voodoo_ Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 dobro, sad ozbiljno, ja imam frku od visine dok se ne naviknem, tipa odvedes me na krov solitera i ja 5 minuta cucim u sredini krova, sledecih deset puzim unaokolo, sledecih deset gledam preko ograde, a za sat vremena visim sa druge strane na rukama lol:) evo sad se jezim kad se setim, al stvarno, samo treba da se otkravim... Haha, takav sam ja problem imao po luna parkovima :) recimo, odem kao mali na sajam na one zimske čarolije, ne znam ima li to još uvek uopšte, i sednem na ono sranje što se okreće i podiže istovremeno. Na početku oću d'umrem, posle polako krećem da otvaram oči, i na kraju kad mi je do jaja i neću da siđem, ono gotovo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 recimo, odem kao mali na sajam na one zimske čarolije, ne znam ima li to još uvek uopšte To se zove novogodisnji vashar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ne ne, novogodišnji vašar je u decembru, a bilo je i u januaru isto to samo u hali 1 i bez vašarskih tezgi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 da Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts