Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

krenulo je predpraznichno sranje u gradu tako da je sad shpic 24/7.

that is so correct!

Juche je bila guzva za autoput od buvljaka, bez shale. Onda ovaj red ovde blizu 14. decembar sa Maksima Gorkog, ide gore do Beogradskog Dramskog. Guzva je bila i u Sindjelicevoj, i posle u Bozidara Adzije, strava, gde god krenes, guzva. Jedva cekam ove novogodisnje dane da ne moram nigde da idem, i da uzivam u ruskoj salati, pozdrav dziju!

Počeo sam da se navikavam na silaženje kod Ceptera i nastavak do preko mosta peške. Krajnje je iscrpljujuće ali jebiga, hvala arhitektama od pre 30-40 godina.

e al stvarno, kad je bash-bash guzhva ispostavlja se da je peshaka jedno 20 min brzhe dotji odatle do zelenjaka nego busom...i nije iscrpljujuce nego je jebenih -3 napolju =o)))

sjeban dan za sve pare...

sinoc legao oko 2:15, vrteo se po krevetu do 6 i onda ustao...

bio na sahrani u 1, posle kod drugarice na kafu otisao, pa na shishanje, pa dosao kuci, tush/pranje kose, i oko 5 resim da legnem i odspavam do 7. najavim matorima budjenje, ali avaj, oni su izgleda mislili da cu ja spavati do jutra (LOL nubz), i tako sam se ja probudio u nekih 00:15, i sad u najavi vidim trolovanje do nekih 7-8...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

woooohoooooooooo sneg :o(((

dobro jutro radni narode.... valjda...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

bio na faksu, prisustvovao klasichnoj akciji gde majstor zaustavlja pun autobus ispred pekare ne bi li kupio rekbu.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...