Buda_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ili chak tri rechi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 za blida i mohija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 micno nasa smao nemoj da se ti nama nerviras sto vcolim kada dodje riba na pun foum muskih debila i cudi se sto su muski debeili.......... forum skriptu menja, al kojota nikad! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) pa shta je treba da napishe "da se jebemo" pa da svi budete u fazonu HOHOHO JEL SE JEBESH!!1 To je ono zbog čega se dolazi na rur: ni jedan topic nije bezbedan! @topic: verovatno neka privatna žurka u NS, pa onda malo tamo do trga (Čola peva za DŽ!!!!111jedan), mada se planovi uvek standardno menjaju 31. decembra Edited December 17, 2007 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Bah, a sta da se radi kad nam mile dame vreme provode 'vako: Medolinka ;) mozda slucajnost, mozda ne, nasmejah se kad videh ps. ne textu, svako ima svoj trip, nego u isto vreme nabasah na ovaj topic i na blog, skoro u sec :) "Nocas sam ti opet dolazio u snove... opet nisi oprala noge. Zashto? Borio sam se svojim osvezivachem vazduha protiv memljivog zelenila tvojih higijenom zapostavljenih nozica. Nije vredelo. Mirishesh na sir. I cast 3rd level cleric spell "Zone of sweet Air". Pod plashtom zashtite moje mocne magije pokushavam da ti se priblizim. Zashto ne operesh noge? Ne, nije samo to... led je previshe gust. Neshto nije u redu, neshto je drugachije. Ti... tvoja pelena... beba se ukakala? Sad shvatam, sve se ponavlja... Pozarevac, 1975-ta. Bunilo, haos, prodane mase, miris sira... zashto ne operesh noge!? Crveni teletabis krvari. Ili ne? Korisnici zele osvetu. Dobar dan. Agent Mineli, medjunarodna. Podjite sa mnom. Ulazim, napolju je lav smrdljivih nogu. Smejem se. Zelim da izadjem. Mineli mi odgovara. Ne mozemo stati ovde, ovo je zemlja slepih misheva. Ponovo si pobegla. Pikachu te prati. Nikada me necesh ni pipnuti svojim poganim papkom. Hadouken ce ti suditi. Zashto ne operesh noge!?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ovaj G!!! ubija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 lolzor stavio sam navodnike i quote linka, nemoj sad da stavim moju assrape kapicu i setam se forumom, zna to da boli, pitajte vudua :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 sve vas volim... krenule mi suze... idite u qrac... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 eeeeeeeeeeeevil Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 http://www.blogoye.org/Medolinka/28706/Haz...r.html?#c165356 Agent Mineli - medjunarodna, zadrzao me je i previshe... Dobar je chovek, stara garda, ali jednostavno ne razume u shta se uvalio. Umesto da saslusha savete nadredjenih, i ignorishe celu stvar sa svojim pohabanim sheshirom dobrano spushtenim preko ochiju, on mora da kopa dublje. On mora da kopa po ovoj krasti. Kao da ne boli i bez toga... Narochito sada kada je zver poganih nogu ponovo pomolila svoju njushku... Dodjavola, gde je Pikachu!? Potpuno sam zaboravio na njega! *uzurbano i nervozno okrece dobro poznati broj telefona W: Pikachu, javi se! Pikachu! Pikachu: Tu sam, ti prevejana seksi zveri! Ne vichi toliko. W: Pikachu, reci mi da je imash u vidu! Reci mi da je nisi izgubio! Pikachu: FFS, W! Kazem ti da ne vichesh toliko. Nisam ogluveo. Onaj prokletnik Sting mi je cepao anus, moje ushi ga nikad nisu narochito interesovale... W: Pusti sad to! To je u proshlosti, ostavi to vec jednom iza sebe... Pikachu: Znam, i za to tebi imam da zahvalim... Duzan sam ti mnogo, ni za koga drugog ne bih pristao da radim ovo... W: Znam prijatelju, savest me peche shto te izlazem ovakvoj opasnosti, ali prosto nemam na koga drugog da se oslonim! Gde se nalazish? Pikachu: Vudijevo jezero. Vudijevo jezero. Mesto gde je pokushao da objasni svetu da je Oblivion RPG. Mesto gde je gorke suze isplakao. Zashto tu? Zashto sada? Pikachu: W, ona me... plashi. I nisu samo njena pogana stopala u pitanju... kao... kao da zna da sam ovde, ali u isto vreme i ne, kapirash? Stavila je nogu u vodu. Voda kljucha, W. Voda kljucha... Kao da... OH SHI- W: Pikachu! Pikachu! Jesi li dobro!? Pikachu: W, videla me je! Kako me je videla, W!? U SHTA SI ME UVALIO!? W: Bezi odatle, bezi i ne okreci se! Ne slushaj je! Pikachu: W, otvorila je usta. It's full... of... shit. Oh, W... nikada mi nisi rekao da ce biti ovak- BzshZ-krrr-bzzzzz! W: PIKACHU! PIKACHUUUUUUU!!! DO NOT WAAAAAANT!!! ... Pikachu... Good night, sweet prince. Pozarevac. 1975. Beograd. 2007. Vreme prolazi. Nishta se ne menja. Trebace mi pomoc. Vudi=voodoo_ ??? ko ovo pise? Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Mora da je neki od onih zilota što misle da je Fallout zabavna i interesantna igra i da su pedesete kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 mislim da tebe zajebavaju za oblivion i svi ostali pored fallout zilota :P :) tako mi poznato ovo W for Wendeta (pored toga sto me asocira na wulfija :) dobar text, pun dinamike i obrta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 ladno vulfgar postuje komente na medolinkinom blogu, majko mila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) /spit on myself gde vam dadoh link... :P lol, jel to ladno riba edituje komentar i daje odgovor unutar njih, il sam posandrcao?? :))) aj prekinite da pravite sprdnju u tom emo kutku :P jel provalila il nije jos da su komentatori rurovci? Edited December 17, 2007 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Zamalo da poginem na ovom topicu Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 au jebote pobedili smo :))))))))0 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Opcije: -kod ortaka sa faksa na home party -da radim negde van Beograda za najmanje 100 jura -da odem na Heldena -da presedim kuci To su mi za sada opcije. We will see :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 ladno vulfgar postuje komente na medolinkinom blogu, majko mila... To je zato sto Wulfi podsvesno zeli da je oplete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 this is priceless Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Jel bre ono stvarno Danicin blog? S jedne strane - lol, s druge - mrnjau ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 expo expo expooooooo :D Jej idealno mesto za distribuciju narkomanije :D Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 /spit on myself gde vam dadoh link... :P It was a great find. I nominate you "Br00h - ninja scout". Welcome to the ranks of patriots! /salute Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Ide se na Heldena, ali tripujem sada kada vidim Metropoliten party. To mi se bas djasvi. Uglavnom, oko 2 se prelazi na neku privatnu kombinaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) Edited December 19, 2007 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) ^ Fail. edit - ispravio je olol Edited December 19, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts