StrayderGame Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 posljednje vrijeme brojni proizvođači prenosivih računara svoje mašine namijenjene gejmerima "posvećuju" određenog naslovu. Tako je Toshiba svoj Satellite A205 trilogiji "Lord of the Rings", a Dell je danas predstavio laptop koji će performansama, dizajnom ali i cijenom zasijeniti sve slične modele. XPS M1730 će uz sebe nositi dodatak "World of Warcraft Edition", ali će na njemu moći da se pokrene apsolutno sve što je do sada napravljeno u igračkom svijetu. Računar će biti opremljen Intel Extreme Core 2 Duo procesorom koji će moći da se overklokuje i na 3,4 GHz, za grafiku je zadužena Nvidia sa 512 MB RAM spremna za DX10, kapacitet čvrstog diska ostavljen je na izbor kupcu, a sva ljepota igara biće i te kako vidljiva na monitoru od 17 inča. Svi oni kojima se sve navedeno dopalo na prvi pogled neka ipak prvo razmisle o trgovini jer "zvijer" iz Della dolazi po adekvatnoj cijeni koja počinje od 4.499 dolara. jel ima zainteresovanih? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ovo ako kupi bilo ko sem ljudi koji ne lazhu kad na svoj ferari stave nalepnicu "my other car is a jet plane" iste treba ukloniti iz gene poola ljudske rase =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 bas bezveze... sta ja imam od toga ako na laptopu ima znak hode/ally uff bas me zabole qrac za to Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 dobijes neku figuricu uz to i beta test club card membership :) vredi extra 2k jura kako bre ne vredi :P Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 dobijes neku figuricu uz to i beta test club card membership :) vredi extra 2k jura kako bre ne vredi :P 2k jura samo Mac vredi i nista vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 2k jura samo Mac vredi i nista vise. icon_smile_cool.gif /agree uzo bi pre za 4.499 dolara neki fuckin mac :) i da igram wow ko u raju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 brand name = poziranje/bacanje para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Mac ne bi uzeo i da mi ga daju za dz ... :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Mac ne bi uzeo i da mi ga daju za dz ... :) Jes vala, kako da igrash poganog trolla na onako lepom kompu ... :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ali to je super da bi igrao WoW iz klonje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 svaki pravi wow pro je do sada ili uveo kanalizaciju u sobu sa kompom i ne pomera se sa keramichkog trona ili je toliko istrenirao svoj organizam da ne mora na klonju bar 10h ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 svaki pravi wow pro je do sada ili uveo kanalizaciju u sobu sa kompom i ne pomera se sa keramichkog trona ili je toliko istrenirao svoj organizam da ne mora na klonju bar 10h ;o)) HAHAHA u svakom slucaju pre bi uveo kanalizaciju u svoju sobu ili istrenirao svoj organizam nego sto bi dao 4500dolara za taj laptop Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 svaki pravi wow pro je do sada ili uveo kanalizaciju u sobu sa kompom i ne pomera se sa keramichkog trona ili je toliko istrenirao svoj organizam da ne mora na klonju bar 10h ;o)) pravi WoWer je razvio tehniku da sere sebi u usta! samo jenkem! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 pravi WoWer je razvio tehniku da sere sebi u usta! samo jenkem! Da mi je samo znati zashto si ti koji ne igras wow razvio tu tehniku? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 pa efikasnost brate da mogu da pikam non stop hc tr00 24/7 yea!@ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Sta da pikash? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 castle fight i tech wars! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ZA TO PARE nemam i da imam pre bih dao deci iz Somalije nego degenima za znak frakcije:P Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts