zEki Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) http://www.razerzone.com/index.php?main_pa...;products_id=40 cena: 80 dolara http://www.razerzone.com/index.php?main_pa...;products_id=38 cena: 100 dolara http://www.razerzone.com/index.php?main_pa...;products_id=43 cena: 40 dolara Sony PSP - 230 dolara iPod-i (Nano, Video, Touch) jos ne znam cene, videcemo. iPhone( mozda ga bude bilo ali ako ga budem prodavao znajte da telefon mora da se krekuje i da ne smeju nikakvi update da se skidaju za telefon zato sto ce da rikne posle prvog update) - cena: evo sad videh da iPhone ima samo od 8 gb, cena = 600e Bice dostupni 19 oktobra. Kontakt: pm ili na e-mail: zeki_tm@yahoo.com P.S. Proizvodi su brand new i cene nisu fiksne...(kako za koga :)))) >>>> Mozda u ponudi bude i Sony 3 ali jos uvek ne znam sigurno znacu u sledecih 4 dana. Za 20gb- 400 $, 40gb- 600$, 80gb - 800 dolara. poz Edited October 11, 2007 by zEky V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 do kad moze da se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 Junkie said: do kad moze da se javi Do kad se ne prodaju, a to ne mogu da ti kazem ;))) V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) moram da otkazem jbg... jebeni fax i rate :(((( oce neko da mi pokloni tastaturu ? :D Edited October 9, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 (edited) ae uzmi i meni tog jednog misa ljubim te. e uzecu ja i tastaturu najverovatnije :D Edited October 9, 2007 by ZOLA There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 auuuu htedoh da uzmem g11 tastaturu ali sada sam se predomislio :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 Novi proizvodi... ;))) V Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 uf, ipod touch ;pppppp Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 zeki, ne postoji iphone od 16gb, vec od 4/8, dok itouch ima od 8/16 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Quote Sony PSP - 230 dolara Sta je u paketu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 Highl1 said: zeki, ne postoji iphone od 16gb, vec od 4/8, dok itouch ima od 8/16 Dobro to sam mislio, malo sam se zbunio :))) Lucky said: Sta je u paketu? Pa jebem li ga ima tu neke gluposti, nije onaj osnovni valjda... provericu pa cu da ti kazem V Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Ajde Zeki brate minli javi do kada moze da se naruchi sve to i cene pa da vidimo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) uzimam i ja misha, ostavi mi jednog leba ti :) mislim kad vec necesh intelije da donesesh :/ Edited October 11, 2007 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 jaoooj kako mi se svidjaju slushke samo kako da dodjem do 100 dolara :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 Razer oprema prodata. Uskoro i definitvno cene ostalih proizvoda i da li donosim... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 ja se bio ponadao da su 40 pa je ispravio cenu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 killYg0r said: ja se bio ponadao da su 40 pa je ispravio cenu :) hehe zamalo da me zajebes L))))) V Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 nemoj da ti je palo na pamet da rev dobije misa a ja ne!!! znaci ja tastaturu i misa, cekacu te na aerodromu ne mozes da me zajebes! :D There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 ZOLA said: nemoj da ti je palo na pamet da rev dobije misa a ja ne!!! znaci ja tastaturu i misa, cekacu te na aerodromu ne mozes da me zajebes! :D Bato prodo ja vec, izvini, nesto drugo cemo tebi videcemo!!! Uostalom vidi sa Ajsom on je uzeo tastauru i misha pa sam njemu dao prednost jer je uzeo 2 stvari. Vidi sa njim... :))) pripreti mu i ti je dobijas i to za manje para nego ajs ;))). V Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 aj donesi neku koznu fotrolu za ipod touch? ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 zEky said: Bato prodo ja vec, izvini, nesto drugo cemo tebi videcemo!!! Uostalom vidi sa Ajsom on je uzeo tastauru i misha pa sam njemu dao prednost jer je uzeo 2 stvari. Vidi sa njim... :))) pripreti mu i ti je dobijas i to za manje para nego ajs ;))). uzimam ja te stvari za iste pare, ne treba mi discount :) prosto mu reci da me volis vise nego njega, osim toga pre njega sam ti poslao pm a + on nije ni postovao ovde :) There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 ZOLA said: uzimam ja te stvari za iste pare, ne treba mi discount :) prosto mu reci da me volis vise nego njega, osim toga pre njega sam ti poslao pm a + on nije ni postovao ovde :) U pravu si postovo si prvi tako da tebi ide, a i ti si mi burazer. Jebi ga ays sorry V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 mnogo brzo ode razer, definitivno ništa od toga više ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micri Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Al ima josh tarantule Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 mogao bi da procitas i prethodnu stranicu gd pise da je razer oprema otisla a ne tako da radis kao sad -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts