Kal1mero Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 dobili smaraci mrs na splavove :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 (edited) Ok,evo me... konacno dodjoh jebenoj kuci iz jos jebenije igraone. Posto vec sve znate,stvarno nemam snage da sad piskaram rezultate jer mi je glava puna svega bru. Sto se tice prolaska bese to ovako: A group 1. GMS 2. xfls B group 1. Urban Exp. 2. kgg [vortex] C group 1. 4gl 2. pak D group 1. SOL 2. GP gms vs gp xfls vs sol Urban Exp vs pak kgg vs 4gl gms vs 4gl xfls vs pak 4gl vs pak: dd2 CT T | T CT 1 : 14 zatim 7 : 2 nuke CT T | T CT 6 : 9 zatim 10 : 5 Nakon izvlacenja mapa (SVE MAPE,tako su ekipe trazile) izvukao se dd2 za koji stvano ne znam rezultat,ali znam da je 4gl pobednik ps. mislim da je rezultat isao ovako: CT T | T CT 13 : 2 zatim 3 : 6 GG 4gl !! GG pak !! Edited September 30, 2007 by Vlajke WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 gg svima,na ochi ne vidim... Glorijo opet se izvlachite! :D PU MILETA BRE! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Fantomski sam se pojavio u Krushevcu sa Sretom i Andriom, potroshio sam 1000 dinara na pivo, sashio sam se. Hvala. Plachem sad. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Fantomski sam se pojavio u Krushevcu sa Sretom i Andriom, potroshio sam 1000 dinara na pivo, sashio sam se. Hvala. Plachem sad. lol :) ahahahahhaha buljashu! gg svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Fantomski sam se pojavio u Krushevcu sa Sretom i Andriom, potroshio sam 1000 dinara na pivo, sashio sam se. Hvala. Plachem sad. place jel je pukao na romu sve pare !!! lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 BRAVO PAK!!!!!!! :D Bravo i 4gl Gms chiteri?? HA~ <3 pozz svima P.S. Sledeci put nemojte da dozvolite kashnjenje kao ovaj put, poshto je nekoliko ekipa, ukljuchujuci i nas, chekalo jebenih 9 sati da odigra prvi mech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCHAJ!!!!!!! Aj da ne hejtujem bzvz poz Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 gg gloriji i pak-u ;) Igraonica je vrh, i videlo se da su momci zeleli da se sve odvije kao po planu sto im nije uspelo (verujem zbog neiskustva) :). Mi stigli u KS u pola 9, i do 18.00 nismo odigrali mec :). Sve u svemu ggs, gj gloriji Fico nube Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Fantomski sam se pojavio u Krushevcu sa Sretom i Andriom, potroshio sam 1000 dinara na pivo, sashio sam se. Hvala. Plachem sad. mog'o si me zvati picko, islo mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabolique Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 hehe mi smo stigli odigrali jedan match u 11:30 i posle sledeci oko 20:00h loool jbg :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 to ti pricham, a vi ste josh dobro proshli sto se toga tice :D Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Dijabolik ti si debil. Aj kupi neki pelin da exiram o5 ? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 ja gledao prvu mapu finale,posle zapalio... gloriji necu da cestitam,smaraju... a pakovci bravo,bravo...cigo,molim te mi reci da nisi na nuke-u imao 1v1 za nereseno?! :D:D:D gg svima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 a demo-i?????????? Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 Sticice demoi... Jbg kasnjenje je dozvoljeno samo zato sto smo ispostovali SVE ekipe koje nisu mogle da dodju,tako su recimo na pocetku xfls dobili dosta fore jer im je falio igrac... itd. Kome je smetalo sto je toliko cekao jbg,sta da mu radim milim da smo mi sve ekipe ispostovali maximum i sta god da je nekom trebalo mi smo bili tu... Sledeci put single elimination i finale u pola 4,ali posle podne [:D] WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Pisa uvek kasni :D Nego kako nas je gavra resio 3v1 ... to je bilo presudno u nasem mecu imho ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 zamisli resi te gavra grobar...boze... :) inace,moj nick je "LeSiN@r",a ne "LeSiNZr" kako mi vec pise na mojoj akreditaciji :D:D:D - ajde Fico smej se... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 zivota mi organizovacu turnir iskljucivo za hatere . 200 racunara , svako kashnjenje preko 2 minuta , sluzbeni rez......bude li se neko pozalio , leti palica u glavu . PS:hateri idite u inostranstvo na turnire !!! nhf HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 gg svima btw,LeSiNZr ahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 zamisli resi te gavra grobar...boze... :) inace,moj nick je "LeSiN@r",a ne "LeSiNZr" kako mi vec pise na mojoj akreditaciji :D:D:D - ajde Fico smej se... ;) lol, ae poslacu ti novu akreditaciju [8D] zivota mi organizovacu turnir iskljucivo za hatere . 200 racunara , svako kashnjenje preko 2 minuta , sluzbeni rez......bude li se neko pozalio , leti palica u glavu . PS:hateri idite u inostranstvo na turnire !!! nhf Kad ce taj tur? [:D] WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Pisa uvek kasni :D Nego kako nas je gavra resio 3v1 ... to je bilo presudno u nasem mecu imho ;P jbg nisam ja kriv sto filip kasni :( , nece se ponoviti :)) c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 @shopi mislim da si lupio reply na pogresan post :) @vlajke sala naravno,ova akreditacija mi je draza zato sto je specificna :)) poz i sve naj !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Navijao sam za pak,ali i za menadzera kgb-a gms gg crt rulz /me pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 (edited) e ljudi sad sam se probudio :D dobro je bilo sve tamo u krusevcu,ok su momci i tako to... @Aca - brate na muci se poznaju junaci :D :P @Lesko - grobarcino nemoj da okacim slike kako si spawao u busu :) @4gl - gg niste losi Edited September 30, 2007 by gavra 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Dobar turnir, uopste nije losha bila organizacija, dosta ekipa ... Kompjuteri su bili i vishe nego dobri, igraonica perfektna... sve naj naj....sve u svemu super je bilo :) gg gms, zasluzili ste iskreno zbog svega! Zaljubio sam se u Lidiju, eto tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts