bio sam shesti. :( od 12 ukupno

pa dobro,ja samo hocu da kazem da je sve vezba

ja volim da skidam one fudbalske trikove sa nike reklama i kurcheva i vezbom sam skinuo 80% tih trikova(i to ne nekom preteranom vezbom,mozda recimo 2 meseca)

Kontam da je tih 20% prednost u fizickim predispozicijama i jos vise rada.

Od svih tih fudbalera,opet nisam video boljeg zhonglera od Yousef Touzianija,a to je neki holandski marokanac verovatno iz Roterdama.A lik ne igra fudbal pro,pa ti vidi.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHhAHAHAHHAHAHA RADJAS SE SA ODRAZOM OD metar i po HAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

decko ti si... blago receno... ili lose obavesten ili nenormalno glup... ti da bi mogao da skocis toliko kao prvo moras da nabudzis noge i drugo moras da naucis da skaces pravilno... sad mi jos reci da su ljudi prirodno pametni [|)]

postoji shansa da sam se lose izrazio sto ti ne daje ni malo prostora da dajes replay kao neki maloumnik jer kapiram da ima mnogo vise inteligentnih ljudi na forumu koji su razumeli da nisam mislio bukvalno da kad se rodis mozes skakati dva metra u vis

radjas se sa odredjenim fizickim predispozicijama koje mozes da iskoristis ili ne... ako nemas predispozicije da skochish metar i po u vis mozes dizati sta hoces i trenirati koliko hoces...

isto kao sto si pretpostavio da je pamet urodjena (sta god mislio pod terminom pamet, ali ako nekako mozemo da pretpostavimo da je u pitanju inteligencija), na osnovu nje mozes imati odredjene predispozicije koje mozes dalje iskoristiti, razvijati ili ne, ti ih ocigledno nisi razvijao HAHAHAHA ROFl-MAO

i ne, nije sve vezba, pre bih rekao da vezba dodje do izrazaja kada su u pitanju tehnichke stvari, shut, dribling i slichno, ali kada dodje do limita ljudskog organizma pod punim naporom gde se gotovo isljuchuje mozak kao relevantan organ, kao sto je sprint na 100m ispod 10 sec ili ono gore svemirsko kucanje tu jednsotavno do izrazaja dolaze predispozicije za tako nesto ... i u krajnjoj liniji nismo svi isti, inache bi svi kucali i trchali ko blesavi...

fallout_table.gif