Kole Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 hEkshuali, bojim se da necete biti na istoj strani bunkera jer dobro znamo ko je koristio bacache plamena na ivo dzhimi i sta bi dzhi zheleo da rekreira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 dzi da bude pokvareni kapitalisticki amer...ma nema sanse:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 hEkshuali, bojim se da necete biti na istoj strani bunkera jer dobro znamo ko je koristio bacache plamena na ivo dzhimi i sta bi dzhi zheleo da rekreira... kolence prevelika je to cena vitlanja thoverom ... pre bih oziveo secanje na ... ... booonsaaaiii cattle prod!!!!11 ufff pec pec sa japanskim tinejdzerkama Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 ali cattle prod!!! =o))) pa dobro onda, ako je tako lepo si mogao da upotrebish neki drugi glagol umesto przhenje...tipa seckanje, pwnovanje, samoubijanje avionom ili ruchnom granatom... ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Sta bi narode kakvi su utisci ?!:)) Al su englezi pedercic stekarski ?!?! Kao i ameri , pretpostavljam ?!? OCU DA GAZIM SA PANZERIMA GOVNA !:))) Al mi i ploca i procesor i memorija sprzeni tako da cekam da mi srede... ko zna kada ce biti :((((. BEM MU SVE!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ova sisa od coke se ne javlja, oce li neka druga dobra dusha da mi nareze exp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ocu ja al moram da ti posaljem city expressom :P Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 i meni. mogli su mnogo bolje. zanima me kakav je multy. hamachi anyone? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 ocu ja ocu ja makar malo to dok ga ne obrishem sa harda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 kampanja je bash razocharavajuca u originalu to je bilo neshto najbolje od starcrafta a ovde je svedeno na retardiran nivo warcraft kampanje (krajnje mi je teshko da se uzhivim) i nije mi nikako jasno zashto nemci imaju polu francuski polu americhki naglasak Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 omg ne rushite mi snove, german steel mora da ownuje bre, kako su smeli da useru kampanju....btw, cooookoooooo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 ovaj a zasto lagisha misli da je na nivou war kampanja? malo preterano poredjenje, mada da je bolja akcija bila u originalu jeste bilo je sve dosta dinamichnije morao si stalno da jurcas po mapi, sada toga gotovo da nema (ima ali samo u par situacija) ...mada verovatno se to tako cini do izlaska originala nista slichno nije vidjeno... cini se da je AI neprijatelja u originalu bio daleko "inteligentniji" Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 to pod 1 pod 2 oni intermuvizi su bili mnogo dramatichniji i lakshi za uzhiveti se pod 3 ja sam se u originalu najstrashnije lozhio na zvuk - i na fiziku zvuka i na same stvari koje govore ovde je fizika ostala ista i nikako unapredjena (shto je ok) a stvari koje govore su, kako sam vec rekao, iritantne. recimo, krece prvi sinematik za nemce i gomila likova pricha na nemachkom (ja se ponadao da nece biti retardi i da ce ostaviti ovako do kraja) a zatim posle nekoliko sekundi jedan nemac krece drugom na engleskom sa francuskim naglaskom da pricha neshto, a ispod idu titlovi za engleski. sledeca scena pa nadalje - ostaje samo engleski i nema vishe titlova. odsustvo ovakvih bagova i iritantnih sitnica je chinilo original savrshenim. bash su me smorili probacu englesku kampanju za koji dan ako i to smrdi poput ovog aninstaliram igru. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 u pravu si, ali iznenadices se koliko su bolje odradili englesku kampanju sto se tiche "stvari koje govore"... inache u misijama u kojima se branish, na mapi postoje 3 mesta na kojima ce se neprijatelj pojavljivati stalno, i josh te komp obavesti kada napadi krecu... ubija malo suspens kao u prvom delu kada trchish po brdu u fazonu "omg omg sta sad da radim gde cu sad brzo brzo brzooo aaaaa" ... na par mesta je bilo nesto iznenadjujuce samo.... e da zvuk nemachkih tenkova su odradili ali FANTASTICHNO, stavi slushke i uochices to Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 e da to sa najavom gde ce biti neprijatelj je omg glupo znachi stavim na to mesto jednog tenk huntera, ushtekam ga (ta zla chuda imaju neverovatan domet i neverovatan dmg kad se ushtekaju), stavim dva bazukasha u kucicu pored, stavim jednog za onom mnjih prijatno pushkom za long range (ne sniper nego garija sa pushkom na long rage) i to je to you shall not pass eventualno je artiljerija poluproblem, ali tako dodju i stave artiljeriju na 30 m od mesta gde sam ushtekan i onda ja to ubijem za minuti i neshto u kecu je bilo bash bash zajebanih misija do jaja ta na brdu je jedna od najzanimljivijih misija ikada :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 true true, igra je dosta laksa, protivnik je dosta statichniji, ili su nemci imba :) sto nekako ima svoje chari Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 jaooo narode nemojte me skenjavati ?!!? jebe mi se za kampanju , ste igrali mplayer?! kako je u multiju odradjen odabir jedinca ?! Jer sam cuo da ima tri jedinice, al tako, englezi , nemci i govnari ameri ?! U pon. u 19h mi stize komp. pa konacno da instaliram, i da krenemo da se cepamo na hamachiu ! :)) aj ako je neko igrao neka mi kaze samo da li je mplayer bolji ili gori od org. verzije coh-a(sa poslednjim 1.71 patchom !) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 1. ne verujem da mozhe biti bolje od onoga 2. sve i da mozhe, josh je neizbalansirano 3. morash kupiti original da bi mogao da patchujesh. ovaj krek shto smo dobili je sjeban po tom pitanju 4. da imamo originale i da ih instaliramo sve zajedno onda bi moglo da se igra sa 4 rase (nemci iz vanile, novi nemci, ameri i englezi) ali ovako, poshto su krekovane verzije nekompatabilne mozhesh samo nove rase Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ako neko oce mogu da mu prodam original CoH ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 poshto Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Jesi probao CoH pa ekspanziju pa patch za CoH pa tek onda krek za CoH 2.102 i krek za ekspanziju sa GCW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 @lag Nemam pojma za cenu, to je ono pakovanje sa DoW.. ne znam ni posto je nova, daj ti neki predlog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Velika steta velik promashaj ako nemci ne pricaju nemachki vec engleski to je tako glupo da ne zelim nista vishe da kazem ... mada ajde probacu je cisto da ne bude da nisam :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 (edited) Pa nemci pricali engleski i u org. delu , setite se "lec kil sam amerikana" ili "if aj nou hav mach workin we do ajl dzojin d nejvi" :)hahahhahha. Rejz: da li je iskoriscen cd key za internet igranje ?! To je glavna stvar :). Edited November 4, 2007 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Jeste matori, igrao sam nedelju+ dana (mozda i vise, ne secam se) i bio sam medju prvih 200, odigrao meceve protiv tadasnjih i sadasnjih top 10 i prestao da igram.. No, ne vidim da je cd-key iskoriscen, vec je samo koriscen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts