Jump to content

Nova godina

mncu

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa shta je treba da napishe "da se jebemo" pa da svi budete u fazonu HOHOHO JEL SE JEBESH!!1

[roflmao]

To je ono zbog čega se dolazi na rur: ni jedan topic nije bezbedan!

@topic:

verovatno neka privatna žurka u NS, pa onda malo tamo do trga (Čola peva za DŽ!!!!111jedan), mada se planovi uvek standardno menjaju 31. decembra

Edited by Trooper

Bah, a sta da se radi kad nam mile dame vreme provode 'vako:

Medolinka

;)

mozda slucajnost, mozda ne, nasmejah se kad videh

ps. ne textu, svako ima svoj trip, nego u isto vreme nabasah na ovaj topic i na blog, skoro u sec :)

"Nocas sam ti opet dolazio u snove... opet nisi oprala noge. Zashto?

Borio sam se svojim osvezivachem vazduha protiv memljivog zelenila tvojih higijenom zapostavljenih nozica. Nije vredelo. Mirishesh na sir.

I cast 3rd level cleric spell "Zone of sweet Air". Pod plashtom zashtite moje mocne magije pokushavam da ti se priblizim. Zashto ne operesh noge? Ne, nije samo to... led je previshe gust.

Neshto nije u redu, neshto je drugachije. Ti... tvoja pelena... beba se ukakala?

Sad shvatam, sve se ponavlja... Pozarevac, 1975-ta. Bunilo, haos, prodane mase, miris sira... zashto ne operesh noge!? Crveni teletabis krvari. Ili ne?

Korisnici zele osvetu.

Dobar dan. Agent Mineli, medjunarodna. Podjite sa mnom. Ulazim, napolju je lav smrdljivih nogu.

Smejem se. Zelim da izadjem. Mineli mi odgovara. Ne mozemo stati ovde, ovo je zemlja slepih misheva.

Ponovo si pobegla. Pikachu te prati. Nikada me necesh ni pipnuti svojim poganim papkom. Hadouken ce ti suditi. Zashto ne operesh noge!?"

[roflmao]

fallout_table.gif

http://www.blogoye.org/Medolinka/28706/Haz...r.html?#c165356

Agent Mineli - medjunarodna, zadrzao me je i previshe...

Dobar je chovek, stara garda, ali jednostavno ne razume u shta se uvalio. Umesto da saslusha savete nadredjenih, i ignorishe celu stvar sa svojim pohabanim sheshirom dobrano spushtenim preko ochiju, on mora da kopa dublje. On mora da kopa po ovoj krasti. Kao da ne boli i bez toga... Narochito sada kada je zver poganih nogu ponovo pomolila svoju njushku... Dodjavola, gde je Pikachu!? Potpuno sam zaboravio na njega!

*uzurbano i nervozno okrece dobro poznati broj telefona

W: Pikachu, javi se! Pikachu!

Pikachu: Tu sam, ti prevejana seksi zveri! Ne vichi toliko.

W: Pikachu, reci mi da je imash u vidu! Reci mi da je nisi izgubio!

Pikachu: FFS, W! Kazem ti da ne vichesh toliko. Nisam ogluveo. Onaj prokletnik Sting mi je cepao anus, moje ushi ga nikad nisu narochito interesovale...

W: Pusti sad to! To je u proshlosti, ostavi to vec jednom iza sebe...

Pikachu: Znam, i za to tebi imam da zahvalim... Duzan sam ti mnogo, ni za koga drugog ne bih pristao da radim ovo...

W: Znam prijatelju, savest me peche shto te izlazem ovakvoj opasnosti, ali prosto nemam na koga drugog da se oslonim! Gde se nalazish?

Pikachu: Vudijevo jezero.

Vudijevo jezero. Mesto gde je pokushao da objasni svetu da je Oblivion RPG. Mesto gde je gorke suze isplakao. Zashto tu? Zashto sada?

Pikachu: W, ona me... plashi. I nisu samo njena pogana stopala u pitanju... kao... kao da zna da sam ovde, ali u isto vreme i ne, kapirash? Stavila je nogu u vodu. Voda kljucha, W. Voda kljucha... Kao da... OH SHI-

W: Pikachu! Pikachu! Jesi li dobro!?

Pikachu: W, videla me je! Kako me je videla, W!? U SHTA SI ME UVALIO!?

W: Bezi odatle, bezi i ne okreci se! Ne slushaj je!

Pikachu: W, otvorila je usta. It's full... of... shit. Oh, W... nikada mi nisi rekao da ce biti ovak-

BzshZ-krrr-bzzzzz!

W: PIKACHU! PIKACHUUUUUUU!!! DO NOT WAAAAAANT!!!

...

Pikachu... Good night, sweet prince.

Pozarevac. 1975. Beograd. 2007. Vreme prolazi. Nishta se ne menja.

Trebace mi pomoc.

Vudi=voodoo_ ???

ko ovo pise?

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

/spit on myself

gde vam dadoh link... :P

lol, jel to ladno riba edituje komentar i daje odgovor unutar njih, il sam posandrcao?? :)))

aj prekinite da pravite sprdnju u tom emo kutku :P

jel provalila il nije jos da su komentatori rurovci?

Edited by brue