prota_ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 pa kao mi smo neki ludi izvoznici shljiva ili tako neshto pa je kao shljiva nash zashtitni znak , potpuno nevazhno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 lol da mi smo izvoznici šljiva, kako da ne moj deda pola imanja zatrpao šljivama i jabukama jer ih je neka budala pre 30 godina naložila da je to voće budućnosti, i zadnjih 25 godina ta stabla služe samo da smetaju kad se kosi. srbija je zemlja šljiva ko što je albanija zemlja lubenica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 det mej bi chru, ali koliko znam Srbija je najveci izvoznik sljiva u evropi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 voodoo_ brate mene su u 4 razredu osn. uchili da smo mi najvetji izvoznici shljiva i malina u evropi ! to shto tvoj deda nije prodao shljivu ne znachi da ni drugi nisu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 ja imam 80 ari malina, gde je bre malina u ovom logou bre XD Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 gde su srpski heroji na logou, cetri es i sajkaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 lol da mi smo izvoznici šljiva, kako da ne moj deda pola imanja zatrpao šljivama i jabukama jer ih je neka budala pre 30 godina naložila da je to voće budućnosti, i zadnjih 25 godina ta stabla služe samo da smetaju kad se kosi. srbija je zemlja šljiva ko što je albanija zemlja lubenica. Ahahaha, care! Znači, ja ću da poludim kad treba da kosim voćnjak, ima milion stabala a oko svakog treba da vozim reli kosilicom. Malo šta iznuruje i izmoždi čoveka posle toga... Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 kapiram da vudu kosi srpom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts