Dreadlord Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Zapro choek, fokusirao se na Adagio For Strings, i cenim da ne lichi na sebe. Josh jednom, zapro, verovatno ce se sad vratiti na tron... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 (edited) A sama pesma Elemetns Of Life, objashnjava. Jbg ae neki merge, mislio sam da tje sam da merguje pa mi bilo lakshe preko quick replay-a... Edited October 2, 2007 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 taj rad. jako je predvidiv i jeftin. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 Niko nije rekao da je ishta manje komercijalan xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 bla, i meni su tiesto i pvd bili kul, al sad me malo smaraju...sve ove nove stvari su im na stare fazone...od takve zike sad mi je armin van buuren ok...al skinucu da preslusam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 ovom albumu ima dosta... skinite in search of sunrise novi. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 omg, jel moze neka nova stvar da ne bude obrada necega...ova melodija mi je strasno poznata od nekuda...uopste smorili su vise sa tim obradama, mislim da nema pesme iz 80-tih koja nije odradjena u tehno/haus/klupskom fazonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 ovako to ide uzmu pesmu koja je bila hit (a bila je hit iz dobrog razloga) i onda je obrade i iz razloga iz kojih je stvar bila hit - hit ce biti i sada. da ne mislish mozhda da ce neshto novo da komponuju? tako postoji rizik da se nekome ne svidi pesma. :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Adiago for strings,main melodija je ukradena od hanza zimera,tako da ne zaboravite plagijat od svih new composed songs! U skoro svim novijim zanrovima se vrte stare stvari samo u obradi. slusham najnoviji album od pvd i kao...od kada je euro trance izvodjach pocheo da se bavi electro-house tehnikom!? sva ta pricha o euro trance je prsla...kao shto su i zasluzili! Dok ja chujem u "Diskoteci" da se rola adiago for strings pa posle toga napravi mi sina,meni je sve jasno na koji je intelektualni nivo svedena ta muzika!!! Tiesto zivi od plagijata kao i komercijale tako da pustite choveka da truje i ovo malo old skool trance-a!!! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Elements of life je extra pesma hejteri sto bi reko jedan lik sa faxa:,,Nabijem vas na go kurac''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) fullon Edited October 19, 2007 by BloodStorm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Tiesto je pre svega poznat kao odlican (najbolji DJ) a tek posle toga kao producent. Elements Of Life album je prosecan, nista za sto bi rekli wow, al' ima numera koje i nisu tako lose. Odmah nakon albuma (i silnih, uspelih, turneja), izbacio je album po cemu je on mnogo poznatiji, u odabiru pesama za njegov poznat naslov In Searh Of Sunrise 6 sa motivom Ibiza-e. Album je i vise nego dobar, odlican, i mozda ove godine i uradi nesto vise od 3. mesta na DJ Mag Top 100 DJ-eva u svetu. U tome ce mu pomoci njegov radio show Club Life, koji je, po ugledu na Arminov ASOT i PVD-ov FS (ocigledno je to u modi) Dance4life hehe Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 moze da mi pokloni taj radio on ce i dalje biti plagijator za mene!!! ne kazem da ima loshe pesme,daleko od toga...samo da su njegove u 70% sluchajeva respektovao bih ga,ovako ce i dalje biti dj koji radi za komercijalne ukuse!!! meni se ljudi smeju jer sam drugachiji,ja im se smejem jer su svi isti!!! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 A NIKO TE NIJE PITAO ZA MISLJENJE LOL Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ti bolje probaj da skontash shta sam napisao pa se rugaj,nadam se da si zavrshio domaci zadatak i da mozesh bez prisustva oba roditelja pisati neshto na ovom forumu. @tema : realno,lik je smeshan. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 hihihihi spominjao si neke komercijalne ukuse, i zato sam te zamrzeo. komercijala? as long is good, boli me bas za koga je namenjena... kapiras? Da, najpoznatiji je dj na svetu, da devojka cupaju kosu na njegovim nastupima. ali... dok god bude izbacivao stvari tipa 10sec before sunrise... nek je on nama ziv i zdrav. Nastupi su mu breath taking, i prezaliti necu sto nisam bio na sajmu one veceri. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Cenim ovu siniSter-ovu iskrenost. Barem se chovek ne folira ko pola foruma. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 sve si nas provalio. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 loknice odleprshaj Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) moze da mi pokloni taj radio on ce i dalje biti plagijator za mene!!! ne kazem da ima loshe pesme,daleko od toga...samo da su njegove u 70% sluchajeva respektovao bih ga,ovako ce i dalje biti dj koji radi za komercijalne ukuse!!! meni se ljudi smeju jer sam drugachiji,ja im se smejem jer su svi isti!!! U pravu si... On je trebao da uzme mikrofon i da peva ) Da li mislis pod ovim da su njegove pesme u 70% slucajeva sa EOL albuma, respektovao bi ga ili nesto drugo? Album Elements of life je njegov, s' tim sto je za njega i neko drugi pevao, ne i pravio pesmu (Maxi Jazz, BT, Julie Thompson, Jes). Covek hteo da zaradi novce pa je otisao u komercijalu... I on i Paul Van Dyk i Ferry.... Ali to je samo ssto se tice produkcije! Kada su na setovima, nema toga, ostaju pri trance-u... E sad' sta ce pustati u klubovima, to zavisi od scene u ovom trenutku. Svi bi voleli da se vrati onaj trance od pre 10 godina, ali ne moze, jer to vise niko ne pravi. I jos nesto.... U Srbiji kada kazem da slusam trance, svi otprilike misle da slusam psidzu... I da se ne bih mlatio da objasnjavam, ja kazem Tiesto, i onda bude ono "ahaa" )) Edited October 24, 2007 by Goku7 Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 eo neko normalan :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 bio sam na sajmu , zurka je bila super samo me nervira tiesto jer je pozeraj tezak i komercijala kakve nigde nema.Smeska se non stop ko debil i koristi foru ajmo svi ruke gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Koj vam kurac shta ste se okomili na choveka? Lik je sasvim ok ako ste chitali neki njegov intervju... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ja samo govorim ono sto sam video do je radio muziku za ostalo kakav je covek nemam pojma niti me zanima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 bio sam na sajmu , zurka je bila super samo me nervira tiesto jer je pozeraj tezak i komercijala kakve nigde nema.Smeska se non stop ko debil i koristi foru ajmo svi ruke gore. Zato nece bise da dolazi u Srbiju )) Bilo malo ljudi, sto smanjuje dozivljaj... Svi njegovi "gigovi" su vrhunski, provod je garantovan. Karte za njegov koncert u Rusiji su 100$ i 200$ za v.i.p. i bice opet puno. I ja ne volim komercijalnu scenu, ali ljudi, moze mu se )) Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts