VEGE Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Amero A za cipove necu da serem... Bla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 vetj par meseci kola ova pricha tiho. kapiram da netje biti nishta od toga zato shto nikome ne odgovara 100% i zato shto bi dosta izgubili u tranziciji (najvishe usa). isto tako mislim da ide protiv njihovog ustava, a ameri bar na papiru ne vole da idu protiv njega. naravno mislim na amero kao novchanu jedinicu, ostalo skoro da je vetj sprovedeno (mislim koji suverentitet kanade i amerike lol). Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 to nikad nece da im uspe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 I ja isto mislim da nece ovo bas da "bidne". E sad, pitanje je koji je "gavni" cilj iza ovog :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Ja videh i da je Sarkozi predlozhio mediteransku uniju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ovo ce da bude...ako ne uskoro ond amalo kasnije ;o) dolar puca lagano od evra, sve manje ljudi ga koristi za svoje transakcije chime im se stalno vraca vishe kesha iz worldwide opticaja u ameriku pa im je inflacija veca od one na koju su navikli... to je i jedan od razlog sto je od pre mesec i nesto kanadski dolar po prvi put ikada jachi od americhkog...+ uskoro (5-10g) ce "podici svest" vecini merichke populacije da ne mogu da funkcionishu bez ultrajeftine mexichke radne snage tako da ce da oforme uniju...mislim...ni evropska nije nastala preko noci od trenutka kada je prvi put pomenuta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Davno sam ja rekao da sve zemlje sveta treba da se ujedine onda ne bi iblo ni ratova ni svega ovoga :)))) Neka rade sta hoce i oanko ce propasti kad -tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 I ja isto mislim da nece ovo bas da "bidne". E sad, pitanje je koji je "gavni" cilj iza ovog :) ...mozda ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts