Jump to content

Prodajem Sony Playstation 3

Green

Recommended Posts

Dakle, kao shto u naslovu kaze, prodajem Sony Playstation 3.

Kupljen u avgustu u Kanadi, kucno korishcen ~2x nedeljno do sada, ima sve potrebne papire.

U paketu ide konzola, 2 dzojstika, 4 igre (Virtua Tennis 3, Madden 2007, neki street basket i bejzbol), poseban tvrdi kofer za cuvanje, otporan na udarce, padove etc etc, SLIKA!.

Cena: 700e fiksno.

Kontakt na PM ili mail andreevpetar (et) gmail (dot) com.

Koliko sam ja upoznat iz price sa likom koji radi Sony u CT-u koji bi trebalo da je distributer Sonija za kod nas ;), trebalo bi da se strana garancija priznaje i u zemlji. Ali nece jos uvek, tek za koji mesec to stupa na snagu.

Sto se cene pak tice, i meni deluje previsoka jer je 700 zaista paket sa dve igre i dva dzojpeda, pa nije bas da ta jedna igra i kutija za nosenje nose toliku prevagu da neko uzme ipak polovan PS3, posebno imajuci u vidu da sad izlazi ovaj novi od 400 dolara odnosno evra (znaci oko 500 kod nas max). Nisam hteo da kvarim oglas, ali vidim da ste krenuli u diskusiju, pa rek'o da se ukljucim.

Brate ako ti crkne PS3, onda si baksuz samo takav. Konzola je ladna i ne čuje se uopšte, za razliku od Xboxa koji nije ladan, brekće ko traktor i sve misliš da će da ti ispusti dušu tokom igranja :P

Inače ima kod nas da se uzme jeftinije, samo treba znati prave ljude [:D]

Pa PS3 ce i kod nas kostati isto toliko kada stigne ova nova verzija ... 450 bez poreza, to je sa porezom nesto kao 530 evra, ja kapiram da ce toliko kostati i kod nas.

A sto se tice ovih napada na moju licnost oko toga koje konzole imam, zaboravili ste Ngage ;)) No kao sto reche nidza, to je sve zbog posla, ipak se mi bavimo igrama, logicno je da imamo te platforme :) Samo nemamo neku plazmu tipa 50 inca, to bi bilo sjajno! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...