Jump to content

al3xt4r

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About al3xt4r

Recent Profile Visitors

1,189 profile views
  1. Sve je super samo da se liga zavrshi tj. da ide do kraja da se ne prekine i da se izbaci clan_mill iskreno svi znate da se mapa ne igra vec dugi period! gl&hf svima nadam se da ce sve liga biti extra!
  2. mislim da je chovek u pravu jer je bilo x puta situacija da su shatro sponzori ispalili,prema tome nema mesta vredjanju nasheg drugara da je primat jer na kraju te tvoje lige cesh potvrditi nadam se suprotno!
  3. veruj mi ispalo je krajnje nepromishljeno sa moje strane,u afektu sam pisao,jer samim mojim postovima sam takoreci govorio u ime ekipe koja em shto nije imala veze sa mojim ispadom em se takodje slozila sa vecinom vas i rekla da sam preterao i da nisam trebao od jedne proste situacije da izazivam "incident".Hvala na razumevanju i dace Bog pa da odmerimo snage ali preko nishana!!! PS:Nije meni teshko da se iskreno izvinim kada pogreshim,ne bezim od realnosti,nego mi je teshko shto ce ostati upamceno da sam "saborce" uvredio i isprozivao zbog uobichajenih stvari koje se deshavaju po turnirima,a i da smo mi bili manje zeljni igre ishli bi istim vozom kucama jbg,sorry i sa moje strane se vishe ovakvi ispadi nece deshavati! Nikada,nikada,nikada! uzdravlje! PS2:A vi shto ste zeljni krvi i shto ste gledali jadne cigane kako se tuku pritom niko da ih rastavi,vas treba da je sramota shto ste ih bodrili kao kerove!!! [:(!] Admine koji si me banovao mozesh da lockujesh ovo.Hvala.
  4. ajde leba vam postavite neki link odakle da skinem ili torent,sve shto sam pokushao da skidam je bilo krajnje revoltirajuce jer pucaju linkovi,torenti se izgube itd. thx.
  5. Bizo svaka chast na organizovanom turniru,kao i svaki put organizacija je ispala na zavidnom nivou bez obzira na kashnjenja i na ostale sitne detalje! Slatko sam se smejao na pochetku kako je gospodja u organizaciji prebijala dugove za uplate i pokazala ko je "gazda" u lokalu!!! PS:Sreca shto smo ispali odmah inache bi vam sve pojeli i popili
  6. Zelim da se izvinim za sve upucene uvrede kao i pretnje ekipi SAB koje su bile posledice umora,nervoze,afekta i chinjenice da sam propustio najbolju zurku u godini zarad jednog mecha i odbijanja ekipe sab da odigramo ne toliko bitan mech posle 85 minuta chekanja,shto je rezultovalo mom besu i netrpeljivosti ka' ljudima koji igraju istu igru koja treba da se razume kao sport a ne pitanje zivota i smrti! Josh jednom mi je krivo i zao shto sam na krajnje nevaspitan i vulgaran nachin sve te svoje lichne probleme iskalio preko ovog foruma,iskreno se izvinjavam i nadam se da cete razmotriti ovu moju molbu pomirenja,jer ne zelim da pravim kako sebi tako i drugima,neprijatelje zbog nechega glupog i bespotrebnog! Uzdravlje i take care people Best regards by Twisted System PS:Moderatoru ili adminu nemojte da brishete odmah!
×
×
  • Create New...