f4ts0 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Boli me ona stvar da citam tutorijale kako da exploitujem (WAU DEFACE FORUMA) ili krekujem. Ne da necu razumeti 90 posto nego 100 posto. Ajde da ti nacrtam moju poentu : Javljas se svugde jer sve znas i imas pouzdane informacije (mreze, unix, programiranje, prava, politika...). I ocekujes da te neko shvati ozbiljno a ostavljas link ka exploit tutorijalima. Da si ozbiljan iscimao bi mohija da krenete zajedno da pravite jaku lovu :) To je ono sto pokusavam da ti kazem Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) Pa ja radim za kes, a ti tutorialu su za programiranje i razumevanje slozenih procesa, nije to tako kako ti mislis, da si procitao video bi da nema veze sa tim lame stvarima vec da se sve svodi na vishu nauk. Prvo ne javljam se svugde, javljam se samo tamo gde imam neka interesovanja i gde je tema povezana sa onim cime se bavim, to pravo i politiku studiram a te mreze,unix, programiranje radim za pare, tj. to mi je posao. Verujem da je problem ljudima da shvate da neko moze da se bavi sa vise oblasti ali eto moze ako neko misli da ne moze nek procita biografiju Thomasa Younga. Inace ja jesam ozbiljan zaradjujem sasvim ozbiljan kes i to onoliko koliko imam vremena jer moram i da studiram, nemam vremena da po ceo dan kodiram, evo sad sam pisao neki xml parser upravo sam ga zavrsio i sad krecem na strebanje "Agregatna traznja, potrosnja i investicije" :) Edited January 29, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ne seri dei ;) kurchish se od kad si bio klinac :) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ko patchuje Fallout 2 da radi u prozoru i na dual koru, taj je haksor. Do tada -> leet script kiddies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ne seri dei ;) kurchish se od kad si bio klinac :) :P Cccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Prvo ne javljam se svugde, javljam se samo tamo gde imam neka interesovanja i gde je tema povezana sa onim cime se bavim, to pravo i politiku studiram a te mreze,unix, programiranje radim za pare, tj. to mi je posao. Verujem da je problem ljudima da shvate da neko moze da se bavi sa vise oblasti ali eto moze ako neko misli da ne moze nek procita biografiju Thomasa Younga. jel ti on bio rodjak? bilo je jace od mene Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Kako nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts