Jump to content

haantall

The X
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About haantall

  • Birthday 01/13/1988

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    SelecteD
  • Omiljene igre:
    CS
  • Lokacija:
    Montenegro
  1. http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Tigerzz/simple Kao sto pise u naslovu, prodajem huntera. Na account-u se takodje nalazi level 85 Dwarf rogue sa sezona 9 opremom i level 70 NE rogue. 120 eura. Posjedujem kompletan info sto se tice account-a. Za sve informacije mozete se obratiti na skype(pedjastyle) ili preko PM-a odje. Pozdrav.
  2. Steelseries podloga qck+ Microsoft inteli 3.0 Sennheiser pc 165 npr. Steelseries 7G tast. mada ne bih bacao toliko kesha na tast. I obavezno kupi glajdere za MS 3.0 ako ces da uzimas taj mis :) hf
  3. online i lan ne moze da bude isto, bez obzira na sve.
  4. Selected uplatio tj. poslao vrijednosno pismo, stici ce kroz nekoliko dana tako kazu u postu...email poslat iggiju sa dokazom o uplati.
  5. Turnir ce biti odrzhan 12.01.2008... Konfiguracija kompjutera: Procesor -Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz 1.00 Gb of RAM <KINGSTON> Hard Disc 160GB Graficka - NVIDIA GeForce 7300 GT Monitor - Samsung <SyncMaster 793df> Misevi - mx310 Ako bude bio dobar broj ekipa turnir ce trajati 2 dana , prvi dan samo grupe , drugi eliminacije . Za ekipe poput Bijelog Polja , Srbije (ako ih bude) i tako tim kojima je dalje potrudit cu se da zavrsim smejstaj u pola cijene i ja cu nesto prara dodat (naravno samo za ekipe koje prodju grupe) . Naravno za vrijeme meca niko ali niko nece moc da prisustvuje u igraonu. Uplata po ekipi je 40 eura. Prva nagrada ce biti 750 eura svakako, a u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa za 2gu i 3cu nagradu ce naknadno bit objavljene informacije :). Eto tolko, nije tolko opshirno ali sve sto vas zanima mozhete pitati na msn ili na Cafemontenegro forum. Copy/pasted/edited from: http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=29944 MSN od organizatora turnira je alexajabucanin@hotmail.com tako da sto vas god interesuje mozhete da se obratite njemu preko msn-a. C ya.
  6. Ja sam svoje misljenje zasnovao na cinjenicama, koje tu stoje i koje ne mogu da se opovrgnu ni sa jednim jedinim komentarom niti postom.Rekao sam da NISAM postovao odje da bih bacio hejt, niti sam uputio jednu loshu rijech tebi niti ikome odje.Rekao sam isto tako da ja kad pricham sa nekim ja uvijek zasnivam svoje misljenje na cinjenicama a ne na pojedinacnom misljenju igracha ili misljenju nekih totalno nevazhnih igracha. Nema potrebe da upucujesh neke loshe rijechi...kolko se ja sjecam nisam uputio nijednu loshu rijec kako odje tako i nikad nikom od srpskih ekipa/igracha a to mogu da kazhem i za ostatak moje ekipe, dokle smo mi po prvom minutu od dolaska u metro dobili zestoke provokacije od strane nekih likova koji vjerovatno nisu ni znali da smo mi tu. Svakako dolazimo na sledeci turnir, vidimo se tamo...
  7. "Overall" dobar turnir...Iskoristicu samo topic da se pozalim na to sto uopste nije bilo enable-ovan regedit sa kojeg bi mogao da se makne mouse fix jednom od nasih saigracha..Isto tako bih htio da se nadovezhem na post confya...Ne bih da se svadjam i da bacham odje nekakav "hate" kako li vi to vec zovete ali moram reci par stvari o steam packu tj. valve caffe-u. Valve caffe sam generishe modele...to znachi da kad uzmesh i zamijenish modele sa valve caffe-a sa starim modelima iz cs 1.6 oni ce da ostanu tako dokle god neko ne izadje iz igre i tek kad neko izadje iz igre onda ce da se vrate valve caffe novi modeli ...to je posao od 3 minuta za 5 kompjutera na koje smo mi igrali i pitao sam ako moze to da se zamijeni...Na kraj sam dobio odgovor od tebe da si pokusao da nam izadjesh u suster al nije moglo da se zamijeni..ok nije problem..ne ljutim se na to, kad kazesh da ne mozhe onda ne mozhe :) Drugazamjerka se odnosi na zagrijavanje...nismo imali vremena da se zagrijemo nego smo konstantno pozurivani od strane sudija...S obzirom da nismo navikli da igramo na TFT monitore trebalo nam je samo jos malo vremena da se fino podesimo i da odigramo kako treba a ne da izgubimo protiv ekipa koje su dvije klase nizhe od nas(nemojte mi zamjerit, ja sam uvijek iskren i kazhem sto mislim). To se samo dalo primijetit kako je mech odmicao kraju da smo bolje igrali jer smo se bukvalno zagrijavali u toku mecha.I kad smo poceli igrat protiv pacova drugu mapu onako zagrijani, mogla se primijetit velika razlika, samo sto nismo mogli da im dozvolimo da nam uzmu preko 8 partija zbog komplikacija u grupi..itd itd ... To je to od mene, sve ukupno je bio stvarno dobro...izvinite na ovolkom postuuuu
  8. Lifestyle ide avionom, chekajte ga na aerodrom! A nas same pushta da idemo vozom, silovanjeee Al dobro... imamo mi hidzu, hmm i mene!!!
  9. Aha ok necemo taj metropol, samo ime mu govori da je skup :).Hvala na informaciji svakako...I mislim da nema potrebe da se neko cima zbog nas i nama da trazhi smjestaj :)...da ako se snadjemo nekako tamo :).Prosli put kad smo bili na onaj cpl qualy u Forum bili smo u hotel Balkan koji je tada bio prejeftin:).Samo, ispravite me ako grijeshim, on je dosta udaljen od igraonice. Ma uf ne znam, lupetam, nema veze haha ;)
  10. Ima li dje fin smjestaj pored vukovooog spomenika ?neki hotelchic mali ili tako nesto da nam preporuchite.. da smo blizu igraonice?:) haha (i ne, ne mislim na klupe)
  11. Pazi ovo, ne kazhem ja da treba to da se mijenja, moja ekipa dolazi svakako ali kazhem da moze da se iskombinuje to lagano da traje manje masu ako se igra tri mecha u isto vrijeme razumijesh ... @ lesko - to sto kazhesh kad dodje winner-loser, pa nece posle zavrsetka grupa bit 30 ekipa nego masu manje i onda kad pocnu winneri i loseri da igraju 3 mecha u isto vrijeme to ide bash brzo. Edit: Kako confy kazhe tako ce bit.Mi se ne pitamo nista tu na kraju krajeva! :) @ confy Ako je moguce samo, mozesh li da izbachish prve dvije mape koje ce se igrat u grupama ?
  12. A zasto ne bi bilo 6 grupa po 4 ekipe u jednu?Svi zadovoljni odje koji se bune :) i svakom banja ? Ovako sa 8 grupa i jednim timom u prolazu po grupi ce se zavrshit turnir vishe i nego brzo jer ce da se igra tri mecha u isto vrijeme(?). Nije da kazhem da meni smeta nesto ovaj vash novi sistem ali s obzirom da se masu njih buni onda mozda bi trebalo da im uslishite zelje i prebacite to na 6 grupa po 4. Samo moja jedan predlog...nemojte me ubitttii :)
×
×
  • Create New...