nikita_ Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Cuo sam da Mame moze preko neta da se igra, moze li neko da potvrdi ovo + da mi objasni kako. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Za mame ne znam, ali ZSNES može provereno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 nek potvrdi neko, vec vidim kako sa burazom prelazim double dragon/samo lakat po x puta;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Za mame ne znam, ali ZSNES može provereno. AMG, jel' ima SF2? 'AJDE DA TE OPEREM NEKI PUT AKO RADI!!! NAPRED DOLE DOLENAPRED SHOOOOOUUUUURYUKEN!!! nek potvrdi neko, vec vidim kako sa burazom prelazim double dragon/samo lakat po x puta;)) Koji je to deo? Taj usporeni, gde je lakat iz okreta mama. :) To mi je bio najbolji DD, posle kad sam skidao/nalazio razne delove, al' nijedan mi se nije uchinio kao taj. :( Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 PROOOOOF!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 http://www.zsnes.com/index.php?page=files http://romhustler.net/roms/snes/s PR00VED... Instaliras ZSNES i ides Netvork, kasce ti se samo dalje, samo ti treba IP... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts