Jump to content

Hellgate: London

brue

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

.to Rejz

Shaljem ti PM. Ali ono, imao si 50% shanse da pogodish distributera, dovoljno je da probash drugdje. :)

.to Kole

Od sinotj ima i Vasa, pa mozhesh da mu plachesh na ramenu. :D

Dodushe, dogovorili smo se da ti ne daje dok zavrshish neke okasnele obaveze. :P

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

20070511.jpg

Vidi se po retardiranoj pretplati da su likovi iz blizzarda (jeste ex ali su isti pohlepni idioti)

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Za EA-u je uvoznik Computer Land. Kontaktirasao sam ih pre 2 dana i rekli su da prvo namire zapadno trziste, pa istocno, pa albaniju, pa ako preostane posalju u Srbiju...salim se :P

Kaze lik, Pedja, zaduzen za to, da im stize sa nekih max mesec dana zakasnjenja...tako da jedino svi pocnemo da ih smaramo pa mozda se iscimaju da pritisnu brze posiljku.

Da, sto se tice pretplate....greedy bstrds

Al posto svi jebu svakog u ovoj drzavi...ima Extreme :P tako da zaboravite prethodni deo posta :P

Edited by brue

probao sam igru... solidno sranjce... ne kapiram otkud tolika pomama ... nije ni prismrdeti diablu 2 a da ne spominjem keca....

a ne, nije u tome fora G, no je multy igra, a ne mora (uslovno) da se placa monthly fee, sto odgovara kao intermeco za igre gde mora da se placa subs. :)

A i manje je kliktanja nego u Diablu, tako da se stedi mis :P

Plus...moze da se igra kao fps, a opet, da nije tupavi CS :P

Jebu, jebu moj Lex, zato sto su svi kao distributeri za sve, a u stvari nabavljaju jedni od drugih

Edited by brue

Dakle salabajzeri iz ExtremeCCa su stvarno to, salabajzeri :)

Zovem jutros i pitam da li imaju HG, kaze radnica posle 5 minuta provere: ne nemamo, nazovite za 5 dana..

Kazem ja njoj da je ortak uzeo u petak kako to da uopste onda nisu uvezli igru, a ona se zbunila i kao sacekajte... posle 2 minuta kaze: bice najverovatnije sutra ujutru u prodaji...

Jebo ti ove papke :)

jel igrash online ili sp lexshe? online mozhesh ove haloween zezalice da nabavish

inache za sada su mi favoriti templar, marksman i summoner, tim redom ...ostale "dodatne" klase u svakoj frakciji su mi nekako inferiorne...eventualno engineer ima potencijala blademaster i evoker su mi blaah...

koji bild koristish za BMa molim te? meni su i templar i marksamn toliko ugodniji za igru da nemam rechi (dok je sumoner "budzhim + to minion stats iteme i shetkam se dok oni wtfpwnuju sve na vidiku" =o) pa postane malo dosadno nakon nekog vremena) ja vishe igram sp nego online...dunno why...navika i guess =o)