Jump to content

duga kosa

Recommended Posts

hehehehe sta si ti mislio da ce da te ponudi picem :)

Ako ti je prvi razgovor za posao onda i razumem sto si se smorio ko patka , ali glavu gore ima ljudi koji nemaju predrasude i ne diskriminisu te zbog tvoje kose , brade , etc.. , nego gledaju tvoja znanje i umece :)

Naravno i zasto se ti nerviras zbog seoskih prica , hahahaaa pa onaj ko te poznaje i zna kakav si covek nikada nece poverovati u te budalastine tj. traceve , tako da sve u svemu imao si jedno vise iskusto i video si kakvi su neki ljudi .

Pozdrav .

Metallica moj dobar drugar ^^

hehehehe sta si ti mislio da ce da te ponudi picem :)

Ako ti je prvi razgovor za posao onda i razumem sto si se smorio ko patka , ali glavu gore ima ljudi koji nemaju predrasude i ne diskriminisu te zbog tvoje kose , brade , etc.. , nego gledaju tvoja znanje i umece :)

Ne, jako gledaju izgled

Naravno i zasto se ti nerviras zbog seoskih prica , hahahaaa pa onaj ko te poznaje i zna kakav si covek nikada nece poverovati u te budalastine tj. traceve , tako da sve u svemu imao si jedno vise iskusto i video si kakvi su neki ljudi .

Da ali pokusaj da zamislis pricu od usta do usta ako krene. Kao sa ženom koja je isprdela 7 svraka. Mada verovatno niko neće pričati takve priče

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

U fatso sad mi grunuo flesh , na ovu tvoju kanstataciju .

Ja mislim da mogu da zamislim , ali fatso da li bi pre primio lika metalca sa dugom kosom i tako to :)) koji bi pristao da ti radi za 200 e , ili bih pre primio lika koji je onako mega doteran lepo vaspitan i mirise na lenor ^^ , ali on ocekuje platu 300 e na mesecnom nivou .

Ovo sam onako lupio samo da vidim sta ces mi odgovoriti :)

PS: Za metalca isto mislim da je vapitan kao i ovaj nego samo da su po fizickom izgledu drugaciji .

Dalke ansver me plz /;

Ne sad chIzro ( :) ), salu na stranu, ali ako su ti ambicije iole vece od rada kao metalac u fabrici necega, doci ce prosto taj momenat da se ukine unibrau, brada i rokerica.

Duga kosa sa tim nema veze, jednostavno autfit mora biti takav da ne bode oci i po nekim konvencijama. Mislim ti realno imas jos fore da se zajebavas :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Kakva crna diskriminacija. E sad to sto mu je odvalio iza ledja jer se osetio na alkohol - jbg, narocito jer su poslodavci obicno isuvise otvoreni ako zele da te otpisu (tipa u cemu si dosao, da li se osetis i sl.).

ja prvi put cujem da neko daje nekome otvoren razlog u ovakvom razgovoru (iz mog iskustva se obicno svede na "idi kuci obavesticemo te" pa ili zovu ili ne zovu), a pogotovu ne u "omg smrdis izadji napolje stilu" [:0]

na koje si ti to poslove isao na razgovor pa da si video nekoga da tako napusava potencijalne zaposlene?

@ch1zra

jbg smor je sto si u malom mestu, gde se svi znate pa to sta seronja prica moze da ima neku tezinu

i za sve ostale price na racun duge kose i neurednosti... jbg, ja na ljude sa dugom kosom vise gledam kao na ljude koji imaju odredjenu dozu posvecenosti necemu. al to je zato sto ja znam sta je duga kosa. lik koji se sisa 6/9 ne zna sta znaci prati dugu kosu 2-3 puta nedeljno zimi...

e jbg sad :))

ne kazem da je duga kosa problem za posao radnika u stampariji, ali kapiram da je poslodavcu mnogo bitnije da si posvecen nekim drugim stvarima, a ne svojoj kosi :)

duga kosa moze da ti bude problem ako trazis posao u banci, a moze i da bude plus ako si npr dizajner

Naravno i zasto se ti nerviras zbog seoskih prica , hahahaaa pa onaj ko te poznaje i zna kakav si covek nikada nece poverovati u te budalastine tj. traceve , tako da sve u svemu imao si jedno vise iskusto i video si kakvi su neki ljudi

Mislim da gresis.

Nije isto kad neko o tebi prica seoske price u Beogradu i u Novom Sadu ili kad ih prica u Zrenjaninu, a on ne trazi nekoga da se druzi sa njim vec posao.

^Kasnish :P

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ja prvi put cujem da neko daje nekome otvoren razlog u ovakvom razgovoru (iz mog iskustva se obicno svede na "idi kuci obavesticemo te" pa ili zovu ili ne zovu), a pogotovu ne u "omg smrdis izadji napolje stilu" [:0]

na koje si ti to poslove isao na razgovor pa da si video nekoga da tako napusava potencijalne zaposlene?

Pa nakon diplomiranja sam bio na nekom seminaru gde su nam pruzili sansu da odemo na par intervjua kao "da vidite kao to izgleda", sto se okoncalo sa dva neutralna intervjua. Posle toga sam samovoljno jos isao cisto da vidim sto vise slucajeva (cca na jos 8 intervjua) i bilo je high and low. Koliko sam ja video, vrsta posla i ponasanje nekog ko vrsi intervju nema bas puno veze. Neki ce probati da ostave utisak testiranjem, trik pitanjima/situacijama, a neki ce direktno da ti kazu da si vec 12. koji moli za posao i zele da te iskoriste i da to sto ti nudis i predstavljas je nista. No, sto vise obrces intervjue biva sve zanimljivije.