Jump to content

kassad from x - Files

The X
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kassad from x - Files

  1. pick me, pick me...:D:D zamislite gde smo mi dosli kad lidija bira ekipu :DD @Linn... just kidding ofc:)))
  2. EXTRA!!! Sad svi d'igramo jos vise... :D
  3. Draletovi turniri su ubediljivo najjaci...realno :)
  4. Ja se zalim na lose organizovan turnir, a ne na to sto smo izgubili od vf-a. Uslovi su bili ok, jedino su monitori imali 60 herza, ne znam dal samo nama ili svima, ali bilo je 60 herza sto posto! I druze turnir ti traje dva dana, a nekoliko ekipa je dalo pare a odigralo jedan ili cak nijedan mec i otisli su kuci. Sad je jebeno nebitno tu nesto spamovati i smarati, na sledecem ce valjda biti bolje. GL+HF
  5. svi su bre to smradovi, cekam na port vec godinu dana i stalno mi govore kao "sace sace" popisam se na ovu celu drzavu...
  6. ekipa < x - Files > je prosla u polufinale i tu ceka pobednika mecha GcV - kgb...toliko za sada!!! drugo polufinale ce biti izmedju pobednika mecheva 4gl - Pak i Mojo.Ladies - mnr(sa sve Cobrom)..... :)))
  7. ekipa < x - Files > dolazi sigurno, pare donosimo u sredu...jbg ne moz' ranije
  8. kao sto rekoh samo dodjite, sve cemo se dogovoriti, ovo je turnir cisto iz zezanja da bi se nesto odigralo..eto:))
  9. Samo vi dodjite pa neka bude i 4 ekipe odigrace se, eto cisto da se odigra!!!
  10. E ovako: U Subotu 8.10 u igraonici gamma(metro, Vukov spomenik...ma znate gde je)ce se odigrati turnir u doti!!! U 10h Ucesce po ekipi je 1500 din!! Maksimalan broj ekipa je 8!! Igrace se dve grupe po 4 ekipe. prve dve prolaze dalje!! Prva nagrada je 7000 dinara i to je to!!! Prijave su do petka 7.10-og! Ostale informacije na(o Boze...) 0643268640(kassad) i 0642375054(Faramir) Malo smo kasno objavili ovo, al' sta sad, Boze moj:)) Ko moze neka dodje!!!
  11. Za pare nemoj da brines ti nista samo se vi pojavite!! A za mape...igramo svih 5: dust2, inferno , train , nuke, cbble!!! I da posle tog mecha zavrsimo ovu pricu!!! Toliko o tome!!!
  12. aloo wog.crew ajde ovako: kad se tako lozite da znate da igrate, evo ja vas javno prozivam da odigrate jedan mech sa nama u toku nedelje!! Ako dobijete 1 od 5 mapa, ja vam svima dajem po 50 evra!!! To sto smo se mi zezali sa vama pa nam se vratilo lose, to je druga stvar!! P.S. Da obe ekipe igraju u istom sastavu kao na turniru!! P.P.S. Pa vas gamma dobije 16:2, sta dalje mi da pricamo!! Jel moze?????
  13. Cartmane u subotu se igra covece:)) 24.9=Subota:))) A za sistem i za mape cu sad okacim!!!
  14. Brate ne brini da li neko ovo cita. samo ti dodji sa ekipom u subotu u 10:00h i donesi kesh:)) Nemoj da ispalis!!!
×
×
  • Create New...