pilauda Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Jel zna neko da li ima na savi neki spav da moze da se igra bilijar, znaci opustena atmosfera, stolovi ok, da imas da se okrenes itd :) P.S. ajde nemora sava moze negde i u gradu.... Edited November 6, 2007 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 na knjazu imas :D ne znam koliko stolova ima :D a imas u starom merkatoru tamo je ok isto :D mislim da je hm 400din sat nek ti igor odgovori na to :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 na knjazu je uzhasno, dodushe nisam bio godinu dana, mada chisto sumnjam da su zamenili stolove. gde je ovo u starom merkatoru ? ima u delta citiju gore kod kuglane, novi stolovi samo ne znam koja je cena. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 A zar nije covek trazio splav? :) Mis'im, ima i u Domu Omladine posto ovi nece da izadju ;) ima i u Staklencu, na Banjici itd ... ali za splav ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ima bilijar u domu omladine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 pa dobro pre svega splav, al ako nije profi necu ni da idem :) bio sam na par mesta de sam se razocarao, pa zato pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 imas na zemunskom keju, neki montazni prostor, ima par stolova, ima stoni fudbal, cak mislim i pikado.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ima bilijar u domu omladine? niz stepenice ima na 2 "sprata" jedno 7-8 stolova ... mislim da je 400-500 kinti sat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ima bilijar u domu omladine? ta fora bolje zvuci na engleskom :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 pa dobro pre svega splav, al ako nije profi necu ni da idem :) brate, splav = voda = talasi? fini su stolovi u staklencu, mozhda ti nije dovoljno profi ali je meni ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 nisu zamenili stolove, ali je tamo i dalje najbolja atmosfera za pikanje bilijara :) pogotovo kad zabodesh shtapom neku cicu, a ti na 6 pivu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 renoviraju dom omladine, jebem vas, zato pitam da li bilijar i dalje radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 na knjazu je uzhasno, dodushe nisam bio godinu dana, mada chisto sumnjam da su zamenili stolove. gde je ovo u starom merkatoru ? ima u delta citiju gore kod kuglane, novi stolovi samo ne znam koja je cena. jebem li ga gde :D taj bilijar je u sklopu neke sportske kladionice :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 renoviraju dom omladine, jebem vas, zato pitam da li bilijar i dalje radi Pricha oko biljara je nesto komplikovana. Tipa, Dom Omladine se renovira onim parama sto se za njih glasalo, ali ovi iz Bilijar sale nece da izadju odatle jer valjda nisu platili zakup od 2003. pa prave frku, valjda kapiraju da nece biti sanse da ostanu tamo ako izadju ... nemam pojma, tek, bas je frka oko toga bila. Mozda i nije zgodno igrati bilijar i ako je tamo, da ti neko ne baci bombu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ako si cirke onda ti talasi ne smetaju harhar! a ako si pirat onda si uvek cirke yarrr!! Pricha oko biljara je nesto komplikovana. Tipa, Dom Omladine se renovira onim parama sto se za njih glasalo, ali ovi iz Bilijar sale nece da izadju odatle jer valjda nisu platili zakup od 2003. pa prave frku, valjda kapiraju da nece biti sanse da ostanu tamo ako izadju ... nemam pojma, tek, bas je frka oko toga bila. Mozda i nije zgodno igrati bilijar i ako je tamo, da ti neko ne baci bombu ;) fora je shto su oni uredno placali zakup, ali je ugovor istekao josh pre par godina. sad kad su dobili pare od amera setili su se nachina kako da ih izbace, ali poshto su ovi vec keshirali zakup za 2007. nece da tek tako izadju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 na savi tesko, ali imas gomilu splavova sa losim stolovima, kuglama i stapovima:) -dom omladine -u staklencu onaj pool caffe -balkanbet kod studenjaka u tosinom bunaru -bio je jedan sto dobar u b64 u novim zgradama kod mladosti od ovoga najbolji dom omladine, mada se kolje sa ovim u staklencu, u staklencu bolje kugle, dobra coja, losi stapovi, dom omladine okej stapovi okej coja okej kugle:) balkanbet je sve solidno Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 taj balkanbet, jel to kod mesare one? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 aha, a na spratu je bilijar. pet kinti minut valjda, tj 300 kinti sat, a u staklencu je, ako se ne varam sedam kinti minut, tj 420 sat. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 koliko imaju stolova? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 dva, a jedan je bolji od drugog:) onaj do prozora je bolji. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 fora je shto su oni uredno placali zakup, ali je ugovor istekao josh pre par godina. sad kad su dobili pare od amera setili su se nachina kako da ih izbace, ali poshto su ovi vec keshirali zakup za 2007. nece da tek tako izadju Znam da je nesto tako bilo ... sve u svemu, tu su neka necista posla :) Meni se btw vise svidja Dom Omladine nego Staklenac, nekako je opustenije i ima vishe mesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 pa dobro, ja sam izneo tehnicke karakteristike, sto se bilijara tice, ne gledam bas nesto opustenost i te faktore, STRICTLEE PR0!!!ONE Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 cek, a u zgradi gde je yubc/balkan? i tamo je nekad bio bilijar (pored do jaja).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ups :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 hahahahahahahahh :D da cuj 5 godina nema ga vise :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts