Jump to content

poolhall

Recommended Posts

na knjazu je uzhasno, dodushe nisam bio godinu dana, mada chisto sumnjam da su zamenili stolove.

gde je ovo u starom merkatoru ?

ima u delta citiju gore kod kuglane, novi stolovi samo ne znam koja je cena.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

na knjazu je uzhasno, dodushe nisam bio godinu dana, mada chisto sumnjam da su zamenili stolove.

gde je ovo u starom merkatoru ?

ima u delta citiju gore kod kuglane, novi stolovi samo ne znam koja je cena.

jebem li ga gde :D taj bilijar je u sklopu neke sportske kladionice :D

Нема  будућности без истине.

renoviraju dom omladine, jebem vas, zato pitam da li bilijar i dalje radi

Pricha oko biljara je nesto komplikovana. Tipa, Dom Omladine se renovira onim parama sto se za njih glasalo, ali ovi iz Bilijar sale nece da izadju odatle jer valjda nisu platili zakup od 2003. pa prave frku, valjda kapiraju da nece biti sanse da ostanu tamo ako izadju ... nemam pojma, tek, bas je frka oko toga bila. Mozda i nije zgodno igrati bilijar i ako je tamo, da ti neko ne baci bombu ;)

ako si cirke onda ti talasi ne smetaju harhar!

a ako si pirat onda si uvek cirke yarrr!!

Pricha oko biljara je nesto komplikovana. Tipa, Dom Omladine se renovira onim parama sto se za njih glasalo, ali ovi iz Bilijar sale nece da izadju odatle jer valjda nisu platili zakup od 2003. pa prave frku, valjda kapiraju da nece biti sanse da ostanu tamo ako izadju ... nemam pojma, tek, bas je frka oko toga bila. Mozda i nije zgodno igrati bilijar i ako je tamo, da ti neko ne baci bombu ;)

fora je shto su oni uredno placali zakup, ali je ugovor istekao josh pre par godina. sad kad su dobili pare od amera setili su se nachina kako da ih izbace, ali poshto su ovi vec keshirali zakup za 2007. nece da tek tako izadju

na savi tesko, ali imas gomilu splavova sa losim stolovima, kuglama i stapovima:)

-dom omladine

-u staklencu onaj pool caffe

-balkanbet kod studenjaka u tosinom bunaru

-bio je jedan sto dobar u b64 u novim zgradama kod mladosti

od ovoga najbolji dom omladine, mada se kolje sa ovim u staklencu, u staklencu bolje kugle, dobra coja, losi stapovi, dom omladine okej stapovi okej coja okej kugle:)

balkanbet je sve solidno

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

fora je shto su oni uredno placali zakup, ali je ugovor istekao josh pre par godina. sad kad su dobili pare od amera setili su se nachina kako da ih izbace, ali poshto su ovi vec keshirali zakup za 2007. nece da tek tako izadju

Znam da je nesto tako bilo ... sve u svemu, tu su neka necista posla :)

Meni se btw vise svidja Dom Omladine nego Staklenac, nekako je opustenije i ima vishe mesta.