Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Chak vishe nego u GTA? :) Nisam razumeo iskreno :) Mislis na zajebanciju u DOOMu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 I IDKROZ BRATE IDKROZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 bio u starom kraju, zblejao sa ortacima.....sad cu da husnem nesto...pa tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 hahaha gde se seti idkfa i iddqd jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Nisam razumeo iskreno :) Mislis na zajebanciju u DOOMu? :) AHA :) Nego shta su ti Heroji? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 VISOK MI PRITISAK ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Nego shta su ti Heroji? Serija na fazon X-mena, da kazhemo najprostije. @ voodoo & kruko - Meni je to nekako ostalo kao najpoznatija shifra iz igre, iddqd i idkroz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Odmah uz "power overwhelming" i "show me the money" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ja se sećam idkfa i idkroz, ali ne znam koja je za šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 idkfa je valjda all ammo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 idkfa je oruzje i municija iddqd je neranjivost a idkroz je prolazak KROZ zidove, sto mi je uvek bilo smesno "kako amerikanci znaju da kroz znaci ici kroz nesto na srpskom" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 idclev sifra za nivoe... kolko je genijalan ovaj seselj... hahah realno mu ne mogu nista Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 gledao lsh, pio pivo, sada gledam tenis i ne pijem pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 naravno, koji će ti pivo uz tenis, nije retardiran sport pa ne moraš anestezirati mozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 realno, za tenis treba neki dizach, tipa ds Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ali idkfa :))))) jebote pa zar svi znaju shife za doom, to ne mozhe nikome da se izbrishe iz mozga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) ja se secam C < A > A ^ C < A > A ^, ko pogodi shta je dobije sharenu lazhu Edited November 7, 2007 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ja ne znam te shifre za doom, al sam u hokeju drao zatvorenih ochiju, bez shifri! e-peeeeeeen enlargement just got to the next lvl! inache, dobio sam platu napokon, posle mesec dana ishchekivanja... and guess what, zakinuli me za 50 dinara. alooo, jebenih 50 dinara. dabogda im zatrebalo!!! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 naravno, koji će ti pivo uz tenis, nije retardiran sport pa ne moraš anestezirati mozak. lol gej gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 tt elem, nacirkao se na nekoj brucosijadi... umalo da uletim u neku tuchu u zaletu, mada smirila se situacija... sto me licno raduje, ja sam covek pacifista oduvek sam preferirao DEX/INT build umesto pure STR... pre toga iznapusavao ex preko neta, rekao joj : me: ti jebeni kreten. a par redova kasnije me: hmda... ok, nije moja stvar al cisto da znas, sa moje tacke gledista, ti si kreten :) lol i pwn sad odo da spavam, posto cenim da je veci deo alkohola ispario.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Dobro jutro sa zakasnjenjem...guzva se i dalje nastavlja, posla preko glave, a vremena jako malo...zivi bili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ali to te nece spreciti da doruckujes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Ni bombe NATO "pod okriljem noci soldateske" ne mogu me spreciti da doruckujem!!! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ahahahah :) @topic, idem do skole zato sto juce nisam bio :) pa do boegrida da vidim sta je vise sa tim internetom..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ja se secam C < A > A ^ C < A > A ^, ko pogodi shta je dobije sharenu lazhu JAO DA NIJE CHEATS MENU U MORTAL KOMBATU 3?! GIEF LAZHU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts