Jump to content

I was elected to lead...

Recommended Posts

ne znam da li si svestan ali italijanska mafija je opstala zato sto su ucenjivali direktora fbi koji je bio peder dugi niz godina. kod nas toga nema ali u americi svakako ima

iii kakve veze u celoj prici ima to sto je on peder ??

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

probao sam da nađem ovu vest na google news, cnn, fox i LA times sajtovima, i nigde je nema. osim toga, arnold je republikanac, a oni su tradicionalno protiv bilo kakve gejštine. evo vam primer toga.

Jesi li probao oficijelni sajt kalifornijske vlade? [;)]

chlanak sam po sebi je proseravanje. onoliko koliko sam prochitao dokument, razlika je u tome shto je shvarceneger na listu zabrana, sem onih koje vredjaju na rasnoj, verskoj i polnoj osnovi, dodao i seksualnu orjentaciju.

Edited by Jose Jimenez

Jesi li probao oficijelni sajt kalifornijske vlade? [;)]

chlanak sam po sebi je proseravanje. onoliko koliko sam prochitao dokument, razlika je u tome shto je shvarceneger na listu zabrana, sem onih koje vredjaju na rasnoj, verskoj i polnoj osnovi, dodao i seksualnu orjentaciju.

tesko, jer zakon o diskriminaciji u americi i njenim drzavama, koliko znam, broji i seksualnu orijentaciju vec vise od 10 godina

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@kali: izvalio sam i ja posle da je ovo zapravo ušlo u proceduru, al sam zaboravio da napišem ovde. mada, i dalje mi nije jasno kako će ovakav zakon proći pored republikanaca, ali ako igde treba koketirati sa gej glasom, to je onda južna kalifornija :)