Jump to content

myspace


Recommended Posts

LOl a bash sam hteo da chujem tu pesmu :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Pesma je na engleskom i on neshto sere o stvarima o kojima nema pojma neshto shiptari svuda kalashi u rukama i gluposti . Odlushao sam 20 sec pesme i shvatio sam da je klasichno prdenje .

Drago mi je shto mu je obrisan acc , jer da se sve kao iskuliralo onda bi i ostali pustili muda ...

Edited by -protA
Link to comment
Share on other sites

Pa i Nigrutinova pesma nije bila objavljena ni na jednom albumu vec je snimljena iz zajebancije i emitovana samo na netu i nigde vise.

onda sam ja pogreshno skapirao sam pochetak te priche oko nigrutina na onom topiku. ako je tachno da pesmu nikad nije objavio onda povlachim ono da je zasluzhio da bude krivichno gonjen, iako i dalje ostajem pri tome da je to moralno pogreshno.

Negrutinovu pesmu sam prvi put cuo ovde i reagovao isto kao i ovo "delo". I jedna i druga su stoga sa moje tacke gledista jednake ako se gleda dostupnost i rasprostanjenost. Meni moj bekjard deluje cisto, samo mi smetaju komsije koje uporno bacaju djubre preko ograde i ogovaraju me kod drugih ljudi.

Pa lepo je to. Znaci dokle god mi o tebi seremo a ti o tome nemas pojma to je u redu ? Da znam ako krene neka spika "Sta mislite o Ramirezu sa RuR foruma" :)

Cudno, ja procitah ono sto sam napisao:

" zanima me kakva bi bila vasa reakcija kad bi vas docekalo nesto proisteklo iz dela ovog mentola "

a ne to sto si ti naveo. Ali da odgovorim na oba.

Tvoj slucaj: Da odem preko grane i da me doceka siptar koji sere o meni i mom poreklu doticnog bi zadavio ali bez razmisljanja. Da, fundamentalna razlika izmedju nekih ovde i mene je to sto ja sebe vidim kao Srbina pa onda kao gradjanina Srbije.

Moj slucaj: Da odem preko i da me doceka neko misljenje o meni jer sam Srbin a nisu me ni upoznali e to mi bi smetalo. Kao sto Jevrejima smeta sto ih smatraju pohlepnima, kao sto Nemcima smeta kad ih neko poistovecuje sa delima nekih njihovih vodja tako bi i meni smetalo da odem recimo u London i da pri razgovoru za posao/skolu na moje "Ja sam Srbin" kao odgovor dobijem neprijatnosti.

Kapiras sta hocu da ti kazem ?

tvoja tachka gledishta niej i referentna tachka. i pre nego shto neko kazhe da ja chesto tvrdim u nekim raspravama da je moje gledishte na tim temama uglavnom i referentno, jbga, tako je. ali ti nisi ja :]

i ovim da ti tvoje dvorishte deluje chisto si se upravo samodiskvalifikovao iz svake rasprave. retardirano mi je uopshte da nabrajam zbog chega, ali dovoljno je valjda da kazhemo da dvorishte evropske unije nije chisto. a evropska unija je najbolja drushtveno drzhavna tvorevina u istoriji (shto dovoljno govori o konkurenciji za tu prestizhnu titulu). u poredjenu sa EU, mi smo septichka jama tretjeg stepena.

i ja nisam rekao da je u redu to shto taj albanac peva, ili drzhi u profilu na majspejsu. ja to zapravo nisam ni komentarisao.

i ovo za negativnu sliku o srbima koju imaju preko grane... jbga, naivno je misliti da su nam to tek tako prikachili kao jeftin bedz. krivi smo isto koliko i ti albanci/hrvati/kogod koji shire negativnu propagandu o nama.

Edited by Ramirez
Link to comment
Share on other sites

novi bulletin..

Ovde treba prijaviti uznemiravanje.

Dakle:

1. please go to profile:

http://www.myspace.com/abisoldiers

2.scroll till the end of the page and please click on: REPORT ABUSE

3. Copy-paste the following text:

This user is insulting people of Serbia. Please restrict his abusing songs, comments and profile. Thank you

5. Repost this bulletin

thank you

p.s. every single person who has a.b.i. in nickname belongs to that terrorist organisation!!!

don..t give them chance to have their own network on myspace!

and they r so young, and it..s so sad...

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

Link to comment
Share on other sites

don..t give them chance to have their own network on myspace!

and they r so young, and it..s so sad...

rasplakah se.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Jao sto sam danas jeo do jaja krem sir, tecan skroz, neki Biser u "kobas'ci" kao pastetu sto pakuju, ima ukus kao "Zdenka" samo moze da se popije opusteno, pa nesto kapiram da bi do jaja islo uz mini-tortilje ili Prima classic dok ne citam majspejs i ne lovim siptarske budale u svoje slobodno vreme...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Link to comment
Share on other sites

RAMI BRATE DRUGI PUT KAD TI BUDEM NESTO REZO STAVICU VOLUME LABEL "VELIKA_SRBIJA"! A-HA!

dobro me podseti da ti uzmem onaj baldurs i da ti donesem prazne :] ae sutra tju ako ne zaginem na mrtvo. IDEM NA ZHURKU TU U MERKATOR!1

i upravu ste, preterano serem :[

trebao sam ko nemanja ovo za sir :] bravo shekk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...