unknwn Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 (edited) . Edited October 28 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 http://rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP.html kazu da bustuje perfomanse i otklanja problem gubitka saveova (ono prvo sam proverio i jeste dobitak mali ali primetan, ovo drugo nisam dovoljno dugo igrao da potvrdim) e da taj fix omogucava i hamachi coop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 chek bre? pa sta imas od onih adv. opcija, postprocesing i tako to? igra zna da secne na ultra makinama koje troshe kao omanja TA pec :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Pa gde cu sad josh i to isprobavati? Jedva sam zavrsio BioShock i krenuo nesto da igram Half-life 2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ocigledno :) Pazi, Crysis, HL2 (kojeg nisam presao) + HL2 EP1 i 2 (al' to znam da je kratko), Call of Duty 4, Gears of War, Mass Effect ... eto vec tu ima dovoljno da ne spavam celu nedelju otpr ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Pa mislis da presechem nekim RPG-om, kao Witcherom na primer? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Mozhe, sto da ne! Nabacio sam za PSP onaj Activision OldSchool paket, bash ima vrh igara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ocigledno :) Pazi, Crysis, HL2 (kojeg nisam presao) + HL2 EP1 i 2 (al' to znam da je kratko), Call of Duty 4, Gears of War, Mass Effect ... eto vec tu ima dovoljno da ne spavam celu nedelju otpr ;) a fear? a kane&lynch? witcher ima gejmpleja koliko svi ovi FPSovi zajedno tako da ne preporuchujem :P nego kruko bre jesi li siguran da imax radeon 1300 kad ti sve radi super glatko :) e da jel ti radi save normalno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ja ga evo upravo skidam po treci put (corrupted prva dva puta jelte) pa cu da probam. Ubicu vas ako ne radi!!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ima X1350 ako se ne varam, ako je to onaj sto je dobio na RURologyju ... A FEAR je isto dobra ideja, dobih press kopiju pre par dana, ali se ne nakanjujem da instaliram, iako sad imam hardver da teram na max kapiram ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 RAM definitivno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Meni radi sve na full bez seckanja i poprilicno je zanimljiva igra KAD CEMO CO-OP OMG-OP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 a mene ne zoves coko, ok.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ajd' mi srezhes kru Gears of War. Skidam UT3 pa ne znam dal' cu uspeti i to da postignem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Krule, aj ti uzmi UT3 od Lakija, pa da ja uzmem od tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 a ja imam obe, suck0rz Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 HAJLI KOMPJUTER! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 nema frke, ako nije ostalo skinucu sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 jebote jel imate vi internet? :) Imamo al je jadan Jebote skidam igru od 700 MB već dva dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 tako je kruko! reci im! tako im i treba kad se gaynewsishu umesto da torrentuju ko pravi ljudi ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 krule, posto coki umire graficka, ocu ja co-op, samo reci kad i gde Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 JAO! E kru, ajde ako mi donosi veceras na rhh, reci koje diskove i koliko da ti ponesem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts