valtasar Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Terra.Net online Winter League Prijave do 07.12.2007 godine na : http://www.terra.net.ba/forum/viewtopic.php?p=86305#86305 Izvlacenje grupa: 14.12.2007 21:00 pocetak lige:15.12.2007 18:00 Mecevi se igraju po grupama subotom i nedeljom u u terminima od 18:00 19:15, 20:30, 21:45 + bonus termin za taj dan 23:00! Igra se na 4 terra.net cw servera podignuta na novoj mashini koja startuje specialno za ligu.Za IP servera bicete naknadno obaveshteni jer uzimamo novi link. Sistem Takmicenja Igra se MR15, prvo smoke runda za uzimanje SS, zatim knife runda gde pobednik bira stranu Over time se igra u grupama i u eliminacijama do 1/4 finala,ukoliko je nereseno. Ucestvuje max 32 ekipe podeljene u 8 grupa sa po 4 ekipe i igraju se po 3 kola u grupama: - 1.kolo - de_dust2 - 2.kolo - de_nuke - 3.kolo - de_inferno Za plasman u grupama prvo se gledaju poeni a zatim razlike dobijenih i izgubljenih rundi. Dve najbolje ekipe iz grupa idu dalje u eliminacije 1/16, i pobednici eliminacija idu u 1/8 finala. od 1/4 igrace se best of 3 (de_train, drugu mapu porazeni bira) 1/4 : finala, best of 3(de_inferno, drugu mapu porazeni bira) 1/2 : finala best of 3(de_clan1_mill, drugu mapu porazeni bira) 1/1 : finala best of 3(de_dust2,drugu mapu porazeni bira) Ako dve ekipe imaju isti broj poena, gleda se razlika dobijenih i izgubljenih partija. 1) Kasnjenje se nece tolerisati, sve ekipe imaju 15 ili vise minuta vremena da udju na server i da se zagreju (zavisi od sudije). Ekipa koja se u zakazenom terminu ne pojavi na serveru automatski gubi 0 - 16 ili se pak ekipe mogu dogovoriti o naknadnom igranju/odlaganju. 2) Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza odmah, a igrac ili zamena imaju 5 min rok (nije fiksno) da udju na server i dalje se nastvlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mech skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 4 (ili manje) igraca. Ako se pucanje desava u prve 3 runde onda sledi restart i ne pamti se dotadasnji rezultat. Ako je h1 onda je posle rr 0-0, a ako je h2 onda je rezultat onaj od h1 a u h2 je 0-0. 3) U eliminacijama, kada vase ekipe igraju meceve znacete minimum 4-5 dana ranije tako da ukoliko vam termin ne odgovara vi imate pravo da trazite odlaganje najmanje 2 dana pred mech i ako to uradite na vreme suprotna ekipa MORA da prihvati odlaganje i da se dogovore za novio termin, molbe za odlaganje dan pre mecha ili na dan mecha nece biti uvazene ali ukoliko se druga ekipa ipak slozi onda nije problem. NAPOMENA: Vodite racuna da odlagajuce termine trazite od 12h - 17h jer regularni mechevi pocinju vec u 18h , ili da odlozite match za radni dan, naravno sve uz dogovor sa adminom odredjenim da suti vash match.Vazi i za odlaganje matcheva u grupi. 4) Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadi nece se tolerisati. 5) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak . Nepostovanje dovodi do upozorenja admina i admin ima pravo posle 3 upozorenja da prekine mech a da kaznjena ekipa izgubo mech sa 16-0. 6) Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mech pre krenuo. 7) Smoke roung i SS kao dokaz 32 bita. PS. ne sumljajuci da je gore izreklamirana liga dogadjaj sezone i bez zadnjih namera krecemo sa nasom ligom koja bi po nekom planu trebala da se zavrshi pred pocetak pomenute. pozdrav i dobro nam dosli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 pa da bedak bi bilo da se poklope dve lige :D mogli bi makar da se dogovorite da se ne sudare :D bilo bi bas lose ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valtasar Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 Ovo je samo najava a ocekujte full info i pocetak prijava polovinom decembra a turnir bi poceo polovinom januara ili pocetkom februara Po ovome nece biti poklapanja, bez brige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 prijavili se kbp ! MORA BRE MORA :@ Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 tje se prijavimo! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 i mi,i mi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 jel ima tu nekih nagrada ? ... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
valtasar Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 Terra.Net ce sigurno obezbediti od svojih sredstava nagrade ...mozda neki misevi x 5,mozda neki game kompleti...mozda neke parice..mozda neki CW na godinu...svasta je moguce + u pregovorima smo sa izvesnim sponzorima ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Kako volim ovo MOZDA ! Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobanja Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Chush, da su u pregovorima sa nekim sponzorima josh ne bi stavili da ce bit lige dok ne budu sigurni da li ce imat nagrade. Zato i govore mozda da bi se ljudi prijavili i nadali a na kraju "Jbg, ispalili sponzori". Quote http://www.fnatic.com/profile/Lobanja http://www.sk-gaming.com/member/Lobanja http://www.complexityclan.com/index.php?fi...e&ID=131349 http://www.esl.eu/scg/player/2142362/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaC Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 ok aj ti iscimaj ligu i nabaci sponzore (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valtasar Posted December 5, 2007 Author Report Share Posted December 5, 2007 Chush, da su u pregovorima sa nekim sponzorima josh ne bi stavili da ce bit lige dok ne budu sigurni da li ce imat nagrade. Zato i govore mozda da bi se ljudi prijavili i nadali a na kraju "Jbg, ispalili sponzori". Zashto primatima ne iskljucuju elekriku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 realno od nagrada nema nishta ... recite lepo a ne da mazete oci masi. Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 TJM in hahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 kao da su nagrade bitne, tu smo da se druzimo ;) Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 da hocu da se druzim,isao bih napolje i igrao klikere,a ovako HOCU NAGRADE !!! :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3xt4r Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Zashto primatima ne iskljucuju elekriku ... mislim da je chovek u pravu jer je bilo x puta situacija da su shatro sponzori ispalili,prema tome nema mesta vredjanju nasheg drugara da je primat jer na kraju te tvoje lige cesh potvrditi nadam se suprotno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 sbc.team IN :) Quote Simply The Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobanja Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ok aj ti iscimaj ligu i nabaci sponzore (: Proshlu KGB Ligu sam ja iscimao jednog sponzora( gear4gamer ) i pomogao iggiju malko. :) Tako da... Taj ti post nije na mestu, malo se informishi pa onda laprdaj. Zashto primatima ne iskljucuju elekriku ... Jesam li te vredjao glavorade ili sam samo rekao shta mislim? Quote http://www.fnatic.com/profile/Lobanja http://www.sk-gaming.com/member/Lobanja http://www.complexityclan.com/index.php?fi...e&ID=131349 http://www.esl.eu/scg/player/2142362/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
valtasar Posted December 5, 2007 Author Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Proshlu KGB Ligu sam ja iscimao jednog sponzora( gear4gamer ) i pomogao iggiju malko. :) Tako da... Taj ti post nije na mestu, malo se informishi pa onda laprdaj. Jesam li te vredjao glavorade ili sam samo rekao shta mislim? Pre svega nemate vi pojma o cemu ja pricam kada spominjem stihove pesme Velikog Branimira Shtulica Dzonija Promashili ste poentu, no istina je da sam malo provocirao nasheg predragog Lobanju jer kako drugacije da tema dobije sticky Nagrade ce stvarno biti. Ja sam nizi :primat" u nasoj hijerarhiji - prenosim informacije ,no ne sumljam da ce nagrade izostati iako su vase primedbe na mestu. Pozdrav Edited December 5, 2007 by valtasar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabolique Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 kGk se prijavio ^^ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassad from x - Files Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Ma da vam dam ja , ja da vam dam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ^ hahahahahahahahah,kakav debil :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3xt4r Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Sve je super samo da se liga zavrshi tj. da ide do kraja da se ne prekine i da se izbaci clan_mill iskreno svi znate da se mapa ne igra vec dugi period! gl&hf svima nadam se da ce sve liga biti extra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valtasar Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 Kao shto smo i najavili liga krece 15.12.07 Zbog neshto zahtevnijeg ali vise nekogo jakog challeangea i zelje da se svim ekipama i njihovim zahtevima vezanim za termine izadje u susrtet, izvlacenje grupa ce biti 14.12.07 u 21:00 h. Vec sada ekipe koje su prosle i koje se nadaju prolasiku u chaaleange-u mogu se organizovati za prvo kolo terra.net winter league. Kako imamo 4 cw servera za ligu igrace se kao shto smo najavili subotom i nedeljom i to u terminima od 19:00 i 20:30. PRVO KOLO 15. SUBOTA I 16 NEDELjA DECEMBAR 19:00 I 20:30 PS. Svako odlaganje matcha cete zatraziti ovde http://www.terra.net.ba/forum/viewforum.php?f=48 otvarajuci nov topic u naslovu sa imenima ekipa i sa brojem kola.Molimo vas da ovo pravo koristite samo u nuzdi, i kao najbolje resenje predlazem da to budu raniji ili kasniji termini istog dana kada vam je odredjen match da se odigra.Naravno izacemo u susret i molbama da se match odigra i radnim danima,ali to prvenstveno zavisi od vaseg dogovora. Za prvo kolo prihvaticemo svaki zahtev za odlaganje, no vec za svako naredno vazi pravilo min. 2 dana pre da se zatrazi odlaganje.U protivnom ako neka ekipa bude trazila odlaganje dan pre ili isti dan kada je i termin matcha, protivnicka ekipa nije duzna da prihvati zahtev, ali je duzna da se pojavi u zakazano vreme na serveru da bi time potvrdila svoje prisustvo za match i dobila 3 boda [16:0] Teraa.net winter league admin team zadrzava pravo izmena nekih manjih tehnickih detalja vezanih za ligu. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts