Jump to content

Protest jednog stanovnika "unutrašnjosti"

Recommended Posts

Boli me ona stvar da citam tutorijale kako da exploitujem (WAU DEFACE FORUMA) ili krekujem.

Ne da necu razumeti 90 posto nego 100 posto.

Ajde da ti nacrtam moju poentu : Javljas se svugde jer sve znas i imas pouzdane informacije (mreze, unix, programiranje, prava, politika...). I ocekujes da te neko shvati ozbiljno a ostavljas link ka exploit tutorijalima.

Da si ozbiljan iscimao bi mohija da krenete zajedno da pravite jaku lovu :)

To je ono sto pokusavam da ti kazem

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa ja radim za kes, a ti tutorialu su za programiranje i razumevanje slozenih procesa, nije to tako kako ti mislis, da si procitao video bi da nema veze sa tim lame stvarima vec da se sve svodi na vishu nauk.

Prvo ne javljam se svugde, javljam se samo tamo gde imam neka interesovanja i gde je tema povezana sa onim cime se bavim, to pravo i politiku studiram a te mreze,unix, programiranje radim za pare, tj. to mi je posao. Verujem da je problem ljudima da shvate da neko moze da se bavi sa vise oblasti ali eto moze ako neko misli da ne moze nek procita biografiju Thomasa Younga.

Inace ja jesam ozbiljan zaradjujem sasvim ozbiljan kes i to onoliko koliko imam vremena jer moram i da studiram, nemam vremena da po ceo dan kodiram, evo sad sam pisao neki xml parser upravo sam ga zavrsio i sad krecem na strebanje "Agregatna traznja, potrosnja i investicije" :)

Edited by kolac u tiganju?NEMOGUCE!
SCJP.png

Prvo ne javljam se svugde, javljam se samo tamo gde imam neka interesovanja i gde je tema povezana sa onim cime se bavim, to pravo i politiku studiram a te mreze,unix, programiranje radim za pare, tj. to mi je posao. Verujem da je problem ljudima da shvate da neko moze da se bavi sa vise oblasti ali eto moze ako neko misli da ne moze nek procita biografiju Thomasa Younga.

jel ti on bio rodjak?

bilo je jace od mene [:D]