Jump to content

Malo geografije

Recommended Posts

10 level iz prvog puta, mada su mogli da urade ili da karta bude malo veca, ili da jasnije iscrtaju granice. Inache je sjajno!

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

uspeo sam da pogodim 1 samo,a najveci promashaj 150560kilometara :D (DO BAR) :D

inache vrh igra!

Jel zna neko gde mogu da nadjem na ovu foru,samo shto ti postavljash zemlje u evropi... ako neko zna na shta mislim... igrao sam u mojo-u davno... ako neko zna... da mi pomogne... igra mi se to... fazon imash sve zemlje evrope,i postavljash i na mesto... i te fore :D

Edited by uNkind

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Jel zna neko gde mogu da nadjem na ovu foru,samo shto ti postavljash zemlje u evropi... ako neko zna na shta mislim... igrao sam u mojo-u davno... ako neko zna... da mi pomogne... igra mi se to... fazon imash sve zemlje evrope,i postavljash i na mesto... i te fore :D

http://www.sheppardsoftware.com/Europe/Eur_G2_1280_1024.html

nije baš ista, ovo je neka nova verzija gde su iscrtane i reke, al to je taj fazon, čak mislim da su i zvučni efekti isti :P