G!!! Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 pili pili zaista je dizaster :) meni recimo i skopsko je govnjivo a nekom je vrh jednom ja kupio leba u prodavnici i prijeo mi se kikiriki i kao ajde i pivo da kupim(posto sam i pivo poceo da cirkam zbog te kombinacije,apsolutno neprejebiva kombina) i sad gledam skopsko gledam weifert gledam skopsko gledam weifert dramska pauza i zgrabim skopsko i smorio se jebote kanalchina teska Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Voleo sam da se napijam sa ortacima u Green pabu blizu zelenjaka u brucoshkim danima(eh to su bili dani)....pili smo neko imba crno tocheno pivo. Jel radi uopshte to sranje josh uvek? (nisam chekirao par godina) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Od nasih jedino Lav valja a od stranih je meni najbolji Amstel i Pauliner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Voleo sam da se napijam sa ortacima u Green pabu blizu zelenjaka u brucoshkim danima(eh to su bili dani)....pili smo neko imba crno tocheno pivo. Jel radi uopshte to sranje josh uvek? (nisam chekirao par godina) valjda se nikad nije zvao green pab ili sam propustio da ikada vidim natpis =) postoji josh mesto, za crno ne znam al svetlo im je uzhasno. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 klasicna zova, ako mislite na bridge pub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Od nasih jedino Lav valja a od stranih je meni najbolji Amstel i Pauliner. slazem se za sva tri osim za pauliner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 valjda se nikad nije zvao green pab ili sam propustio da ikada vidim natpis =) postoji josh mesto, za crno ne znam al svetlo im je uzhasno. my bad u pravu je mendzi bridge pab se zove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts