VoOdoO_MaN Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Chinjenica je da se zivot skroz menja kada se rodi dete, ali da li ce se promeniti na bolje ili loshije zavisi od roditelja i podrshke koje oni dobijaju od svojih roditelja i prijatelja. Kod mene je sluchaj najgori moguci - niti imam pomoc od svojih (zato shto sam daleko) niti ovde zena ima normalnu familiju. Stranac sam ovde i jedini sam koji radi u porodici a prijatelja isto nemam u Rusiji. I opet se osecam super kada dodjem kuci s posla i cheka me mali ja sa osmehom od uveta do uveta Ne znam kako vi, ali ja bih voleo da sam imao klinca u 20-oj i da mu je sada 11 godina. Zashto? Pa zato shto gledam ljude koji imaju vec odraslu decu u 35 i vidim koliko su oni blizi sa svojom decom od onih koji imaju 45 kada im dete ima 15-16 godina... What he said. U sushtini bitno je koliko si samozhiv i egoistichan. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 mrzelo me da citam ostatak topika ali sutnuo bih je u stomak a ja imam jak shut :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Zato neki ljudi kad tucaju bez kondoma,tucaju u guzu ;) kako si kul. idi se ubi. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 šta ti imaš protiv jebanja u guzu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 u guzu se jebu gejevi...ja imam i drugu rupu. hvala. ;) :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Zene unose nemir na forum. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ahahah..uvek bilo i bice :D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ženetina, nije na forumu ni dva dana a već se hvali da ima ono za čim mi svi žudimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 she is just mean homobreaker Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 I onda sad kad je neko ishejtuje opet ce biti blabla prica i tako to i ajd jovo nanovo :) ženetina, nije na forumu ni dva dana a već se hvali da ima ono za čim mi svi žudimo. Jel mu razbijen firmware ili ne? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 JEL PRIMA ORIGINALE? lol "prima originale", zvuči ko nešto na italijanskom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ivane...esam lepo rekla :) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 aj, neće valjda ova žena napraviti sranje. odmah da se razumemo, ne dam nikom da je jebe, zaštitnički sam nastrojen, tako da nema potrebe da joj se šlihtaju oni koje je wulfgar tamo nabrojao... ups, to uključuje i mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 sta ti imash da je branish od bilo koga. mogu da ti jednim zamahom noge polomim noge i ima da umresh kao napustena roda na zaledjenom jezeru koja nije mogla da odleti sa svojim rodjacima na topli jug.... ako neko treba da je brani, to sam ja njen kolega...a ima nas josh takvih Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 kad je OVA zhena napravila neko sranje?!?!?!?!?! trep trep. nikad :) :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Pocinjes da kucas kao mara.!!11 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 to ti je brate majspejs kucanje :) majke mi..tachno tamo pokupish to. elem ja pokupila od byp_a pre sto godina. i treba ga tuci zbog toga. majke mi. rech pa tachka rech pa tachka :) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 e, da, zaista bi mogla normalno da formatiraš pasuse, postali smo alergični na taj byp stil pisanja zbog mare. a ti, igi, nemoj u porodicu da mi diraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 potrudicu se da prestanem.zaista :* enivej ne diraj mi kolegicu vidish da me brani :) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 kad je OVA zhena napravila neko sranje?!?!?!?!?! trep trep. nikad :) :* koja zhena ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ova. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ne vidim ovde nikakve zhene samo neke pedere! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 tjile idi popi neshto. pun si hejta. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ne smem, zabranio mi doktor. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 (edited) SVI PRICATE O DVE RUPE, IMA I TRECA!ONEPETNES edit: da, likovi imaju samo dve omg Edited November 19, 2007 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts