Jump to content

odjednom trudnoca

Recommended Posts

Chinjenica je da se zivot skroz menja kada se rodi dete, ali da li ce se promeniti na bolje ili loshije zavisi od roditelja i podrshke koje oni dobijaju od svojih roditelja i prijatelja. Kod mene je sluchaj najgori moguci - niti imam pomoc od svojih (zato shto sam daleko) niti ovde zena ima normalnu familiju. Stranac sam ovde i jedini sam koji radi u porodici a prijatelja isto nemam u Rusiji. I opet se osecam super kada dodjem kuci s posla i cheka me mali ja sa osmehom od uveta do uveta [:D]

Ne znam kako vi, ali ja bih voleo da sam imao klinca u 20-oj i da mu je sada 11 godina. Zashto? Pa zato shto gledam ljude koji imaju vec odraslu decu u 35 i vidim koliko su oni blizi sa svojom decom od onih koji imaju 45 kada im dete ima 15-16 godina...

What he said. U sushtini bitno je koliko si samozhiv i egoistichan.

Got some minuses for free?

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I onda sad kad je neko ishejtuje opet ce biti blabla prica i tako to i ajd jovo nanovo :)

ženetina, nije na forumu ni dva dana a već se hvali da ima ono za čim mi svi žudimo.

Jel mu razbijen firmware ili ne?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

aj, neće valjda ova žena napraviti sranje. odmah da se razumemo, ne dam nikom da je jebe, zaštitnički sam nastrojen, tako da nema potrebe da joj se šlihtaju oni koje je wulfgar tamo nabrojao... ups, to uključuje i mene.

sta ti imash da je branish od bilo koga. mogu da ti jednim zamahom noge polomim noge i ima da umresh kao napustena roda na zaledjenom jezeru koja nije mogla da odleti sa svojim rodjacima na topli jug....

ako neko treba da je brani, to sam ja njen kolega...a ima nas josh takvih

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad