manager Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 evo gledam kako sabijamo! mnogo smo motjni!!!! 1-6 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Jel zna neko da mi kaze shta je na uglu Sarajevske i Nemanjine u onoj visokoj zgradi,svako veche kad se oko 4-5 vracam gajbi,negde na sredini zgrade prshti neki trance sa sve light show-om u najvetje :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ako me sećanje ne vara, tu je nekad bio klub XL, možda je i sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 gde se selish killy,i shto jebeno idesh sa krsta ? :( Da brate, to nije kul, krst je kul! Jel zna neko da mi kaze shta je na uglu Sarajevske i Nemanjine u onoj visokoj zgradi,svako veche kad se oko 4-5 vracam gajbi,negde na sredini zgrade prshti neki trance sa sve light show-om u najvetje :) Ako sam dobro razumeo tvoje pojasnjenje, tu je Stefan Braun. A vudu je omashio par ulica dalje, XL je na cosku sarajevske i recimo neke od onih ulica tipa durmitorske ili tako neke, blizhe mostaru. XL je danas inace poznat kao Teatro, osim ako opet nije promenio vlasnika ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 mogu da skrpim neki kesh pa da uzmem i neki za 2500 sve ukupno, ako bih se malo iscimao. doduse za te pare isto moze neko govno, ali bitno je da se kotrlja i da se ne kvari. na sve to treba placati i benzin i ratu za kredit onda u isto vreme, nema sansi sve to da izvedem sa mojom platom. nije tajna, 300 evra je. nije ni malo, ali nije ni puno, sta znam.. matori ti daju 300 evra, a radish kao konj? lol, koje izhivljavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Eh pa sad ... da li je izivljavanje ako jednostavno ne mozhe da dobija vishe? Ne branim njegove matorce, ali ono, jednostavno mozda nema mogucnosti, a i krule je tek poceo da radi, mozda su napravili strategiju motivacije podizanjem plate s vremena na vreme, a i ipak ne treba zaboraviti da radis u porodicnoj firmi. Iako to ima svoje mane (velike) ima i zaista brojne prednosti kao na primer to da ne moras da brines da ce neko da te otpusti osim ako kompletna firma ne propadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 alo, zavrshio je fakultet lik ? sigurno ce naci neki posao u struci za preko 300 jura.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 da, SIGURNO ce naci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Da brate, to nije kul, krst je kul! Jel pričamo o onom delu grada gde postoji ugostiteljski objekat koji se zove "Čobanov odmor" ili tako nešto, i gde kad bi neko izvadio one četiri visoke zgrade, ostale bi samo kućice ograđene tarabama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Rambo JEVREJCHINO BRM FERRARII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Jel pričamo o onom delu grada gde postoji ugostiteljski objekat koji se zove "Čobanov odmor" ili tako nešto, i gde kad bi neko izvadio one četiri visoke zgrade, ostale bi samo kućice ograđene tarabama? Ima cobanov odmor, ali kucica sa tarabama nazalost vise nema. I nisu cetiri visoke zgrade nego 3, ako mislis na crvene solitere :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 da, SIGURNO ce naci :) ok, ako je danas takva situacija, onda mi je drago shto nisam zavrshio fax i gubio vreme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 XL se nalazio na uglu sarajevske i milosha pocerca... eh, secanja.. koliko sam samo vremena proveo u tom kraju :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ja sam išao u Savu na svirke :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 ko zna da radi nacrtnu ..dobro placam don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 smorila sam se smorila sam se smorilaaaa... nisam ni sa kim izasla napolje i nemam sa kim,realno :P :((( jedna drugarica se preselila u zarkovo,a uskoro ide u Novi Sad i uvek ima neke "obaveze".... druga je zapalila u Tokijo ... :( a treca se sprema za takmicenje u plesu.... ostale mrzi ili su daleko i nisam ih na vreme zvala ..... joooj :( odoh da radim nesto :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Da brate, to nije kul, krst je kul! Ako sam dobro razumeo tvoje pojasnjenje, tu je Stefan Braun. A vudu je omashio par ulica dalje, XL je na cosku sarajevske i recimo neke od onih ulica tipa durmitorske ili tako neke, blizhe mostaru. XL je danas inace poznat kao Teatro, osim ako opet nije promenio vlasnika ;) Da Teatro se zove onaj fensi Klub gde dolazi onan opasna gospoda :) Inache da verovatno sam na taj Stefan Braun mislio,prvo sam se istripovao da u nekoj firmi(poshto je na xx spratu neke zgrade) prave orgijanje nakon zavrshetka radnog vremena :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 a treca se sprema za takmicenje u plesu.... Od kad Kruko pleshe ? O_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Odlichno ti stoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 poludjeli su svi don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Bio do Aleta, bas smo se lepo ispricali i ismejali. Sad bih mogao da spavam jer tradicionalno rano ustajem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 ko zna da radi nacrtnu ..dobro placam - javi se sta ti treba.... - ustao u 8 i radio do sad jos 2 cuke i lezem da ustanem lepo u 9 da nastavim da predam sve to lepo u 16. - kako je zivot lep. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 palim lagano na spavanje... nikako da pocnem da radim glupi diplomski, ne da mi se... tema me nervira zato sto je debilna, i nije ono sto ja zelim da radim. al isto tako sam svestan da je na mom faxu diplomski cista glupa formalnost, i da svejedno niko nece procitati diplomski... al dzaba mi kad n'umem da krenem :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Onaj novi Mars, Delight, je OMFGBBQ!! Skroz dobra cokoladica, jes da je skupa, ali mi se mnogo svidja! :D Mozda previse kremast, no, svakako drugaciji. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Onaj novi Mars, Delight, je OMFGBBQ!! Skroz dobra cokoladica, jes da je skupa, ali mi se mnogo svidja! :D Meni je nekako potpuno bezvezna. Suvishe ima ukus sprzhenog secera i nekako nit je tvrda nit je meka ... A kako kosta solidno, pre bih uvek kupio Bueno nego to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts