LESkOpoz Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 10 godina saradnje !!!!! ja sam za tu reklamu glasao...jeeee ;)) e dobro je,drago mi je sto nisam bio,i necu dok se nesto ne promeni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Ok mi je 10 godina saradnje da pobedi, smor bi mi bio da su to Coko Smoki, Gala i naravno sve one koje su vec ispale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Uprkos svemu shto vi navodite, meni je bilo lepo... Btw, JATova reklama je bila naj, al' nmvz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 jesu bile opet pederske reklame ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Retardirani sponzori (ajde, neki pokloni su bili kul - mastercard) ali 24h su podelili zvizdaljke i time pretvorili sve u navijacaki mec.Vec posle prve pauze ostalo je jedva 700-800 ljudi. ne verujem jbt,polupao bi im cao sc. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 jesu bile opet pederske reklame ?:D Nope. A i ove godine su manje smarali praistorijskim reklamama... I da, momenat kad se Novak Djokovic pojavio na bini je bio . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 "Jao (popusicu) Novak, evo (ti) nagrada (kad) za (god) brend (hoces)." E'l taj momenat? :) Tebi je bilo OK verovatno zato sto nisi sedeo pored 2 majmuna koji su pistaljku videli prvi put u zivotu.Bude super reklama, svi se smeju i onda krene zvizdanje od kog momentalno puca u usima :( Ajde ok momci su me ispostovali i premestili se 3 reda vise, ali opet zvizdanje i pistanje od kojeg necujem nista unistilo je kompletan dozivljaj :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 "Jao (popusicu) Novak, evo (ti) nagrada (kad) za (god) brend (hoces)." E'l taj momenat? :) Tebi je bilo OK verovatno zato sto nisi sedeo pored 2 majmuna koji su pistaljku videli prvi put u zivotu.Bude super reklama, svi se smeju i onda krene zvizdanje od kog momentalno puca u usima :( Ajde ok momci su me ispostovali i premestili se 3 reda vise, ali opet zvizdanje i pistanje od kojeg necujem nista unistilo je kompletan dozivljaj :( hahahahahahhah,ne znam zasto,ali dobro sam se nasmejao na ovo :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 ko nije bio na reklamožderima onomad kada su dali serijal luminou reklama, ne zna šta je život :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 hah tad sam i ja isao:)) najjaci glas ima onaj lik sto prica u reklami:)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 bas mi drago sto nisam bio Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 hah tad sam i ja isao:)) najjaci glas ima onaj lik sto prica u reklami:)) da nismo možda išli zajedno u mahinoj režiji? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 e i ja sam ishao tada! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts