jabre Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 kamen,papir,makaze uvek i zauvek Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 dragi moj djecace ... to sto neki ljudi znaju da igraju ne znachi da je klasa kao klasa lol Meni je sasvim logichno da to znachi da igra (u principu) ne treba da se balansira sa retardima u vidu, vec u odnosu na ono za shta je klasa zaista sposobna kada sa njom igra neko ko to ume. Naravno, to bi mnoge nateralo da odustanu, ali ovde govorimo u principu a ne sa stanovishta mlacenja shto je vishe love moguce... Dakle ako je skilovan moze ... kao sto ja mogu retribution paladina ... to ne znachi da je to dobar spec , da igra warriora ili rogua ili frost maga pishao bi u oci sa tim skilom . A sa hunter-om ne pisha? :) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) http://eu.wowarmory.com/character-arenatea...ak&n=Alifie lol alifie =) nikad nije znao da igra tbh Edited October 20, 2007 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 btw od 2.3 potrebna honored reputacija za heroic kljuceve http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...03832&sid=1 imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Meni je sasvim logichno da to znachi da igra (u principu) ne treba da se balansira sa retardima u vidu, vec u odnosu na ono za shta je klasa zaista sposobna kada sa njom igra neko ko to ume. Naravno, to bi mnoge nateralo da odustanu, ali ovde govorimo u principu a ne sa stanovishta mlacenja shto je vishe love moguce... A sa hunter-om ne pisha? :) pa ne pisha hunter u oba oka , samo u jedno ... a ondak se ne vazi Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Ma mortal shot im nije ni trebao, arcane shot je vec dovoljan buff, a izbacivanjem dead zone-a ce biti vishe nego OP 1v1... i koja je to glupost fazon 1 jarda, a melee range je 5 jardi ?:> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 izbacivanje dead zone-a je samo pomoc retardiranim hunterima koji ne znaju da izadju iz njega.realno nije nikakav buff,jer hunter,da bi pravio dmg,mora svakako da ode u range... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 izbacivanje dead zone-a je samo pomoc retardiranim hunterima koji ne znaju da izadju iz njega.realno nije nikakav buff,jer hunter,da bi pravio dmg,mora svakako da ode u range... Mmm, care to explain ?:> Nije mi jasno sto, ako nema dead zone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 btw od 2.3 potrebna honored reputacija za heroic kljuceve http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...03832&sid=1 imba /dance :) Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) Mmm, care to explain ?:> Nije mi jasno sto, ako nema dead zone... dobro,malo sam preterao =) ali svakako hunteri moraju da gledaju da odu u range da bi dps-ovali mislim,melee fight im nije jaca stana,tako da ne verujem da ce pokushavati da abjuzuju dead zone,nego ce se truditi da kajtuju na max range-u,kao i do sada... Edited October 21, 2007 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 da osim clotha kom ce da jebu mater nacisto... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 honored heroici \o/ koji imbalance i dalje sjebaavju sve ljude koji se trude bilo sta da rade a dobijaju paznju ljudi koji lvluju, ukljucujuci i mene ne znam da li im je to dobro al ae :D MENI JE DO JAJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 da osim clotha kom ce da jebu mater nacisto... bedak,narocito zbog warlocka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 @psy Meh dobar BM i ovako siluje locka... E ko ono igra maga humana sa vama? Petar mi je nesto spomenuo! Jel neko iz onog 5v5 tima vaseg? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 mikla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 hm jel ce biti s1 oruzije pored i offhand/shieldovi za honor u s3? to se ne secam da su rekli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Jeste da sam hunter ali taj fazon za dead zone koji mi je izgledao kao IMBA ... nije poshten ... sta zaledi te frost mag i odmakne ti se da ti jebe kevu ... ti uzmes kod on ide rokash ga kao da nishta nije bilo ... ne verujem da ce Blizztard napraviti takvu greshku ali ipak se nadam malo ^^ hm jel ce biti s1 oruzije pored i offhand/shieldovi za honor u s3? to se ne secam da su rekli Mislim da hoce Quote Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 bice s1 oruzja sword 27k honora i 40 av markova,a bolji od svih t2 crafted sranja zao mi je samo shto sam bacio vishe od 1k golda na lvlovanje blacksmitinga,strashno,ni flying mounta nisam kupio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) ^ u jeee a mnogo si i propustio sto nemas maunta u pm koji je miklin nick, jel presao pedeseti? :D ja koliko sam razumeo rollao je human male(!?!?!?!?) maga Edited October 21, 2007 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ma zajebavam se,necu ni da kupujem flying mounta lol koji ce mi kurac =) miklin nick je-mikla i da,igra human male mage-a,69. je lvl mada trenutno nije u guildu(lol) poshto su se posvadjali on i jova ,morao sam da ga kikujem =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 lol noobs, epic flying otvara nove dimenzije:P Jel ima neko link za cene S1 u honoru? Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ma da,ludnica =) http://www.mmo-champion.com/#post_aprice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 lol noobs, epic flying otvara nove dimenzije:P Jel ima neko link za cene S1 u honoru? trebalo bi da bude po ceni plave hwl set opreme za 70 lvl - ako je verovati blizzard posterima Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 15-25k deo mada nema smisla uzimati to jer ce posle nedelju dana biti s3 gde ce biti novi, waist, wrist, neck, boots i 4 nova trinketa (svaki po 30k honora) i ko zna sta jos ja se iskreno nadam healing pvp gemovima ali tesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 http://www.mmo-champion.com/index.php?;tpstart=18 Ima ovde spisak svega novog i koliko kosta, scroll malo dole Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts